Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8051) wwenigma válasza agent_k (#8050) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

1-1,5ml a teljesen normalis mennyiseg normal hasznalatnal.

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#8052) kisscsaba74


kisscsaba74
csendes tag

valami búnszar liquidet kellene keresnem mert mostanában nemhogy csökkenne a fogyasztás hanem egyre nő ahogy jobbnál jobb keveseket használok:))beszarás miket csináltam:)fehércsoki+kókusz,karamell+mogyi+usa mix,vanillia+donhill,és ez.....:)

(#8053) agent_k válasza kisscsaba74 (#8052) üzenetére


agent_k
őstag

18-as donhill+0-ás fahéjas körte is elnöki.

(#8054) BandiHUN válasza agent_k (#8050) üzenetére


BandiHUN
veterán

Az ERoll-nál egy gond van...hogy bár 2 rongy egy akksi hozzá csak,de 90mAh,ami kábé 90slukk,ami 8-9szál cigi IDEÁLIS ESETBEN...és azt azért nem mondogatják,hogy az akksi élettartama ugyanannyi,mint bármelyik másé,ráadásul nem is komálja,hogy ciginként visszateszed,így tuti nem fogja bírni sokáig.Mert ugye a 300 töltés különösebben nem lesz több akkor sem,ha alkalmanként visszateszed,de ha nem a töltőtokban tartod,hanem "lecigized",akkoris kell napi 2-3 töltés minimum egy átlagos ecigisnek is.
Szóval kicsit "átverésszagú",Én is használtam 510-es PCC-s 180-as akksikat annó,és nem igazán bírták sokáig,2-3 hónap,de hamarabb jön,hogy már csak fél nap,majd csak 8 alkalom,stb...szóval elég hamar elkezd a kicsi akksikon kijönni a külömbség.Míg egy 900-as eGo-n egyszerűen olyan sok a 900 slukk,hogy nem tűnik fel nagyon még a 700 sem,mert ARÁNYAIBAN amíg benne van a 400+,ami napi 1 doboz cigi,jellemzően úgyis az ember naponta,vagy másnap délben,csereakksival tölti+szór is a dohányzási szokás.
Az ismerőseim 95%-a,aki próbálkozott kisebb cigiszerűvel,hamar hagyta...volt,aki a cserélgetés miatt,volt,aki csak simán rájött,hogy hiába a 2akksis készlet,2hónap múlva már mindkét akksi kivan.Én meg simán mondom 80%-osnak az 1év+-os eGo-mat is..szerintem simán vállalható nyáron is egy 650-es eGo kimenősnek is..és tartós,és simán kibír akármilyen durva bulis estét is.Tubbyval,amibe fér 2.8mili+,vagy egy kisebb vatelines tank,ami a patronnal együtt 4 mili...és egyik se nagyobb,mint a V3 az 1.8-ával...nem is kell több.Ráadásul a vatelines tankban az is jó,hogy tényleg le lehet sz@rni,szívni kell és kész,nem döntögetni,akármi,amit bír a 400ft-os bél,azt hozza,a slukkszám független,hogy az ember időben,gyakoriságban hogy követi el...én ezértis álltam rá a Magnum+kisebbik tankra.1patron 2 hét,egy 5-ös pakk 1842ft...DE csak szívni kell és kész+tölteni.És amikor beadja a kulcsot,már az sem hirtelen...szóval tuti nem futok buliban hirtelen égett patronba,vagy olyan napon,amikor nincs lehetőség cserélni...DE még akkoris ottvan,hogy cserebél,otthon előkészítve,feltöltve,lyukasztva.De 99%,hogy a reggel még "jó" patron este,buli végén is csak kicsit lesz kozmás...de sör mellé úgyis mindegy :D Mostmár ráadásul ott a vape42-n a nagylyukas,horizontál patron,ami bár majd 500ft,de betolja az ember,tank teli,5 perc alatt MAGÁTÓL felissza,amit kell,fulltöltés pótolni,és csak szívni 2 hétig...és a bele is olyan,hogy lényegében NEM tud lefelé megfolyni,alul gumiharang,stb...és az íze is jó,ráadásul 2.4-es,féldobozos ismim egy ilyennel akksi+patron töltés nélkül elvan majd egy hétig egy 1100-as akksiról... :Y nekem 2 nap egy 3milis töltet,és 2 hét a patron.de akkoris csak picit érződik,hogy már nem tökéletes...ebben minimum két sörgőzös körbeadogatós agyonigkínzós este...500-at simán megér,kábé 7 töltés,ami keveset fogyasztó havernál 2 hónap...500ft...

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#8055) kisscsaba74 válasza agent_k (#8053) üzenetére


kisscsaba74
csendes tag

a 18 kivételével tuti:)

(#8056) urbi73 válasza BandiHUN (#8054) üzenetére


urbi73
senior tag

Ce4 es patron széthúzás közben most nem a patron jött szét ,hanem az akku ,de úgy hogy leszakadt mind a kettő vezeték a panelról :O . Meglehet ezt javítani? A panel olyan mint ha bele lenne ragasztva valamivel.

-

(#8057) urbi73


urbi73
senior tag

Sima EGO 900 as .Ez lemaradt.

-

(#8058) kisgyerek85 válasza BandiHUN (#8054) üzenetére


kisgyerek85
senior tag

Ezt mondod?

Próbaképpen vettem egyet, de nálam kicsit betakar a tank gyűrűje a lyukba. Nem tudom, hogy ettől van e, de így nehezen iszik, csak akkor amikor én erősen rászívok.
Van kicsi, nagy, kínai nagy tankom, de mindegyiknél betakar. Pedig a kínainál pont kör alakú alul a patron fogó.

(#8059) wwenigma válasza urbi73 (#8056) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Persze, vissza lehet forrasztani rá. Én ezért nem is probalkoztam helix 1/2 felujitassal (szethuzni) mert nagyon necces.

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#8060) urbi73 válasza wwenigma (#8059) üzenetére


urbi73
senior tag

Már vagy 10-szer tekertem ,most valahogy nem jött össze .Még jó hogy van még egy .

-

(#8061) kisgyerek85 válasza urbi73 (#8060) üzenetére


kisgyerek85
senior tag

Széthúzási célra egy joye 510 aksi kell. Azt nagyon nehezen lehet széthúzni :)

[ Szerkesztve ]

(#8062) urbi73 válasza kisgyerek85 (#8061) üzenetére


urbi73
senior tag

Eddig nemvolt probléma ,nagyon szépen szét csúszott mind a kettő c4 es patronom.Ha van valakinek eladó 1100 es EGO akkuja megvenném.

-

(#8063) blackiex


blackiex
csendes tag

Tisztelt Fórumozók,
A dohányzásról pokoli nehéz leszokni és nem csak a dohányipar, hanem a gyógyszeripar és az állam is mindent megtesz azért, hogy ne sikerülhessen. Hiába akar majd minden dohányos leszokni, hiába próbálja meg félévenként 40%-uk, nem sikerül. Önerőből csak 4% a siker valószínűsége, nikotintapasszal vagy rágóval kb 10-15%. Eközben naponta 60-70 ember hal meg Magyarországon a dohányzás következtében és 200 millió forint anyagi kár keletkezik.

A mi közösségünk ( http://www.vaper.hu/ ) az elektromos cigarettát használja a valódi cigaretta leváltására, illetve csak szeretné használni, ha a gyógyszergyártók által manipulált politika nem tiltaná Magyarországon, azzal az ürüggyel, hogy nikotin van benne. Az e-cigaretta -a szélsőséges propaganda kliséiben foglaltakkal ellentétben- semmilyen mérgező vagy rákkeltő anyagot nem tartalmaz, nem büdös és nincs passzív dohányzás mellette. Az esetek 75%-ban azonnal sikeresen válthat rá bármilyen erős dohányos. A magyar politika tehát tűzzel-vassal írt egy potenciálisan életmentő eszközt, július 1-től egyenesen bűncselekményként üldözi a forgalmazását, sőt, bizonyos esetekben a birtoklását is.

NEM VAGYOK BŰNÖZŐ, CSAK AZÉRT, MERT SZABADON AKAROK EGY BIZTONSÁGOSABB NIKOTINFOGYASZTÁSI MÓDSZERT VÁLASZTANI !

Kérlek benneteket, olvassátok el Petíciónkat és küldjétek el barátaitoknak is!

https://www.change.org/petitions/petíció-az-elektromos-cigarettához-használt-nikotin-tartalmú-utántöltők-hazai-szabályozásáért

http://chopperfield.uw.hu/vaper.htm

(#8064) BandiHUN válasza urbi73 (#8056) üzenetére


BandiHUN
veterán

Persze,vissza kell csak forrasztani...nem vészes dolog.Persze "szakértőnek"...:)
Egyébként valóban bele szokták ragasztani,így nehéz óvatosan szétszedni.Elég hülye dolog a fej,mert 1-2 milit még elbírna pluszban az a rész,ami a fémcsőbe megy...Én is küzdök az akksijaimmal,mert zsebben szeretnek "ferdülni",egyébként ráadásul az ember ha már szétszedi,meg is tágítja a csövet,és utána könnyebben mozog...igaz bele lehet szépen ragasztani,annyi extra,hogy a fémcsövet ott,ahol az ember betolja,körbe kell tekerni cellux-al,a fejet szintén ajánlatos,és tenni rá pillanatragasztót szépen,összetolás után hála a celluxnak,a felesleg ragasztót körbe lehet törölni szépen,majd a celluxot levéve örülés,hogy lám milyen egyszerűen megoldható,hogy ott legyen ragasztás,ahol kell :DDD
Egyébként a levétellel érdemes várni,a kötő pillanatragasztónak fehér kicsapódása van,fekete akksinál kifejezetten "káros" lehet a kinézetre.Mondjuk én a V3-aim műanyagjára is így ragasztottam a fém részeket,mert a kis sárgák lespórolták a ragacsot,és alattomos zsebbeélvezés lett a dolog vége 2 példánynál is...de így tuti,és még a nyoma sem látszik a ragasztásnak...
Akksit ha bevágod egy bubis borítékba,megjavítom,ha nincs rá ember...

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#8065) agent_k válasza BandiHUN (#8054) üzenetére


agent_k
őstag

Köszönöm. Végre valaki leírta a valós tapasztalait. :R

Egyelőre vettem egy minimizert ismerkedek vele. Tény, hogy némileg kisebb a TH, de valószínű az eGo akksi nem tud kipréselni magából annyi feszt ami elég lenne neki, mert a V3 nak sincs egy eget rengető TH-ja nálam. De nekem eddig ez is elég. Ha beválik a minimizer, akkor kipróbálok egy vatelines patront is, mondjuk nem is tudom, horizontal coil fajtát. Még mindig ego akksin, aztán jöhet egy 510-es aksi és majd meglátjuk. Mindenképpen szeretnék legalább napközben kisebbre, kényelmesebbre váltani. Egyszerre nem akarok sokat belefeccölni, viszont így mindig megvan a kisérletezés és a szerzés öröme. :)

(#8066) Sn00PiG válasza kisscsaba74 (#8048) üzenetére


Sn00PiG
aktív tag

Te a nyakadban hordod, én a világért nem hordanám a nyakamban. Én a zsebemben hordom, ott meg tökmind1, hogy egy eGo vagy egy eRoll van PCC-ben.
És igen, közel 1100mAh elég egy egész estére még nekem is úgy, hogy átlag napokon 3-4-5ml-t is elszívok DCT-ből.
Bulizni viszont nem szívesen vinném a Zmax-ot, ellenben egy eRoll elég elegáns, de mégsem 808-as szett vagy ehealth.
Nem mindenkinek ugyanaz az igénye, mint neked - ahogy például itt a Tubby BC is agyon lett reklámozva, szerintem meg az egyik legrosszabb próbált patronom volt...

Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket

(#8067) #78693120 válasza agent_k (#8065) üzenetére


#78693120
törölt tag

A minimizert én is próbáltam és kezdetben nem volt rossz, csak a TH hiányzott. Kb. 2 hét után meg átfolyt rajta minden folyadék, ezek után elváltak útjaink.

(#8068) urbi73 válasza BandiHUN (#8064) üzenetére


urbi73
senior tag

Köszönöm a segítségedet ,tartaléknak jó lesz a cella.Már lesz 2 db 1100- as helyette.Akartam venni valami komolyabb akkut ,csak most hogy tiltani akarják ezek a fogyatékosok ,nem tudom megéri e költeni rá ,ki próbáltam volna más típusú E-cigit is.

-

(#8069) agent_k válasza #78693120 (#8067) üzenetére


agent_k
őstag

No igen. Ehhez képest a redux v3 már 5 hete megy.

(#8070) kisscsaba74


kisscsaba74
csendes tag

én is utálom a Tubby-t bakker:)

(#8071) Remus389 válasza kisscsaba74 (#8070) üzenetére


Remus389
veterán

kinek a pap, kinek a papne

amikor nekem fejajanlottak egy tubby bc-t, rakerestem a forumon, odakat zengtek rola, gondoltam megveszem és be is jött

most pedig az elmúlt napokban szidják, aki ide téved, nem tud eligazodni

különben rájöttem mitől ereszt ha fogytán, megváltoznak a nyomasviszonyok, tehát ha 1ml alá kerülsz, kitekered, kap levegőt, és nem folyik

kábé csak ezért lehetett utálni

Már csak egy darab maradt!!! https://hardverapro.hu/apro/burson_v5i_dual_opamp_1_darab_2/friss.html

(#8072) bigapu


bigapu
tag

a kis BC Tubby viszont nagyon jó

mást lát a szem, és mást az ész, a látvány csalfa, és lépre mész

(#8073) atiss78


atiss78
csendes tag

Iyet használ valaki esetleg?

(#8074) Remus389 válasza agent_k (#8002) üzenetére


Remus389
veterán

Az RY4-nek konkrétan nekem olyan íze van, mintha zöldség gyökeret rágcsálnék...
Akinek kell, munkaidőben Deák téren ingyen és bérmentve átadom. Esetleg 1ml valami finomat kérek érte ha van neki.

hát nem csináltunk jó üzletet, elég rossz íze van amit adtál

sajnálom azt a kb 2 ml indiai dohányt+ 2 ml arab dohányt

azok se olyan jók, de elmenősek, de amit adtál, hát legszívesebben WC-be önteném

Már csak egy darab maradt!!! https://hardverapro.hu/apro/burson_v5i_dual_opamp_1_darab_2/friss.html

(#8075) kisgyerek85 válasza atiss78 (#8073) üzenetére


kisgyerek85
senior tag

Én csak azt tudtam kideríteni róla, hogy amikor megjelent ebbe a shopba akkor gyorsan szétkapkodták a készletet :)
Tetszetős darab :)

Remusz: Indiai dohány az ami tőlem volt? Az ízlett neked? RY 1-4ig milyennek találtad?

[ Szerkesztve ]

(#8076) Remus389 válasza kisgyerek85 (#8075) üzenetére


Remus389
veterán

igen, most azokat szívom, többnyire jók, kivéve az Aloe Vera, de az is elmegy

a többivel elvagyok, nem azt mondom hogy hű meg há(mint egyes Laca féle löytiknél, p Vanilliás Muffin, Fahéjas álom hmm...), de megérték a pénzüket

veled jó bizniszt kötöttem, Kicsee-vel rosszat

Már csak egy darab maradt!!! https://hardverapro.hu/apro/burson_v5i_dual_opamp_1_darab_2/friss.html

(#8077) ati2 válasza Remus389 (#8076) üzenetére


ati2
őstag

Ohh nem mondták, hogy az Aloe Vera-t külsőleg kell használni :DDD
Sosem értetem mire jók ezek az növény/virág ízek, a Budha kertje is mintha Lenor-t gőzölten volna, még jó hogy csak minta volt.

(#8078) kisgyerek85 válasza Remus389 (#8076) üzenetére


kisgyerek85
senior tag

Na akkor örülök neki, hogy van akinek ízlik. Kínai kaját bírom, de ezeket a leveket én nem bírtam elfogyasztani.

(#8079) agent_k válasza Remus389 (#8074) üzenetére


agent_k
őstag

Sajnos én is ezt tudom a tiédről mondani. Ha nyilvánosan nyomjuk.
A csapban kötött ki mind a kettő. Értékelhetetlenek voltak.
Egyébként 1,6-os a tartályba töltöttem 3/4-ig. Az pedig 1ml. De ezen nem hiszem, hogy összeveszünk. Nem kár az enyémért és a tiedért sem szerintem. Kár volt érte pénzt adni... neked is, nekem is.
Ha gondolod adok egy elérhetőséget ahol van normális liquid igen jó áron, nem kell ezekkel szenvedned amit adtál.

[ Szerkesztve ]

(#8080) kew


kew
senior tag

(#8081) Remus389 válasza agent_k (#8079) üzenetére


Remus389
veterán

pedig az az indiai dohány vagy mit adtam azt el tudom szvni

jó várom az elérhetőséget

bár ezek után csak Laca féle lötyi, bár abból is vettem borzalmast(eukaliptusz)

mondjuk aki le akarja tenni az E bagót is arra tökéletes amit adtál :DDD

[ Szerkesztve ]

Már csak egy darab maradt!!! https://hardverapro.hu/apro/burson_v5i_dual_opamp_1_darab_2/friss.html

(#8082) Tv


Tv
senior tag

Számolgattatok már utána, hogy ki mennyit szív e-liquidből? Ha pl. valaki elszív napi 1ml 6mg-os liquid-et az nagyjából 10 szál 0,6-os ciginek felel meg ugye, ha csak a számokat nézem? Bár nyilván, hogy mennyiből-menyi nikotin szívódik fel azt nagyjából lehetetlen konkrétan megmondani. Csak azért kérdezem, mert lehet olvasni, hogy sokan 5ml-ert is simán elszívnak, ami azért durván hangzik, bár lehet, hogy gyengébb liquid-ből.

(#8083) Remus389 válasza Tv (#8082) üzenetére


Remus389
veterán

ah nem hiszem, én szívtam el 3-4 ml 18-ast naponta, az elején, és nem fajdult meg a fejem

rendes cugibol pedig kb másfél doboz kellett hogy fájjon tőle a fejem (nikotinmergezes tünete )

szerintem máshogy kell számolni

Már csak egy darab maradt!!! https://hardverapro.hu/apro/burson_v5i_dual_opamp_1_darab_2/friss.html

(#8084) ati2 válasza Tv (#8082) üzenetére


ati2
őstag

Szerintem attól függ hogy cigiztél régen, és hogy ecigizel most.
- Ha egyből tüdőre szívod, akkor sokkal jobban felszívódik a nikotin a liquidből, ergo elég gyöngébb is, hagyományosnál ez mindegy mert sokkal tartósabb a füst.
- Ha rövid ideig tüdőzöd le a gőzt, pl 1 másodperc, alig szívódik fel a nikotin, a teljes felszívódáshoz kell 4-5 másodperc a tüdőben.
- Ha valaki gyöngét tol és mindig nagy slukkokkal, az olyan mint aki erőset rövid slukkokkal.
Az elgőzölt mennyiség a nikotin tartalom és a slukk hosszán kívül függ az adott cucctól is amit használsz, minél több gőzt csinál, annál több megy "pocsékba" a kilégzésnél. De legalább megvan az illúzió a füstre :DDD

Nálam 3-4 ml 18-as fogy most, rövid slukkokkal (lava + V3 -al).

(#8085) Brenyo válasza Tv (#8082) üzenetére


Brenyo
tag

A nikotin nem rakódik le és elég hamar kiürül a szervezetből!
"Minthogy azonban a nikotin egy gyorsan bomló anyag (felezési ideje: 2 óra), a változások átmenetiek , az előnyös helyzet csak múló jelenség ."

(#8086) Sn00PiG válasza Tv (#8082) üzenetére


Sn00PiG
aktív tag

A hagyományos, analóg cigiben rengeteg olyan anyag van, ami elősegíti a nikotin lekötését, így egy 0,6-os cigivel sokkal több nikotint rakódik le a szervezetben, mint akár egy 12-es levessel.
Én is napi 3-4-5ml-t eltolok, de nem érzem a hátrányát, mivel a 6-os löttyöm így is negyedannyira kapar csak (illetve üt meg), mint egy 0,6-os Pall Mall korábban.

Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket

(#8087) Tv


Tv
senior tag

Köszi a válaszokat. Így világos. Csak azért kérdeztem, nekem is 1ml (vagy kevesebb kicsit) fogy el egy nap alatt a 6mg-ból, de akkor az nem sok ezek szerint.

(#8088) ati2


ati2
őstag

Kipróbáltam ezt a vape42-es gyertyakanócot, nekem sem vált be, maradok az üvegszálnál.
Kicsit jobban szívja a löttyöt, nagyobb a gőz, meg a szarakodás is a kifőzésével.
Kiégetni meg nem lehet, mert elég. A tekerés utáni ujjlenyomat leégetés is felejtős vele...

[ Szerkesztve ]

(#8089) agent_k válasza Tv (#8082) üzenetére


agent_k
őstag

jó a számolás, csak nem ez a képlet.

(#8090) wwenigma


wwenigma
Jómunkásember

Lement a riport a Komárom TV-ben, korrektül beszéltek az e-cigiről ahogy kell. Érdemes végignézni.

Ugyanakkor nem győzöm hangsúlyozni mennyire fontos lenne minnél több aláírást gyűjteni a petíciónak! Osszátok tovább legalább facén.

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#8091) BandiHUN


BandiHUN
veterán

Keresek eGo spin,spinner,stb...ecigit,hibásat,akinek már nem kell...a lényeg,hogy az alján feszültségállítós variáns,és ne legyen agyonkínozva....mod céljából...REÁLIS áron...szóval ha van valami VVcigid,ami halott,szólj,hátha megegyezünk...

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#8092) Remus389 válasza BandiHUN (#8091) üzenetére


Remus389
veterán

nekem van egy 650-esem, de nem vario voltos

szerintem zarlatos

[ Szerkesztve ]

Már csak egy darab maradt!!! https://hardverapro.hu/apro/burson_v5i_dual_opamp_1_darab_2/friss.html

(#8093) BandiHUN válasza BandiHUN (#8091) üzenetére


BandiHUN
veterán

Ja,ide nem írtam...eGo méret érdekel...vagyis spin,spinner,ennek a klónja,vagy Vari-go....vagyis olyan,ami emel feszültséget.Régifajta VV-s akksi nem,mert annak a max.feszültsége az,ami az akksiból kijön,az újabb cigiknél ez 4.8-6V....ILYEN érdekel.

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#8094) ati2 válasza wwenigma (#8090) üzenetére


ati2
őstag

Tudnál egy rövidebb verziót csinálni a "Vaper vagyok, nem bűnöző!"-ből?
Kb az 55 másodpercnél jó lenne. Nem kell a végén az a sok mosolygós ember, mert így olyan mint egy gyógyszer reklám. Ha azt a réteget célozzuk, aki nem dohányzik, akkor ez így ellenállást válthat ki. Főleg hogy teli beszélték már az agyukat...

Amúgy jó lett :)

(#8095) makaveli666 válasza wwenigma (#8090) üzenetére


makaveli666
senior tag

Nagyon eredeti ötlet... Nem lett volna egyszerűbb Loloke videóját megosztani :D

(#8096) T 1000


T 1000
aktív tag

Sziasztok!

Új vagyok a témában, már 2 napja e-cigizek és lenne pár kérdésem. A történet ott indul, hogy van egy 5 hónapos kislányom és baromira zavart hogy "cigis" a kezem, a lehelletem, a ruhám stb... így vettem egy e-cigit, 1100-es akksi Helix kazánnal (már ha jól írom). Szóval eddig elment a szürke Dunhill-ből napi 7-8 szál (0,4-es) Namost ha vettem 12-es folyadékot, akkor egy 1,6 ml-es töltés hány szál ciginek felel meg? A másik hogy a kazán vagy mi 2,8-ohmos, a TH-t elég erősnek érzem, elég gyakran beköhögök. Elég lenne nekem egy 1,8--as is? Ami még fontos: a kilélegzett gőznek van nikotin tartalma? És az utolsó kérdés: 2 nap után a napi 8 szál cigit levittem 2 szálra, (még rágyújtok mert hiányzik az íze). Tudnátok ajánlani valamilyen finom, de nem túl erős dohány ízű folyadékot? Vettem Mystic Juice-ból Cuba-t de semmi dohány ízt nem érzek és hiányzik. Előre is köszönöm a segítséget!

Tamás

(#8097) wwenigma válasza makaveli666 (#8095) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Tudod én ilyen selejtes vagyok, masodfórum ami csak pang, masodvideó ami xar, masodfacebook csoport ami halott... ilyen megoszto szerencsétlent hord a hátán a föld.

ati2: köszi. Holnap megvágom, most cseszekszik a netem...

T 1000: Üdv köreinkben. :) Először is annyit mondanék, elején szivj annyit belole amennyit jólesik. Érezni fogod ha sok. Nagyon nehéz megmondani mennyi szal egy teli patron, de amondó vagyok hogy legyen mondjuk 1 doboz. (a felszívódás fugg attol mennyi ideig tartod lenn a párát). És igen, van nikotintartalma annak amit kifujsz. Dohányízt nem fogsz találni, ez 100% mivel nincs ilyen, inkabb orientalodj valami finom felé. (evapor Babylon pl. mogyoros cappuccino izu, kavehoz meg ugy altalaba jo cucc). A beköhögés köszönhető annak hogy egy kicsit masabb ez a pára mint a füst, ezt is szokni kell. A futoszal ellenallasa 2,4ohm ami benne van, ha ezt csökkented akkor még erősebb lehet a TH inkabb a nic tartalmat csökkentsd lejjebb. Nagyon ritkan (1%) elofordul PG allergia (ez az egyik osszetevője a lötyinek) de nem jellemző. Hol vetted a lötyit?
Itt is kell az elhatarozas hogy most marpedig erre attersz, szoval ennek meg kell lennie kulonben atmesz zugdohanyos ecigizőbe. Jobb lesz mintha 100% dohanyos lennél de mégse az igazi. :)

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#8098) makaveli666 válasza wwenigma (#8097) üzenetére


makaveli666
senior tag

sajnos igen

(#8099) T 1000 válasza wwenigma (#8097) üzenetére


T 1000
aktív tag

Köszi a segítséget! Egyenlőre már azt is nagy eredménynek tartom hogy így lecsökkent az analóg cigi fogyasztásom. :C Az első üveg lötyit a készülékkel együtt vettem az Üllői úton. Ma meg vettem egy sárgadinnyéset a Pólusban. A kilélegzett nikotin a babám miatt fontos, inkább kimegyek az erkélyre cigizni, nem kockáztatom az egészségét, ez így még mindíg jobb, mintha minden szál után rohannék kezet mosni. Minden esetre tetszik a cucc, már csatlakoztam is a petícióhoz!!!

(#8100) wwenigma válasza makaveli666 (#8098) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Hő hatására felszabaduló páracseppek ftw ha már képzavarról van szó , de mindeyg... az userek döntenek u know.

T 1000: Nem hinném hogy pl. egy helyiségben szívva káros lennne (jó persze a minimalistól is óvni fogjuk de szvsz vetekszik a varosi levegő károsságával amit nem lehet kikerülni) , persze azert karikat ebbol se fújjunk rá. :) Volt erről a passziv ecigi dologról valamerre kis kutatásféleség, abban volt ilyenrol szó. Legyen pótkazán, pótpatron tartalékban, aztan baj nem lehet.

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.