Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carvus
senior tag
-
emiki6
veterán
válasz maggi1886076 #22593 üzenetére
Szelfibot? No comment.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
ablack
senior tag
5000mAh Xiaomi Power Bank 11.29 $ még egy ideig: [link]
(#22595) KaiotEch
A 10000-es tényleg jobban megéri csak lehet valakinek pont ez kell mert könnyebb, kisebb.
[ Szerkesztve ]
-
maggi1886076
addikt
Sziasztok!
Ilyet rendelt már vki? Hogy működik? A telefon saját kamera appjában illetve a google fényképező appal használható, vagy külön program kell hozzá?
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Czimby
addikt
válasz maestro87 #22589 üzenetére
Persze lehet kapcsolni, hogy állandó vagy kikapcsolós legyen. Utóbbinak elemről használatkor van értelme.
Sőt ha állandóan megy akkor tudja az idő/dátum/hőmérséklet váltogatását is.
Kb 15mm magasak a karakterek.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
-
Czimby
addikt
Nekem megjött a kockaóra!
...csak ezt még teljes áron 2300-ért vettem
Elvileg úton van egy 1400Ft-os is, ha megjön majd ezt eladom amennyiért vette maz olcsót meg megtartom magamnak
Egyébként nagyon király! 3db AAA elem vagy USB-töltőről műxik és igényes, dekoratív!
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
veterán
válasz maestro87 #22582 üzenetére
Én örülök, készülj az utolsóra.
Nekem is van ami jól jött volna, de ha annnyira kell majd megveszem normál áron, mert még úgy is megéri.
Persze jobb lett volna olcsóbban.
Nem kötelező, de ha olcsó, kell.
Persze ha tudom használni...Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
maestro87
őstag
válasz Silent77 #22580 üzenetére
Most miért mondasz ilyet? Nekem alig sikerült valamit jó áron elcsípnem, szóval nagyon nem örülök ennek. Hogy tart ez az akció 4 héten keresztül ha közben 2 hét szünet van? Sehol sincs leírva, hogy kötelező snap-up-olni.
Nekem csak a xiaomi venti, oldalvágó, OnePlus power bank, arduino nano és spektrum analizátor sikerült ami szóra érdemes. Ezekből is csak a power bank-nak és az arduino nano-nak örülök a legjobban, de a power bank nem is mondható még olcsónak sem. Csak a szkópot és az ESR mérőt sajnálom a legjobban. Meg persze a Huawei P8-at és társait. Illetve a késkészletet, meg a kocka órát.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Hála istennek, már csak 15-én lesz.
Nálam 6 a legjobb, de van 23 is.
Sok értelme nincs, mert ilyenkor a paypal akadt be, vagy error lett.kirkri: Pedig volt, ez már régóta megy. Az orrszőrnyíró most került bele amikor s
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Danex
addikt
Banggood-on kint vannak a szeptemberi snap-upok
Snapup átlag: kb 12s, a legjobb az 11s , a legrosszabb 15s
-
zsiz
őstag
válasz menyhartlevi #22575 üzenetére
meglett, köszi. wp8.1-en nem, de androidon sikerült megvenni
nekem is 13 másodperc a legjobb ami sikerült, viszont van ami szintén 13 másodperces de végül nem lett meg. van olyan is ami 20 meg 21 másodperces és meglett
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz kenny123 #22574 üzenetére
Hegesztő/öntödei kesztyű. Hőállóság nem probléma, a víz sem egy darabig, de szerintem idővel azért átázik, ezt még soha nem próbáltam. Fellelhetőség: munkavédelmi boltok (ebayen welding gloves/gauntlet).
Szerk.: A vízállóság felől megközelítve esetleg komolyabb motoros kesztyűk jutnak eszembe, de azzal az ára miatt nem kísérleteznék.
[ Szerkesztve ]
-
menyhartlevi
aktív tag
Igazából arra jó ez a sok Banggoodos befejezetlen rendelés, hogy megnézzem, mennyi idő alatt sikerült leadni.
A legjobb időm 13mp, nem sikerült vele a Hubsan X4-et megszerezni. (igazál 20 körül van általában )
Nektek milyen időkkel szokott sikerülni?(#22573) zsiz: Rögtön nyitóképernyőn jobboldalt flash deals.
[ Szerkesztve ]
-
kenny123
addikt
Nem is nagyon ebay, meg nem is kis kütyü de hátha valaki tud valamit. Nem néztem nagyon megfelelőbb topikot.
Viz, és durván hőálló kesztyűt nem tudjátok hol lehetne keresni? Az se érdekel ha nem olcsó..
Heti 2x étteremben tisztitjuk a pára / hőelszivó lamellákat, és ezt forró, majdhogynem lobogó vizben kell csinálni.
2 pár gumikesztyű + egy vastagabb bőr van a kezemen ilyenkor, de még igy is szivom a fogamat úgy éget.yo
-
zsiz
őstag
-
kirkri
addikt
A Banggood mobilos alkalmazáson volt délután 0.01 dolláros áron a Snap-up féle orrszőrnyíró. Ha jól emlékszem valamikor holnap hajnalig él a lehetőség. Weben ne is keresse senki, csak a mobilos alkalmazásból elérhető.
21 éve a Prohardveren! ™
-
maestro87
őstag
válasz Silent77 #22563 üzenetére
És a fiadnak is tetszeni fog a 36 zsebével? Mert én pl. ezért nem ugrottam rá, múltkor meg a túrahátizsák nem tetszett mint új hátitáska jelölt, és a rövidnadrággal is hasonló gondom volt, de ott inkább a hossza aggasztott (térd alatti halász nadrág). Én magamból kiindulva semelyik apukának nem ajánlanám a megkérdezés nélküli vásárlást. Vagy csak én figyelek túlzottan a részletekre? Múltkor én még 1500Ft-ot sem adtam egy jó nadrágért, csak mert cipzár helyett gombja volt.
-
XtremLor
őstag
válasz nelsonmanian #22564 üzenetére
Elmenni ezeken nem nagyon lehet, de nekem ugy tunik hogy 24h-s lesz majd ami 9.-en indul!
"Legen...Wait for it...Dary"
-
nelsonmanian
senior tag
újabb snapupok mikor kerülnek fel?
-
veterán
Fiamnak a nadrág összejött.
-
Sanki
addikt
-
Gergosz2
veterán
ŐŐŐŐŐ WTF?!?!?!?!
Most néztem telefonon a BG appot, mert jött egy email, hogy valamilyen rendelésem visszamondták mert nem fizettem ki időben. Gondoltam magamban wattafack, ilyenre nem emlékszem eddig összesen kettőször vettem onnan az is snap upos volt és rögtön fizettem PP-vel.
De mit látnak szemeim: Azok a snap upos cuccok jelentek meg amiket elvileg nem nyertem meg és csak PP-vel ki kéne fizetnem őket:
OMG .
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Dzsolo
senior tag
válasz royalka #22491 üzenetére
Nálam valami gáz van, megveszem a terméket
megyek fizetni utána a Paypal hibát ír vagy, hogy regizzek másik kártyát, amikor visszalépek a fiókomba sehol sincs a termék, gondolom nálam a hiba, de pl.képernyővédő fóliát simán tudtam venni. -
Danex
addikt
Hmm, kaptam egy email-t a banggood-tól, hogy "Order with Clearance Center items was deleted for not paying over 12 hours" a levél maga üres... nézem a rendeléseimet és a múltkori tablet ott van, hogy Order Cancelled.
Pedig tisztán emlékszem, hogy nem sikerült megnyernem Más is kapott ilyet vagy mi történhetett?
[ Szerkesztve ]
-
XtremLor
őstag
Remelhetoleg ha ennek vege akkor indul a masodik kor!
"Legen...Wait for it...Dary"
-
Gergosz2
veterán
Snap up-hoz nem dob valaki egy linket. Sehol sem találom.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
-
maestro87
őstag
Coin Rush-oltam ali appon, de szerinte nincs egy coin-om sem. Vagy ez normális?
Mellesleg a meghívós QR kódot sincs mivel beolvasni az app-on.(#22533) Degeczi: 4db AA eneloop volt benne.
-
Degeczi
nagyúr
válasz maestro87 #22532 üzenetére
Egyszerűen rákerestem, utoljára mikor említették a Lidis töltőt
(és azért nem évszázadokkal ezelőtt, csak bő egy hónapja volt)Nyiván jórészt azon múlik, mennyire terhelik le az akkuk, mert pl. AAA-val megrakva (vagy AA-ból kevesebbel) persze nincs komoly melegedés, hiszen azokat sokkal kisebb áramerősséggel tölti.
Azt nem hiszem, h nagy különbség lenne a készülék egyes példányai között, mert a belső fölépítése mindnek ugyanaz, éppúgy hűtés nélkül (és persze nem annyira a 65 fok az aggasztó, hanem hogy belül maguk az alkatrészek mennyit érhetnek el - hiszen ez a külső műanyag házon van mérve, ami valószínűleg nincs is közvetlen kapcsolatban azokkal, csak levegőrétegen keresztül)
[ Szerkesztve ]
-
maestro87
őstag
válasz Degeczi #22530 üzenetére
Kicsit régi hozzászólásra reagáltál, olyannyira hogy azóta már el is adtam a töltőt, most készülök egy okosabbat venni.
Amúgy az eneloop nekem egyáltalán nem melegedett, csak a régebbi gagyi aksik. Még meg is jegyeztem, hogy ez milyen fasza aksi, hogy nem melegszik úgy mint a másik. És az alja sem melegedett nekem ilyen vészesen. Nekem szőnyegre téve is max. csak 40 fok lehetett, de inkább kevesebb. -
jerry311
nagyúr
Egy enyhe elmérés miatt van 2 db 25500-as Li akkum.
Gombhoz a kabátot eset forog fenn, kéne valami ami nem drága, nem teljesen haszontalan és 25500-as akkuval működik.
Ötlet? -
Degeczi
nagyúr
válasz maestro87 #20099 üzenetére
Jónak jó a Lidis töltő, de hogy mennyire lesz tartós, az más kérdés, mert AA-val telepakolva egy órányi töltés után már orral is érezhető (nem amperszag, csak a melegedő műanyag), h veszettül melegszik, a kéz sem állja el a hátoldalát...
(ez a vezérlőelektronika elégtelen hűtése, mert annak chipjei vannak a hátlap mögött. Maguk az akkuk is melegszenek szépen, de azok olyan 55 fok körül megálltak, míg a hátlap a képen is láthatóan 65 fokot is elért. Ja, mindez 25 fokos szobában) -
pcgamer01
senior tag
Bocs az OFF-ért... Power Bank-ba Sony(zöld) vagy Samsung(lila) akkut érdemes venni? 18650 esek 2600mAh- val bírnak.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S10+
-
veterán
Nekem is egy $99/199/299-$9.9/19/29 kupon jött. Ha kell valakinek jelezze, szívesen átadom!
-
azbest
félisten
válasz storm3 #22516 üzenetére
Mondanám, hogy rendelj eu rakktárukból, de itt másfélszer annyiba kerül (legalábbis a 10.000fajta) és nekem a szállítás 9 dolcsit is tételenként számolták fel. Szóval marad az, hogy rendelsz, megvárod hogy feladják és utána pár nappal rendelsz. Vagy a kollégáid rendelnek maguknak.
[ Szerkesztve ]
-
-
kirkri
addikt
válasz Silent77 #22511 üzenetére
Jól értem, hogy azokat a kuponokat akarjátok felhasználni, amik csak 25-én lesznek beválthatóak?
Más: Az előbb nyomkodtam az Aliexpress alkalmazást és találtam valami olyat, hogy Flash Deals. Ha jól láttam valami hasonló lesz, mint a Banggood Snap-up. Xiaomi 10000mAh-s power bankot láttam 2 dollárért, a mennyiségnél az szerepel, hogy coming soon. Én béna elnyomtam, és azóta nem találom.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kimista
aktív tag
Hello. Linkeljetek pls qi toltot telohoz. De ne gagyi 0.5 ampereset, hanem vmi minosegibbet. Koszi
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
őstag
"get us 4$ off first orders on our app"
"only costumers ordering on Aliexpress app off the first time are eligible for this discount"
"only new buyer can get the coupon"
Ezeket írja, kérem a kupont, beírom a captcha kódot, és nem adja meg, mert már vásároltam. Neked megadta a 4 dolláros kupont?
-
krisztianAMG
senior tag
Pörgettem egy $99/199/299-$9.9/19/29 kupont, de én nem tervezek mostanában 100$-t rendelni. Ha valaki fel tudná használni, szívesen átruházom.
-
zsiz
őstag
válasz mrgergoke #22503 üzenetére
én is pont így jártam első nap pandán. a nyereményt nem kapom meg, adtak helyette 2 újabb pörgetést.. sokra mentem vele, mondhatom.. várhatják, hogy valaha tőlük rendeljek.. persze, tudom egy ember nem sok, de remélem még nagyon sokan gondolkoznak így (egy rendelésem van tőlük, egy 7$-os cucc, -5$ kuponnal megvéve.)
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
maestro87
őstag
Talált valaki az ali-s akcióban valami nagyon megéri terméket? Nekem vagy 60 termék van a kívánságlistámon, de nem sokkal olcsóbb egy sem, nem látom a nagy 50%-os kedvezményeket. Vagy az a baj, hogy nem babaholmikat meg bizsukat vásárolnék?
-
mrgergoke
aktív tag
Ma kicsit szétkaptam a gépem, és telefonról kellett pörgetnem BG-on és PW-en is. BG-on 2 ingyenesből végre kaptam egy kupont (most nyertem elsőnek kb. 70-80 pörgetésből), PW-en egymás után 2 bluetooth-os akármit pörgettem, természetesen szorri, nincs több. Írtam is nekik sebtiben, hogy ez így nem egészen 100% win, készítettem screenshotot is.
Ami viszont érdekesség, hogy telefonról is pörgettem kettőt, meg most gépről is engedte megint. Fura ez a PW.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gumi és felni topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Call of Duty: Black Ops 6
- Politika
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- LED világítás a lakásban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.