- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Tényleg egész tűrhetően lehet tekerni kikapcsolt mottorral is a bosch gen4 et orbea wild full 29 kerék 2.4 trail casing big betty , főleg ha kikapcsolva indulok, és csak az erdőnél kapcsolom be, viszont ha már mentem rásegítéssel, és kikapcsolom na az elég fájdalmas.
Ma viszont fura hiba történt, lekapcsolt menet közben, először kihagyott pár fordulatnál, pedig nem volt sem meleg a motor sem meredek a mászás, majd nem akart visszakapcsolni, miután bekapcsoltam pár mp múlva megint kikapcsolt, 2x próbálkoztam, majd elkezdtem neten keresgélni, éjszaka az erdő mélyén voltam nem túl jó nettel, annyit találtam hogy másnál is előfordult, még új motorral is, BTW ez is vadi új motor alig van benne 200km. Kb 10 perc után megpróbáltam megint és beindult, szépen haza is hozott, nem köhögött többet.
Valaki tud erről a hibáról? Nem ír errort az applikációban, habár van egy firmware update amit nem mertem telepíteni, mert félek nehogy bekavarjon, és szinte csak a bosch előfizetéses rendszeréhez vannak benne újdonságok, ezért gondoltam nem létszükséglet.
---
Haverok shimanonal azt mondják hogy menet közben nem szabad bekapcsolni a motort, mert errort ad, ez boschra is igaz? Nem így kapcsoltam ma be, csak érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Bevezetés az e-bike-ok, a pedelec-ek, a tuning pedelec-ek és az S-pedelec-ek titkos világába.
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/240SSD/Nvidia2GB/Magyar/Excellent)
- Latitude 7330 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő i5-1235U 16GB DDR4 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dobozos Lenovo YOGA 7 2in1 ultra7-155h 16gb ddr5 1tb ssd OLED 120hz 2,8K
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest