Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2035) Lousha válasza Xero (#2034) üzenetére


Lousha
csendes tag

Lehet, hogy ők hozták létre, fejlesztették ki, de mivel levédetni elfeledték (meg ez Kínában nem is olyan egyszerű...), ezért jelenleg nem tulajdonuk márkanévként sem az eGo, sem a Joye 510, és mivel ezer gyár gyárt ilyeneket, ez mostanra egy típusmegnevezés. Tehát ha egy e-cigishopban annyi van feltüntetve, hogy Joye 510 termék, én nem tételezem fel, hogy az Joyetech termék, és nem érzem ettől "koppintásnak" a nem Joyetech által gyártott darabokat, csak tudomásul veszem, hogy más gyártja.

(Ami a stabil minőséget illeti, abban én személy szerint egyrészt nem bízom semmilyen kínai terméknél, másrészt pl. a T2-k, BUD-ok nekem mind kifogástalanul működnek, ahogy az olyan aksik is, amiket fillérekért vettem noname helyeken.)

Más kérdés, hogy mivel a Joyetech termékek jellemzően semmivel sem drágábbak az egyéb gyártmányúaknál, aki ilyet szeretne, mert ebben bízik, annak nem túl bonyi hozzájutni.

http://olvasoszoba.yolasite.com --- ezen belül kezdő e-cigiseknek segítség: http://olvasoszoba.yolasite.com/resources/Bag%C3%B3%C3%BCgyek.pdf

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.