Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vidaila
senior tag
Kesztyű sikerült. Legkozelebb a kijelzos póló jo lenne ha sikerulne
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
OccsE
aktív tag
ki mire megy ra most ?
cipello meg is van az asszonynak
[ Szerkesztve ]
-
efká
tag
Happy Sale lesz az Ali app-al!
Keresésnél pedig már most lehet szűrni, hogy mi mennyiért lesz.
[ Szerkesztve ]
-
zsiz
őstag
válasz gabx76 #22277 üzenetére
Üdv mindenkinek! A külföldi rendeléses topikból tévedtem ide. úgyis ilyen filléres cuccokat rendelek többnyire
@(#22277) gabx76
nem csak egy felhasználó nem vehet 1nél többet, az se játszik hogy csinálsz két banggood regisztrációt mert a paypalt nézi.. próbáltam az orrszőrnyírónál abból volt sok, volt idő próbálkozni. de kiírta, hogy egy paypal fiókkal csak 1et lehet kifizetni, és ugye más fizetési mód meg nincsen.viszont legalább két fiókkal tudok pörgetni a játékon.. hátha anyám nyer nekem egy koptert pandán is két fiók van regelve, nyertem is egy 5$-os kupont az egyiken és a másikon felhasználtam, tehát nincs felhasználóhoz kötve
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
tom570
aktív tag
Sziasztok! Pendrive-ot, kábeleket, telefon kiegészítőket szeretnék rendelni e-bay-en, mire érdemes vagy kell figyelni, hogy ne legyen csalódás a dolog vége?
/Give them nothing! But take from them everything!/
-
Sanki
addikt
Egéralátétet tudtok ajánlani?
Olyasmi kellene, aminek van csuklótámaszos része is és lehetőleg valami zselés vagy szilikonos anyagból. Korábban már volt egy ilyen alátétem, de annak a támasztó része valami sima kemény szivacsszerű anyag volt.
Pl. ezt néztem, nem tudom van e valakinek vele tapasztalata. -
AndrewTdi
addikt
fel tudok ajánlani valakinek egy 6%-os kupont:
#4b5423
-
draco31
veterán
Én már nem is nagyon próbálkozom, nem ehhez való az én netem.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
RBJ
addikt
Kár, hogy az aranyszínű powerbank nincs akcióba. Veszek egyet mert a gagyit két naponta töltöm.
Igaz melószálláson lámpának használom este folyamatosan, sőt borotválkozós lámpa is.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Danex
addikt
Agh... szerkesztési idő
De jó látni ,hogy a cuccok negyedét, ötödét megint sikerült elhoznunk
Amúgy próbálta már valaki, lehetséges 1 cuccból 2-t elhozni?
-
Sanki
addikt
Kábel megrendelve, a powerbankon túl sokáig hezitáltam aztán a paypal oldalon nem lehetett a pay-ra kattintani és mire entereztem késő volt (de mindegy is).
[ Szerkesztve ]
-
veector
senior tag
A bankra paypal errort kaptam, a kabel sikerult.
[ Szerkesztve ]
-
lkristóf
senior tag
Egy remax kábel berendelve, kíváncsi leszek rá.
-
veterán
Kábel nyista, paypal error.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
XP NINJA
őstag
Az 5000-es powerbank snapup-ot kihagyom, kinában bőven nappal lesz már, azért nem kelek fel
-
vidaila
senior tag
Volt egy snapup leutesem pipával a végén penz levonva de 2 napja processing order. Ilyenkor mi van? Mégse sikerult?
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
Czimby
addikt
-
RBJ
addikt
válasz szabifotos #22244 üzenetére
Nekem is ilyenem van csak kamu cellákat vettem tán a bangiról. laptop akksikkal én is próbálkoztam csak mind döglött volt. amit kaptam.
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
maestro87
őstag
Holnap a snap-up-os RC repülőt ne vegye meg senki, mert még motor se jár hozzá!
-
Gergosz2
veterán
válasz szabifotos #22251 üzenetére
Igen ez is egy jó megoldás.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
cikasz
őstag
válasz szabifotos #22251 üzenetére
köszönöm mindkettőtöknek!
szerk :
közben beszéltem is egy barátommal és valószinű, hogy tud szerezni akksikat
rendeltem is egy ilyet tokot[ Szerkesztve ]
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
szabifotos
senior tag
válasz cikasz #22248 üzenetére
Lehet venni 18650 cellákat, bár így nem éri meg. Én 500Ft-ért vettem laptop akksikat amikkel már nem mentek a gépek. Vettem vagy 10-et, ha jól emlékszem... így egyesével feltöltögetve lett vagy 35-40 SAMSUNG és LG 18650 cellám, kb. 6ezer forint körüli összegből. De ugye nem egyforma az állapotuk, meg a max töltöttségük. Amire nekem kell arra tökéletesek. Ha valamelyik nem bírja olyan sokáig, van bőven csere.
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
válasz cikasz #22248 üzenetére
18650 kell bele. Ezekből itthon kapsz jó Samsung cellákat ~1500 Ft-ért. Persze a kínai webshopok is hemzsegnek a noname celláktól de ezek kb mindegyike tűzre való szar, vagy kb ugyan annyiért dobják mint idehaza.
#22208) EnterR
Szintén ezek többsége is hulladék.
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
cikasz
őstag
És abba a tokba mit teszel? Lehet kapni óccsó belevalót vagy ceruza akksit?
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
NORBl
aktív tag
Köszi.
-
szabifotos
senior tag
A sebességükkel nincs tapasztalatom, de innen, innen és innen válogass. Tuti megbízhatók!
MÁS: Egész gyorsan megjött a Power bank tokom. 5-én rendeltem. Korrekt, nincs vele gond. A védelem nélküli cellákat is csak 3,2V körülire meríti le az elektronika, tehát nem kihalásig szívja őket. Lesz helye a 35-40 cellámnak.
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
válasz maestro87 #22242 üzenetére
Ahhoz jó bármelyik, idei-tavalyi gyártmány, aktuális szabványt használ,
Amúgy Mutternak is olyan van...Én ebayről vettem ezt/innen, L70-hez is jó lesz, kb 2 hét alatt jött meg a nyár elején...
Én tartósan jiayu g4s-hez és Sony M2-höz használom... jiayuhoz zseblámpának, m2nek meg már tökre kikopott a on/off gombja.[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Outlander
addikt
válasz maestro87 #22239 üzenetére
Arra kell csak figyelni, h ne ilyen 3-4 éves vagy ideősebb teló hozd vedd...
Ez már CTIA szabványos... mint minden teló mostanában.A régebbiek meg OMTP-sek, itt lehet problémád...
De amúgy, ez csak egy sima kontaktot adó hw, a lényegi munkát a sw végzi...
Akár egy headset "felvevő" gombjára is betudod állítani a prgrammal a funkciókat. Nekem az ikey jött be leginkább, egyszerű és nagyszerű.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Outlander
addikt
válasz axlfsi #22230 üzenetére
Értelmetlen, obd2 az kiolvasásra alkalmas,
Írásra, már más lábakkal kell csatlakozni és hexadecimális értékeket kell változtatn, jobb helyeken kopogás érzékelővel együtt programoznak.Ez a cucc két dolgot tudhat.
1, A + és - villogtat egy lámpát.
2, Átveri a hőmérséklet jeladót, így mindig szívatóval mész.Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
axlfsi
veterán
Srácok! Valaki próbált már ilyet?
[link]
Van bármi értelme vagy csak placebo az egész?˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Matykoh
tag
A banggoodon a "Saw better price" funkció mennyire hasznos? Meizu M2 érdekelne megbízható helyről. Eddig BG-ről és Fasttechről vásároltam, supporttal kapcsolatban a BG-vel nincs tapasztalatom. (Pandán a legolcsóbb, de onnan semmit nem veszek.)
-
maestro87
őstag
-
veterán
-
lkristóf
senior tag
(#22220) Freddycom Tessék: Snap-up
Ha telefonról nézed akkor csak asztali nézetbe hozza be.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Tudnatok legyszives adni egy direkt linket a snapup-os akciókhoz?
-
draco31
veterán
Nem sikerült egy táska sem.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
NORBl
aktív tag
64 Gigás memkarit szeretnék, gyorsat, mit tudnátok ajánlani ?
-
RBJ
addikt
Hallkan megkérdezném most akkor menni fog a remegés itt szeptember 09. ig?
-
RBJ
addikt
-
NORBl
aktív tag
Sony Z3 compact, hoz rendelnék olyan töltőkábelt ami a dokkoló csatira kell dugni. Valakinek van tapasztalata vele ? Működik, mert nem akarok feleslegesen rendelni. Ill szivargyújtós töltőfej kéne, 1-2 usb kimenettel, ha jól emlékszem volt régebben szó róla, hogy ez a nillkin a jó ?
-
azbest
félisten
válasz DeFranco #22209 üzenetére
A másik véglet nálam az volt, amikor kínaiaknak dolgoztunk és 8 órával előrébb jártak. Ha másnapra kért valamit, akkor az nekünk azt jelentette, hogy azonnal. Usákoknál meg fordítva, ők meg később vannak 8 órával. Ott meg néha az volt fura, hogy páran elég korán kezdhettek vagy nagyon későn végezhettek... vagy zombi volt és sosem aludt
Az biztos, hogy berlinben az irodaház is csak 9kor nyitott, a benne lévő cégek dolgozói is csak utána szálingóztak be.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz spidersoft #22207 üzenetére
'szt a kommentárom végin látya-e kend az emócijós ikonosztáziát? vagy kicsípte a szemit tán a pitymallati harmatja a mezőnok? pörlekedik itt velem osztán a kacsák előtt meg nem leszen víz estire se?
for the record vidéki gyerek vagyok, ott nőttem fel nem kell bemutatni.
viszont továbbra is azt mondom, hogy a munkarend a munka típusának a függvénye, nem annak, hogy hol van. ami ott 6-kor 8-kor kezdős, az általában itt is, kivéve a kereskedelem meg a szolgáltató szektor, ami nyilván a helyi igényekhez igazodik.
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
Sziasztok. Banggood-on kapható 14500-as elemek mennyire megbízhatóak? Névleges mAh-t nagyjából hozzák, vagy ezek is ilyen gagyi cuccok, mint az olcsó Ebay-esek?
PSN ID: marquuard
-
spidersoft
senior tag
válasz DeFranco #22200 üzenetére
írja, hogy "No offense"... de egyébként ez vidékről tényleg elég viccesnek tűnik: mi 6-kor kezdünk, ehhez nekem negyed ötkor kell kelnem, és a legtöbb pesti céggel csak kajaszünet (9:00-9:20) után tudok beszélni, addig hiába is hívogatom őket szóval ez nem legenda, innen tényleg úgy néz ki, hogy a pestiek még csak a másik oldalukra fordulnak, amikor mi már dübörögtetjük a gazdaságot, és akkor kezdenek melóban, amikor mi már rég a nap végét kívánjuk Viszont ha nem kell maradni túlórában, akkor én már rég itthon vakarászhatom a stanyeszlit (kb. 15:00), amikor ti még javában szívtok a vállalatnál
Vettem egy charger doctort, de az egyik digit egyik segmense hibás a kijelzőn (nappal kábé nem látni, hogy világít...). Mivel ugyanaz a szegmens a többi digiten jó, és a hibás szegmenses digit többi szegmense is jó, így nem proci/panelhibára gyanakszok, hanem a kijelző beteg... cserekijelzővel megelégszek, remélem küldenek Oké, enélkül is használható, mert max. a 0 és 8V lenne összekeverhető, viszont ebből mindkettő kívül esik a mért tartományon, de akkor se szép ez így... ruhából sem rojtosat vagy foltosat veszek, hiába, hogy a funkcióját az is megfelelően betölti, azaz eltakarja amit el kell neki.
-
m0ski
aktív tag
válasz DeFranco #22203 üzenetére
Messzire mentünk az eredeti témától Nyilván igazad van abban amit írsz, más az ottani életritmus mint itt a vidéki városban, ahol csoda hogy 17 óra után nyitva találsz egy boltot (leszámítva a nagyokat - Tesco, Spar stb.). Ellenben reggel 8-kor már kinyit.
Kibeszéltük a dolgot, részemről téma lezárva[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
ez nem pesti hanem multis sajátosság. nyugat európában a 9-5-ig vagy 10-6-ig munkarend a gyakoribb, így erre állnak rá a magyar leányok is. ennyi. ennek az országon belüli lokációhoz nincs köze.
a többi meg származékos, mert nyilván ehhez alkalmazkodik utána a multi-leány partnere is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1 humoros
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Viccrovat
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- CNC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.