- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke farmerzsebe
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Minimalista pénztárca - Focx C2 Advanced
Aktív témák
-
agent_k
őstag
válasz pirosvilamos #8296 üzenetére
Köszönöm a megerősítést! Voltam ma az Ecigimesternél az Újbuda Centerben. Maximálisan korrektül állt hozzá az eladó srác. Természetesen cserélik az aksit, de most nincs semmi raktáron. Két hét múlva érkezik a szállítmány. Holnap járok Szolnokon, addig veszek egy becsavarhatós töltőt a plázában.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz pirosvilamos #8298 üzenetére
Köszi szépen, én is őket találtam csak, ahol elég nagy a kínálat.
-
pirosvilamos
tag
válasz TazLeacher #8297 üzenetére
http://www.liberty-flights.co.uk/
--pirosvillamos-- Creality Ender 3, C64, Amiga 500+, meg egy vacak laptop netre...
-
TazLeacher
nagyúr
Tudok olyan UK-ban lévő Shop-ot, ahol jók az árak? Főleg készülékek/patronok nem liquid. Az nem szempont, hogy szállítsanak ide, vagy máshova, UK-bán lévő ismerősnek kellene.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz agent_k #8294 üzenetére
Elmeletileg kulon elektronika van USB-hez, a tetején meg "direktbe" töltöd az akkucellat. Vagy valami ilyesmi.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Rico33
aktív tag
válasz kisscsaba74 #8291 üzenetére
Köszönöm, a következő project ez lesz
-
Rico33
aktív tag
válasz kisscsaba74 #8288 üzenetére
Tehát 10ml alaplében oldok fel kristályt, ez lesz az aroma.Ebből kb hány csepp kell 10ml-hez ízesíteni?Mondjuk egy közepes erősséghez, csak elindulni valamerre, aztán majd finomhangolom.
-
Brenyo
tag
válasz TazLeacher #8283 üzenetére
Bruttó 4 azaz 3,5 tekerés, ami előröl 4 nek látszik.
-
Rico33
aktív tag
válasz kisscsaba74 #8285 üzenetére
Mit lehetne még tenni bele?Dohány aroma nem kell csak a mentol?Jézusom de félek én ettől hogy elcseszem.
Bár az első kazánfelújítás előtt is elolvastam 100 hozzászólást és megnéztem 5 óra videót, hogy a végén 10 perc alatt végezzek és még jó is legyen elsőre. -
-
kew
senior tag
Ha érdekel valakit laca féle 30ml tobacco-cherry (12mg, füstbajnok, extra íz), írjon püt. kb 2ml hiányzik belőle.
[ Szerkesztve ]
-
Sn00PiG
aktív tag
Ez oké, de ha veszel egy akármilyen folyadékot, akkor megjegyzendő, hogy mentolkristállyal pikk-pakk csinálhatsz belőle enyhén vagy durván mentolos plusz ízt
@Brenyo: Köszi az infót, várom, tuti jól mutatna a pipán
Más: van egy kérdésem, ami eléggé foglalkoztat, mivel a Protogenen valahogy a 0,16-os huzallal nem nagyon sikerül túl jól egy tekerés sem. Ugye ha vastagabb huzalt használok (pl. 0,2-eset), akkor több menetet kell tekerni ugyanakkora ellenálláshoz?
3 menettel is 1,8ohm a Protogen SS 0,16-os huzallal, de Blackie féle kerítésdróttal meg nem próbálkoznék, az meg már túl vastag kategória. Mi a legjobb megoldás?[ Szerkesztve ]
Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket
-
-
Rico33
aktív tag
Gyors mentolos helyzetkép; eddig 4 félét próbáltam, keresem a nekem legmegfelelőbbet.
-Arctic Ice az evaportól (12-es) - kellemes, enyhe mentolos, nem tolakodó, összességébe finom íz ( 5 )
-Tobaco mentol spec Lacától (12-es, extra íz, egyensúly) - mint a Signal fogkrém..de komolyan.erős, majdnem émelyítő íz, nem a kedvencem lesz ( 3 )
-Jeges Maci Lacától (12-es, extra mentol, egyensúly) - nagyon kellemes, nekem alma ízű, közepes mentollal, nagyon finom illatú gőzzel, eleinte émelyitő volt, dea tartály vége fele már finom ( 5 )
-Halls cukor Lacától (12-es, extra íz, egyensúly ) - nna, ezt nevezem mentolosnak.beszívásnál, a meleg füst miatt nem az igazi, de kifújásnál mintha valóban extramentolos cukor lenne a számban ( 5 )Következőnek mogyorósat próbálok, meg ha találok helixbarát mojitót, akkor azt is.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz agent_k #8274 üzenetére
Ahol vetted, megmondod hogy USB-rol a PT funkcio nem mukodik.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
agent_k
őstag
Már nem lehet szerkeszteni. Szereztem egy nem PT töltőt, hanem a becsavarhatós verziót. Ezzel úgy néz ki veszi a töltést. Ilyenkor mi a helyzet? Hogy gariztatom ezt, ha egyáltalán lehet?
-
agent_k
őstag
Lehetséges, hogy tönkrement az aksim? 6 hetes, ha jól emlékszem.
Tegnap lemerült, ma reggel feltettem tölteni usb-re számítógépen és mintha nem venné a töltést. Világít a piros led
az alján, de két három slukk után elkezd villogni a kék led és hello, úgy hogy nem húzom ki a madzagot belőle.
2 órája van a töltőn.[ Szerkesztve ]
-
Attis Radeon
tag
Rico33
XeroHolnap kipróbálom a ti módszereiteket.
2.2-2.1 nekem is jó volna.
Bár a 2.4 nekem szimpi volt.
SZeretek kisérletezgetni hátha -
porse
őstag
Nekem is van egy tartalék kazánfejem, nem akarok hülyeséget mondani de szerintem túl közel vannak egymáshoz a körök tekerve rajta, lehet azért halt be. Én magamnak kétszer is túl közel tekertem, égetett és szörcsögött is, és 4-5 nap után már csak nagy szenvedés árán gőzölt rendesen.
... szerintem.
-
urbi73
senior tag
És Milyen méretű üvegszál ? Én pl 2db 1,5 ös üvegszálat tekerek meg 0,2 es huzallal 4 menet meg a két fél,CE4 ES.így kb 2hétig bírja ,hanem az sem baj ,előre is szoktam tekerni ,könnyebb cserélni, mint molyolni a takarítással .
-
-
Rico33
aktív tag
válasz Attis Radeon #8265 üzenetére
Nekem 5 tekerés+2 fél 0,16-ossal, így lett 2,1 ohm.Már 3 hete bírja
-
Attis Radeon
tag
Első próbálkozás
7 x tekertem körbe.
Multiméter 1.5 OHM-ot mért.Persze ki tudja mennyi.A kanóc fáradás:Égett íz és szinte 0 füst közeli állapot.
Először az akksira gyanakodtam,aztán szétkaptam a kazánt,és totál szétolvadt a kanóc a tekercsel együtt.
Tyüüü mondom ezt tényleg hazavágtam
Vettem egy új kazánt mivel üvegszálat meg tekercset nem találtam sehol.
Azzal megint szép és jó volt minden.
4 nap múlva az is elkezdett gyengélkedni.
Szétkaptam.Túlságosan nem égett meg,de valahogy még sem volt százas.
Ekkor álltam neki a tekercselgetésnek ma.Most is azt pöfékelem. -
Rico33
aktív tag
válasz Attis Radeon #8258 üzenetére
Gratula
Hány ohmos lett?Nekem a topiktársak javasolták a 2,1-et, nekem bevált.Hogy-hogy fárad a kanóc?Égett íz? -
urbi73
senior tag
válasz Attis Radeon #8258 üzenetére
Lehet hülyeség ,de a kanóc ,avagy üvegszál minősége sem egyforma.A másik meg hogy ilyen sűrű fűst bajnok levessel ,hamarabb kokszolódik az üvegszál ,na ilyenkor inkább tekerek egy újat ,én nem mosogatom.
-
-
-
Remus389
veterán
válasz kisscsaba74 #8255 üzenetére
most kínai löttyöm van, amit vettem, olcsón, nincs ráírva, de valami dekong
attól még a Hangsen is lehet kínai és az is
de az jobbféle, mint ez
nem értem, hol állítottam hogy a Hangsen nem kínai?
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
válasz kisscsaba74 #8252 üzenetére
ki mondta hogy nem az, az is az
-
Xero
nagyúr
válasz kisscsaba74 #8252 üzenetére
Születnek itt cifra dolgok.
-
Remus389
veterán
jobbak a Laca féle lötyik
én már több ilyen kínai műanyag ízű lötyit nem veszek, még van vagy 70 ml azokat elszívom mert ha már kifizettem, most valami dekong vag
olyan volt néha volt még melettük Laca féle mint a pokolban egy csepp hűs pohár víz
de legközelebb Laca, vagy ha betiltják saját magam keverek, ennyi
mondjuk a Hangsen azért jobb mint az a kínai lötty ami van most nekem
[ Szerkesztve ]
-
blasko92
őstag
Megpróbáltam szétszedni a V2-es patronomat, de az akku jött majdnem szét, úgyhogy inkább hagyom
De már kezd egészen égett íze lenni a gőznek, pedig csak szombat óta használom.Most meleg vízben áztatom. Úgyis veszek majd egy V3-as patront
-
Barell
senior tag
válasz Remus389 #8246 üzenetére
És EO-n jók a liquidek? Azt is szeretnék valami újat, 30ml-t. Ezzel szemezek konkrétan.
-
urbi73
senior tag
Lenne egy kérdésem szereztem ,két szabályozatlan 1100 ego akkut ,viszont az a gond velük ,hogy töltőre felrakva nemvilágit az akkun a gomb, mint amilyen nekem van a 900 -asnak jelezvén hogy szépen töltődik .A másik hogy nem vált pirosra sem a töltő ,csak villan kettőt akkun a gomb és ennyi.Patronnal össze csavarva levillog letilt mintha zárlatos lenne a tekerés, ami érdekes a régi 900 -sommal tökéletesen működik a patron .Mi lehet a gond ? Szar a két akku ?
-
-
Barell
senior tag
Nem tudja véletlen valaki hogy ha eliquid.hu-ról rendelek akkor esetleg tudnának a liquid mellé V3-as patronhoz kazánt mellékelni?
-
blasko92
őstag
válasz TazLeacher #8238 üzenetére
Csak nem Silvio Dante?
Én is őt terveztem egyéni képnek, nem tudtam, hogy már foglaltElnézést az offért!
-
Sn00PiG
aktív tag
A pipához 1-2 hozzáfűzés:
Eleinte Novával próbáltam, gőz megvolt, de íz/TH kevés, ezért gondoltam, hogy valami RBA-t rakok rá. Rákerült egy Protogen SS, de (lehet a tekerésnek köszönhetően) sajna ez se duruzsolt valami fennségesen.
Viszont tegnap gondoltam egyet magamban: ha a Nova gőz tekintetében jó, akkor csak plusz íz és TH kell hozzá, így csináltam egy 10mg-os Sportszeletet (Jamaicai Rum+Csoki), és nagyobb mennyiségben adtam neki aromát is - az eredmény valami fenomenális!!!
Most már csak a kinézetre kellene valami megoldás, pl egy fedett Nova ház (feketében/barnán), csak nem tudom ilyet honnan szerezhetek be.
Ötlet?Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket
-
Ronam
addikt
válasz DCI_market #8237 üzenetére
Feltudnál tölteni egy képet valami más helyre? Dropbox-os link nem működik.
-
Sn00PiG
aktív tag
Akkor kell szvsz két különböző erősségű lötty, egy 6-os a hétköznapokra, és egy 9-es vagy 12-es buliba.
A kezdőszettből a gunblack is szép cucc. Fali töltő meg nem kell mindenkinek: én pl. irodában dolgozok, mindenfelé gépek, de esténként a settopboxon és a TV USB-jén is szoktam tölteni.
USB van mindenfele, sőt, jóeséllyel ha okostelefonja van akkor ahhoz is kapott egy fali átalakítót.Illetve DCI_market kolléga ajánlata valóban egy nagyon jó akku, persze mélyebben kell kicsit miatta zsebbe nyúlni, de az tény, hogy pillekönnyű, jól néz ki, kijelzi a töltöttséget, szabályozható (normális kijelzéssel), kb. egy MOD készülék követelményeit hozza, egyedül az amperkorlát miatt lehetne gond, de azt hiszem ez kezdőknél nem lehet probléma
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
válasz DCI_market #8237 üzenetére
Nem jó a DropBox link...pedig megnéztem volna...
-
DCI_market
tag
Én azt javaslom olyat vegyél ami USB-vel tölthető, PT Bármennyire is utálom őket itt kapható.
Az egyetlen probléma vele hogy 2A áramkorlátos, de én SCT patronnal és bármelyik másik integráltal nagyon jól elvagyok vele. Párom hülye 1100es egoja lemerült ezért ma elcsente az én szettem.Ha az ego Spinnel szembe állítod, többet tud, emellett pedig az a tény hogy mini usb töltéssel rendelkezik és nem kell töltőt venned szerintem egész kellemessé teszi és az árkülönbözetet szinte le is nyelte a történet.
Általában azt is megkapom hogy milyen elegáns: KÉP.
Én nagyon bánom hogy szabályozatlan eGo-val kezdtem.Aki játszik, tanul. Aki tanul, fejlődik. Aki fejlődik, sikeres.
-
Remus389
veterán
válasz Sn00PiG #8221 üzenetére
Kapacitás: 650mAh Mérete: 14 x 83 (menettel 93) mm Tömeg: 32g
Kapacitás: 1100mAh Mérete: 14 x 108 (menettel 118) mm Tömeg: 41g
Kapacitás: 1300mAh Mérete: 16,5 x 102 (menettel 112) mm Tömeg: 52gaz 1300-as a rövidebb, vehet 650-est is, de az napközben lemerül, nem ér annyit
[ Szerkesztve ]
-
Brenyo
tag
Standard nem lesz sajnos, rendesen meg lettünk szivatva... Jövő hét végétől elméletileg lesz minden, addig javarészt gunblack szettek készlet erejéig. (Ha befutnak a cuccok jövő hét végétől akkor kapnak a szettek választható patront - Helix V3 és Kanger T3 mini)
[ Szerkesztve ]
-
Rico33
aktív tag
válasz kisscsaba74 #8231 üzenetére
OK, nyertél....de holnap lesz
-
Rico33
aktív tag
válasz kisscsaba74 #8229 üzenetére
Csak miattad legyen neki ez
-
Rico33
aktív tag
válasz kisscsaba74 #8227 üzenetére
Maximálisan igazad van
...meg kell hozzá tartalék akku, kazán, patron, esetleg egy tok, persze egy kicsi melóba meg egy nagy utazáshoz, pár méter kanóc, huzal, egy multiméter plusz egy megértő házisárkány, aki tolerálja mindezt
Csak egy kezdő szettet javasoltam, ami szerintem könnyen eladható, nem nagy költség kezdetnek ha esetleg mégse jönne be ez a e-cigi dolog[ Szerkesztve ]
-
Rico33
aktív tag
Ezt tudnám javasolni kezdetnek pl.
Én 0,6-os West Ice-ről álltam át, most 12-es a lötyi és kb. 1ml/nap.Sn00PiG: köszi a korrekciót, csak innen és pár helyről vannak csipetnyi infóim.De ez a "ha már van, akkor úgyis..." feltételezés,háát...ennyi erővel ne áruljanak 8cm-nél hosszabb pengéjű kést, mert az már fegyvernek minősül és ugye így minden háztartásban lakik min. egy potenciális gyilkos
[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
válasz Sn00PiG #8221 üzenetére
Egy ismerősömnek van elektromos cigije, az úgy néz ki mint egy puska , na olyat nem szeretnék. Spinből az 1100mAh-s az vállalható méretű? Vagy nézzek inkább más típust? Melyik még az az eGo, ami minőségben hasonlít a Spin-re, de méretben kicsit kisebb? Olvastam itt-ott, hogy vannak olyanok amit naponta többször is kell tölteni. Ez mennyire igaz? Nekem valami olyan kéne amit feltöltök éjszaka, és estig nem kell újratölteni.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz blasko92 #8216 üzenetére
Olvasgass itt a hír topikomban, pár dolog össze van szedve: [link]
-
Sn00PiG
aktív tag
A Spinner/Twist jó választás, de valóban, mivel állítható feszültségű ezért hosszabb, mint a normál eGo akkuk. Konkrétan az 1300mAh Spin egy pálca, nagyon hosszú
Ami neked kell:
Akku: ez lehet szabályozatlan eGo, de lehet szabályozható Spinne/Twist/V-GO is. Kérdések: mennyit akarsz rá szánni, mennyire fontos neked a szabályozhatóság, mekkora a még számodra elviselhető méret.
Töltő: ekkora akkukhoz mindhez ilyen, 420mA töltő kell.
Patron: ez is ízlés kérdése, kezdésnek a Helix V3 (Stardust, Redux, Halmizer néven is fut) ajánlatos, vagy egy Mini Nova. Egyszerű felújítani és kellemes az élmény velük.Kezdésnek ennyi totál elég, plusz liquid.
Viszont szerintem az 1300mAh spin helyett nézhetnél egy 900/1100mAh-st inkább, mert az 1300-as baromi hosszú, ami neked kikötés volt, hogy ne legyen az.Illetve még egy dolog: EO-n ne vegyél készletet, max darabokból rakd össze, mert ők a készletben V2 Helixet adnak, aminek nem cserélhető a kazánrésze!
[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Jövő héten szeretnék elektromos cigit venni. A topicban az eGO Spint ajánlottátok kb egy hónapja. Nem igazán értek még a témához, tudnátok egy picit segíteni? Miket kéne pontosan vennem, hogy legyen egy komplett szettem?
eGo Spin Akkumulátor 1300 mAh 6900 Ft
Helix V3 komplett 1900 FtEgyelőre ezekről tudok. Mi kellene még hozzá? Írtátok, hogy kell hozzá töltő, de azt nem tudom melyik pontosan . Ezek a fentiek amúgy jók? Megbízhatóak? Gondolom az 1300mAh-s akksi és az 1100 mAh-s akksi között méretben is van különbség. Túl nagyot nem szeretnék venni, a képekről meg nem igazán jön le, hogy ezek mekkorák. Olyasmire gondoltam amit még kényelmes fogni .
Előre is köszi a segítséget!
Üdv.
-
kew
senior tag
Nem mondanám édesnek, kellemes íze van, egyáltalán nem tolakodó. Viszont a tobacco cherry nem annyira jön be, abból sokkal jobb a hangsen féle. Lacáé is jó ízű, de nincs meg benne az a kellemes szivaros íz, inkább a cherry dominál.
Btw, továbbra is van két darab eladó 1100-es ego plus akksim, ha érdekelne valakit.
-
blasko92
őstag
Nem igazán ástam még bele magam az ecigi témába, úgyhogy nem igazán értem, hogy miért akarják betiltani a nikotinos folyadékokat.
A cigarettában is van nikotin, azt nem tiltják? Ja, mert annak az árából adózol..... -
Brenyo
tag
válasz kisscsaba74 #8213 üzenetére
Persze, mert teljesen más a nikotin tisztasága és a víz aránya
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz kisscsaba74 #8213 üzenetére
Flash-re gondolsz, de nem, a 18-as nikotinnak már pedig csípnie kell a nyelved. A torokhatás is inkább csíp, mint kapar, csak sokan nem érzik a különbséget a kettő között
Próbáld ki: az ujjad begyére tegyél egy nagyon minimális liquidet (kevesebbet, mint egy csepp), és nyald meg, erősen marni fogja a nyelvedet. Szíváskor is ugyanez történik, csak mivel nem koncentráltan kapod, ezért kevésbé érzed - másrészt te már lehet megszoktad ezt, de ő új felhasználó.[ Szerkesztve ]
-
-
raytrace
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok mondani valami jó ízt (e-liquidet), ami a legjobban hasonlít az analóg cigaretta ízéhez. Nekem az a bajom ezekkel a liquidekkel, hogy először csíp egy kicsit, meg olyan édeskés ízük van. -
Sn00PiG
aktív tag
Jól informálódtál, viszont a készülék feltételezi a nikotinos patron használatát is.
Mondjuk ez még semmit nem jelent: nem egy boltban lehet kapni roll papírt (amit nem normál cigihez szoktak használni), darálót, rejtekdobozokat, de még marijuana termesztésre alkalmas komplett szetteket is, mégsem ellenőrzik a vásárlókat.
Elvileg a szabályozás arról fog szólni, hogy nikotin tartalmú lötty csak saját felhasználási mennyiségben lehet az embereknél, viszont ennek a mértéke nincs pontosan meghatározva, tehát hasraütésszerűen megy majd.
Viszont ami érdekes, hogy ha lehet nálunk fogyasztási mennyiség, akkor külföldről lehet majd rendelni 10-30ml folyadékokat gond nélkül (persze ha elfogadják az EU szabályozást max 4mg/ml-est) - így pedig megint az állam és a felhasználó jár rosszul, mert a forgalmazók kiköltöznek, és majd onnan küldik haza a löttyöket, persze drágábban, és állambácsinak egy forintja nem lesz rajta.Érdekes dolog ez, mindenesetre mindenkit megkérek, aki olvassa a fórumot hogy a petíciót feltétlenül ossza meg, ha kell, akkor erőszakosan, és vegyen rá embereket, hogy írják alá - ez a mi érdekünk is!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A szerkesztésről lemaradtam, de még egy helyről lehet letölteni:
http://loloke.hu/Civilradio-20130304.mp3 -
-
törölt tag
Tegnapi rádióműsor letöltése:
OGG formátum: http://www.mediafire.com/download.php?avmb8s1h0jqrcg2
MP3 formátum: http://www.mediafire.com/download.php?268adkqlxktfly3
-
urbi73
senior tag
Ezt feszegettem múltkor ,hogy akkor nemérdemes már beruházni komoly összeget ebbe ha így lesz .Pl én akkut szerettem volna venni valami komolyabbat ,minek akkor? Ha gyakorlatilag nem lesz honnan rendelni, a készletek is elfogynak egyszer.Még rosszabb helyzetbe hozzák a E-bagozást mert feketén mindent belehet majd szerezni, az meg pláne nem lesz ellenőrzött dolog ,nem beszélve a házilag kevert ,isten tudja mit tartalmazó liquidekröl .Gratulálok ,aki ezt ki találta , hogy az EKG-ja egyenesedjen ki!!!!!!!!!
-
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz #35104512 #8203 üzenetére
Nem tom merre laksz, de a durva hogy én Kőbányán, és amikor még csavartam a cigit engem rendszeresen megállítottak (mondjuk lehet a raszta haj sem lendített sokat a helyzetemen, de raszta után is betaláltak vele).
Sajna ez totál arcra megy: volt már rá példa, hogy kocsival voltunk, megállított a rendőr, és nem csak szondát fújatott, hanem végzett 4, azaz NÉGY féle drog gyorstesztet.
Nem mindig csinálják, de vicc, hogy ha valóban tiltva lesz, akkor meg van a lehetőség, hogy pl. fogdába kerülsz azért, mert le akarsz szokni :SNokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz #35104512 #8201 üzenetére
Nem hiszem, ez Magyarország, itt előbb visznek be és csak utána kérdeznek...
Sajna még azt is el tudom képzelni, hogy tökmind1, hogy mi van az ecigidben, akkor is lefoglalják/bevisznek...
Egyébként nikotin gyorsteszt létezik, belerakja a lapocskát a patronodba és azonnal megmondjaNokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket
Aktív témák
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen mosógépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ukrajnai háború
- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest