Hirdetés
- Jéghorgászat
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
válasz dugynok #20996 üzenetére
Igen, úgy működik. Amíg nincs töltőre csatlakoztatva addig a merülést jelzi narancs sárga színnel és negatív előjellel. Próbáld ki például ha lehúzod szinte minimumra a fényerőt akkor a merülésre kevesebbet is fog jelezni. Ha rádugod töltőre akkor mutatja a merüléssel egybevett töltést. Kéken jelzi és pozitív szám.
Azért azt nem árt megjegyezni,hogy sok függ a töltött készüléktől is, hogy mennyi a maximális amper amit fel tud venni. Ezért sok esetben sohasem fog mondjuk 2A mutatni mert azt a telefonba épített töltő elektronika lekorlátozza. Ez az app arra jó,hogy kiszűrje a gyenge/rossz kábelt. -
-
XP NINJA
őstag
Ma megjött a Nillkin Jelly, teljesen rendben van 1600 ft körül vettem, azóta akcióban is 2000 szóval megérte
-
tonyrulez
őstag
válasz Jarod1 #20981 üzenetére
Azt gondolom már nem tanították fizika órán, hogy a kábelnek hogy változik az ellenállása. Keresztmetszettel fordítottan arányosan, hosszal egyenesen arányosan. Ezekben az USB kábelekben, főleg az olcsókban, leheletvékony kábelek mennek hosszan, így az ellenállása is viszonylag magas. A 230-as hosszabbítókban az erek sokkal nagyobb átmérőjűek, és mivel kör keresztmetszetnél négyzetes az átmérő és a terület összefüggése, így egy négyszer vastagabb kábelben 16-szor kisebb az ellenállás. És ezzel még keveset is mondtam, mert egy 230-as hosszabbító ere sokszorosan nagyobb mint egy USB-kábelé.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
veterán
A héten érkeztek.
Köszönöm a tippet, jó dolog.
Kettőt rendeletem, kevésnek bizonyul. Legalább négyet kellett volna, mert így veszekedés van.
Este a fiam egyszerre kettővel csinálta.
HátvakaróEzek pedig a lidl szerszámok, és egy banggoodos készlet. [link]
Köszönöm ezeknek is a tippjét.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
-=Jam=-
őstag
Nincs igazad, a vezeték keresztmetszete nagyban meghatározza a maximális áramerősséget, amit át tud engedni. Ha van egy gagyi USB kábeled, amiben valami olcsó szar vékony vezetékek vannak, az bizony az életben nem fog tudni 2A-rel tölteni.
Ja és a hosszabbítós példád sem az igazi, mert itt nem feszültségről van szó, hanem áramerősségről. A gagyi USB kábelen is 5V feszültség megy át.
Havri1: Nekem tudja a 2A-t a 10000-es powerbank gyári kábele. Az Alis szilikon tok kicsit lehetne feszesebb, de végülis nem csúszik ki belőle, úgyhogy abszolút jó vétel.
[ Szerkesztve ]
-
fraba
aktív tag
Gondold meg egy (víz)csöppet...
Ha csatlakoztatod a slagot a kerti csaphoz, és kinyitod a vizet, akkor az egy idő múlva el kezd folyni a slag végéből. Egységnyi idő alatt x liter víz folyik ki belőle. De ha szűkíted a slag keresztmetszetét (vagy épp teljesen összenyomod) akkor csökken az egységnyi idő alatt kifolyt víz mennyisége (vagy megszűnik).
Szóval egy bizonyos keresztmetszetig baromira nem mindegy, hogy milyen keresztmetszetű(=ellenállású) slagot csatlakoztatsz a kerti csaphoz, ha minél hamarabb fel akarod tölteni a medencédet hideg vízzel ebben a nagy melegben.... -
havri1
félisten
Kicsit igen, nem tudom mennyire kéne feszesnek lennie. El nem áll, de ha kézbe van, bele tud akadni. A 10400-ashoz való annyira feszes volt, hogy alig tudtam belenyomni a bankot. Mondjuk az teljesen utángyártott volt, csak 2 kivágás volt az alsó felében keresztben, de se Mi felirat, se Mi zacskó.
havri
-
axlfsi
veterán
válasz Jarod1 #20971 üzenetére
Mar, hogy a retekbe ne fuggne?! Na, te sem elektros vagy, azt mar latom
Igenis nagyban fugg. Ha nem hiszed, vegye egy 2A-s toltot es probald vegig a kabeleidet. Biztosan lesz, ami nem ad le annyit... Nekem a Oneplus toltom csak a sajat kabelevel tudja leadni a nevleges teljesitmenyet illetve meg egy izmos (annak idejen meg minoseges) Nokia kabellel. Meg a Redmi Note-hoz adott, gyari kabel sem ad le annyit. Tudom, kimertem.[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
-
JDMKid
tag
válasz havri1 #20969 üzenetére
nekem kicsivel több mint 5 óra alatt feltölti egy 2 A-es fejjel, meg a gyári kábelével. (a bankot)
illetve egy 2500 mAh-ás telót ~3 óra alatt tölt fel vele. ezek alapján nálam a 2 A-t kb. tudjamár csak onnan is sejtem, hogy a 2 A meglehet, mert akkor a töltőfejem piszkosul melegszik. és ilyet csak akkor szokott, ha olyan eszközt kötök rá, amit lehet is annyival tölteni.
[ Szerkesztve ]
Buy the Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself.
-
dugynok
senior tag
Ósanba láttam 2A töltőfejet 2 ezresért
-
havri1
félisten
Nektek a xiaomi 10000 - es powerbank gyári vékony kis kábele mennyivel tud tölteni? Nálam 600mah körül max..
havri
-
-
válasz DJGABI #20960 üzenetére
Nekem Ez az arany jön be, vagy a kék nilkin.. De már sok pénzt költöttem hülyeségekre előző hónapba..Cccc.. függőséget okoz ez az olcsó vásárlás..
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
Esetleg nincs ötletetek honnan lehetne autós illatosítót venne Wunder-Baum relax kellene olcsón. Jöhet sok darab is.
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
havri1
félisten
Ma érkezett, július 17-i rendelés, nagyon jó minőség.
Mi-s zacsiban, szerintem eredeti.[ Szerkesztve ]
havri
-
Outlander
addikt
"Stainless amulet chain does not rust oxidation Thai steel necklace18 '"
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Outlander
addikt
Banggoodon "okostelefon kiegészítők" akció van.
Egy némely már jó árnak is mondható,Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
kimista
aktív tag
ez van olcsóbban valahol?
facebook tele van ennek a reklámjával, lehet h beruházok egyre, ha van olcsóbbért.Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
tibcsi0407
félisten
Szerintem kifogyhatott az EU raktárkészlet, vagy ilyesmire gondolok. Mindenesetre jó vétel volt még 6 Dodóért is. Az asszony örül neki
Egyébként gyakran nagyon jó üzleteket lehet kifogni a Miniintheboxon, már nagyon sokszor vásároltam itt.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
őstag
válasz Joe Swanson #20945 üzenetére
Igen, változott az ár, kevesebb a kedvezmény is százalékban.
-
gabi182
tag
válasz Joe Swanson #20945 üzenetére
Most már nekem is 10$ ír.
-
Joe Swanson
senior tag
-
őstag
válasz tibcsi0407 #20938 üzenetére
A visszaigazoló paypal emailben is 3 dollár volt. Ezt már csak nem nő.
-
gabi182
tag
válasz tibcsi0407 #20942 üzenetére
Nekem 3.15 USD-t vont csak le a paypal.
Ennyit is írt a fizetési oldalon.[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz Joe Swanson #20941 üzenetére
Nekem így alakult:
Subtotal $2.91 USD
Shipping and handling $3.44 USD
Total $6.35 USD
Payment $6.35 USD
Volt 0,09$ kedvezményem a korábbi vásárlások után. Ki kell kapcsolni a shipping insurance-t, akkor 1 dolláral olcsóbb.
Szerintem azért lett drágább, mert az EU Warehouse-ból küldik.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Joe Swanson
senior tag
válasz tibcsi0407 #20935 üzenetére
Egy ilyen, kellene nekem. De miért 10$?
-
zsolt1225
aktív tag
Nekem 10 dollárt ír.
-
numera007
tag
Nekem is a paypalnál még 3 dolcsit írt ki, majd amikor a payre kellett volna nyomni már 11 dolcsi lett. Ügyesek.
-
mldcsb
csendes tag
Ha Kínából rendelek Angliába, hogyan változik a vámolás? Esély van rá, hogy nem vámoltatnak meg?
-
őstag
Nekem végigment free shippinggel, annyit fizettem érte, mint amennyiért hirdetik.
-
tibcsi0407
félisten
Vízálló bluetooth hangszóró 3 Dollárért. Sajnos a szállítást hiába írja ingyenesnek, még is felszámolt 3,44 Dollárt. Sokszor rendeltem már innen, de még ilyen nem volt. Mindegy igazából, szerintem még így is megéri.
Már csak 17 óráig él az akció.utdetailing.hu
-
beg
veterán
válasz MineFox54 #20932 üzenetére
Yanwen nem valós, kamu, statisztikán alapuló random bejegyzésekkel. Sima mezei követés nélküli CN postaként érkezik. Ne várj tőle semmit.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
MineFox54
őstag
Yanwen annyit sem mutat, hogy megérkezett-e a csomag? Nyaralok éppen, és kéne tudni hogy megjött-e a rendelés.
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Srácok! Ha valami angliából jön, arra kell vám meg áfa?
-
tonyrulez
őstag
válasz kenny123 #20926 üzenetére
Infrás vagy anélküli kamera? Nem biztos hogy minden veszve van, mert ha nem infrás, akkor ez alapján tudod dowgradelni, és kapsz egy RTSP stream-et, amit elvileg össze lehet hozni a Skype-al.
Ha pedig azt írta a Banggood hogy Skype-ra is használható, akkor a minimum egy partial refund lenne.4 8 15 16 23 42
-
kenny123
addikt
Viszont most agyalok.
Banggoodnal nincs valami visszavásárlási gari egy bizonyos időn belül? Mert tényleg ez így egy elég csúnya mellenyulas lett részemről.yo
-
kenny123
addikt
Elfelejtettem írni tegnap megjött a xiaomi ants camera, meg a Piston banggoodrol. Imádom ahogy xiaomi csomagolja a cuccait, élmény őket kibontani.
Szvsz a kamera jó cucc, de sajna nem tudom webkameranak használni. Ha esetleg valakit érdekelne..yo
-
tonyrulez
őstag
Xiaomi 10000 powerbank honnan kapható jelenleg akciósan? Allbuy-on láttam, nem tudom mennyire megbízható oldal.
4 8 15 16 23 42
-
cris78
őstag
Sziasztok!
Csak én érzem úgy, hogy mikor jön a postás, olyan mintha karácsony lenne?
Tegnap átvettem a gyereknek a pulcsit a postán. Megyek haza, asszony: jött valami bizb@szod megint, valami lámpa...
Egy eredeti Xiaomi lámpa, de, hogy honnan, miért, mennyiért...Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
axlfsi
veterán
válasz spidersoft #20905 üzenetére
Nyah, mossmá minegy Rendeltem belole 3 szettet
Egynek jo lesz (de majd vadaszok szilikonost is...)˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Hurkafej
aktív tag
Sziasztok.
Tegnap jött meg a AWEI ES-Q5 füles.
Eddig pozitívak a benyomásaim, 3 méretű gumi van hozzá a hallójáratba, a vezeték pedig szépen be van vonva szövettel.
Egy negatívum viszont, hogy amikor bedugom a fülembe, akkor olyan hangokat hallok, mintha a hangszórót tolnám közvetlen, ilyen műanyag hang. -
kenny123
addikt
Valóban működő iPhone ligtning kábelt tudtok ajanlani?
Mar kivan a bre hogy mindegyik működik egy hónapig aztán utána mar nem eredeti... Lassan mar megunom az egészet aztán veszek mediamarktba 5000-ért..yo
-
mrgergoke
aktív tag
Rendeltem én is egy 2 amperes Nillkin töltő hozzá tartozó kábellel, de a Thl 5000-esem töltése sokkal lassabb, mint az eredeti szettel, vagy eredeti adapter+új kábel kombóval. A gond tehát a Nillkin töltővel van. Ráadás furcsaság, hogy ha rádugom a telefonom, kiírja, hogy csak USB-töltés, mintha gépre, notira, satöbbi lenne csatlakoztatva. Legutoljára ugyanis ebben a médiaüzemmódban hagytam. Miért hiszi számítógépnek a töltőadaptert a telefonom? Máskor nem fordult még elő ilyen. És miért kegyetlen lassú a töltés? Banggoodról rendeltem, eredetinek kell lennie.
-
axlfsi
veterán
válasz spidersoft #20901 üzenetére
Na ez most pont jokor jott, koszi, be is rendelem. Viszont addig is, mivel egy heten belul elutazunk picit, jo lenne kozelebbrol is beszerezni.
Esetleg van tippetek, hol talalhatnek ilyen szilikonos lencsevedo szettet?
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
azbest
félisten
válasz spidersoft #20901 üzenetére
Nekem is különböző színű volt.
-
spidersoft
senior tag
válasz maestro87 #20900 üzenetére
Nekem ugyanezt a terméket egy sötétlila meg egy narancs példány alkotta, szóval szerintem van neki egy nagy ládában ömlesztve mindenféle (vagy a színválasztós listázásoknál kevésbé fogyó) színekből, aztán rányúl kettőre...
Lencsevédő kupak JSCAM4000-hez, a Turnigyre tökéletesen passzol. Musthave cucc, nem adnak hozzá gyárilag...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OTP Bank topic
- Horgász topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest