Hirdetés
- Jéghorgászat
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outlander
addikt
válasz Joe Swanson #21189 üzenetére
Bakker, én is végig kegyelem kettes voltam, meg utáltam az egészet, de azért a hallás/olvasás utáni értelmezés mindig ment/megy...
Szaal, ülj le, egyes, hiába hoztok kóstolót vagy Deák Ferences papírt...
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
cris78
őstag
Nyertem egy olyan hú de szuper kupont, ami 99 dollárból levon 9,9 dollárt.
Meg természetesen 5BG pontot.
De a 6%-os kupont ma is megadtaLegjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Siriusb
veterán
Tegnapi meglepetés a postaládában: 4 LED Light PIR Auto Led Sensor Motion Detector
Először mérgelődtem, hogy nem akar bekapcsolni, de aztán rájöttem, még világos van. Éjszaka rendben tesz a dolgát, már 2 méterről is érzékel. -
Neck
veterán
Röviden: Nem mérgező. Nagyon kemény kristályos anyag, szellős rácsba, "habba" rendeződve, amitől rugalmassá válik, mint egy szivacs. Amikor a felületet dörzsölöd, a habot alkotó mikroszkopikus kemény anyag részecskéi leválnak, és ezzel ledörgölöd a koszt, ami felválik a felületről, és bejut a hab rácsszerkezetébe, "elnyelve" azt.
Röviden ennyi a trükk. BASF (német) szabadalom alapján készül.
A második cikkben ábra is van.
Szerk: Pont az anyag keménysége miatt ajánlatos üvegen, plexin óvatosan kipróbálni. Mikroszkopikus karcokat okozhat, ezáltal "bemattul" az anyag.
Üdv:
Neck[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
RBJ
addikt
No akkor mérgező vagy nem a csodaszivacs!?
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
MineFox54
őstag
Próbáld ki. Rakj be a kosárba egy $230 terméket.
Én szívesen elfogadom
[ Szerkesztve ]
-
őstag
A kep alapjan azt mondanam, h 20 dollar kedvezmenyt kapsz, nem annyiert viszed.
-
trebrona
nagyúr
Komolynak komoly, de 10% kedvezményt kapsz. (szerintem)
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Joe Swanson
senior tag
Srácok!
Ez most komoly? tehát kinézek egy akármilyen tárgyat, monduk 200$ ért, azt 20 ért kapom?
-
Flexy90
senior tag
Tényleg nem rossz ez a melamin szivacs, de azért a Cif súrolószerhez nem ér fel.
Xiaomi Fan
-
azbest
félisten
Múltkor egy ismeretterjesztő műsorban hallottam, hogy tán az ananász tartalmaz olyan enzimet, ami bontja a fehérjéket. Úgy mondta a narrátor, hogy amikor ananászt eszünk, akkor ő is eszik minket De a gyomorsav semlegesíti, nem kell félni. Szóval az igazi ananászból nyert lé is durva lehet bizonyos esetekben
-
flegga92
senior tag
válasz vwpolopg #21170 üzenetére
Zsírfoltra ajánlom a szódabikarbóna és víz 1:1 arányú keverékét. Csak felkened hagyod 5-10 percet majd sima szivaccsal letörlöd. Az albérlet amibe költöztem kb 2 éves zsírfoltokat is tartalmazott, semmi nem oldotta le, csak ez. (persze koszradírom akkor még nem volt) Talán ez olcsóbb mint a "koszradír" amit én is előszeretettel használok.
Ha már feljött a szó a takrításról ennek a gyurmának van kínai megfelelője?
[ Szerkesztve ]
-
Neck
veterán
Be tudod linkelni, Ti melyiket rendeltétek? Engem is érdekelne, festékes ablak, fuga, konyhabútor, és stb tisztítására.
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
veterán
válasz spidersoft #21172 üzenetére
Kiderül, majd megmérem.
Kimista: [link]
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Outlander
addikt
Ha már "nem egészséges" akkor legalább ne otthon legyen az hanem a mindent elnyelő lefolyóban. tapsi szmályli
-
kimista
aktív tag
melyik a legolcsóbb 100as pakk?
[ Szerkesztve ]
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
spidersoft
senior tag
nem szivacsként (szerszám), hanem súrolószerként kell rá gondolni, akkor máris kevésbé zavar, hogy kopik. ha nem nyomod rá nagyon és teli tenyérrel dörgölöd, akkor tovább bírja. amit nem szeret: ha kinyomod belőle a vizet marékba gyűrve, mint egy szivacsot (helyette két tenyér közt párhuzamosan kell összenyomni), illetve ha meggyűröd és úgy súrolsz vele. a melamin mellesleg nem egy egészséges/barátságos anyag, szóval a darabjait/lefolyó levét (amiben benne van az apróra porítódott szivacs is, ami kiszáradva por lesz, talán száll is, bele a konyhában mindenbe...) én szeretem valamivel (papírtörlő például) összegyűjteni és elküldeni a lefolyóba, kukába
Silent77: szerintem egyforma ezeknek a vastagsága, elég puha anyag, úgy gondolom a kiírt méret inkább csak attól függ, hogy ki mennyire tolja neki a tolómérőt. vagy ha majd megérkezik megméred
[ Szerkesztve ]
-
vwpolopg
őstag
Srácok, ez a koszradír qrvajóóóóó!!! Olyan zsírfoltokat leszedett a konyhabútorról, sütőről amik lazán kiröhögték a hideg zsíroldót is... Sima csapvízzel használtam, állítólag a zsíroldó dob rajta még, legközelebb úgy is kipróbálom. A hátránya, hogy baromi gyorsan kopik, egy gyors próbát tettem a sütő oldalának egynegyedén meg pár kisebb_nagyobb részen és tönkre is ment egy darab. De szerintem berendelek egy 100-as pakkot, ennyiért lazán megéri.
-
spidersoft
senior tag
válasz spidersoft #20462 üzenetére
Megjött a sörnyitó az aliról: nem sorjás, legalábbis nem vág sehol, viszont a galvanizálása nem túl szép (majd kicsit megsikálom, de ránézésre ezen már csak a homokfúvó segít), illetve a kihirdetett
US $1.99 / lot
3 pieces / lot , US $0.67 / piecekiírással szemben csak egyet kaptam. Mondjuk nagyjából ez a két dollár a rendes ára, és sejtettem is, hogy egyet fogok kapni, de azé mégiscsak... nem tarhálok még kettőt, de szóvá lesz téve a dolog
Megjött banggoodról a xiaomi USB lámpa is, akcióval meg pár ponttal $1.78-ba került. Narancssárgát vettem, mert azt könnyű megtalálni A képeket látván egy kicsit kisebbre számítottam (kínai termékeket jellemzően törpemókusmancs-méretű kezű emberekkel demonstrálják, hogy mekkorahatalmas cuccot kapsz, oszt mire a kütyü eléri Európát összemegy a mosásban...). A lámpában van egy halom mindenféle okos alkatrész meg tekercs meg hat darab 2835-ös SMD LED (és nem 3528-as PLCC2 -- egyiket kicsit megtisztítottam, ha már erre jártam), nomeg némi tervezett élettartam, amit galád módon keresztbe húztam egy mákszemnyi hővezető pasztával, hátha később döglik meg. A bura könnyen kipattan körömmel mögé nyúlva is, viszont egyik hosszanti oldalán kettő, míg vele szemben három rögzítőköröm van, így csak egyféleképp megy fel korrektül. a panelt két kis csavar fogja, amihez PH00 bitre lesz szükség
-
azbest
félisten
GearBest EU stocknál érdemes figyelni arra, hogy itemenként számolják fel a postaköltséget, ami 9 usd körüli. Szóval pár dolcsis cuccot nem az eu stockból érdemes venni, hanem kínából free shippinggel.
Tablet + tok együtt 18 usd szállítás lett. A tok így kissé már drága, de nem akartam már elejéről kezdeni a rendelést, mert nem láttam mégsem gombot, de lehet figyelmetlen voltam csak. Egy Chuwi Hi8 -szal teszek egy próbát, elég kellemes kis készülék, szegény régi tabletem már nagyon küzd a mai android appokkal.
-
-
veterán
válasz dugesz77 #21163 üzenetére
Remek, köszönöm!
Még nem vészes a brikkám, de ideje lesz kitakarítani. GB külseje is nehezen tisztítható, de majd a karon is kipróbálom. Ez eszembe se jutott.
Rengeteg réz régiségünk van köztük mozsár is.
20-at rendeltem, de már bánom miért nem rögtön 100-as csomagot.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
dugesz77
őstag
válasz Silent77 #21157 üzenetére
Tökéletes krómozott ,alumínium ,réz cuccokra is. Szegény lestrapált Brikka olyan lett tőle mintha most vettem volna. A GC karjából belülről is nagyon szépen leszedte a maradékot. Réz mozsáron próbáltam oda is nagyon jó. Talán ahol vigyázni kell vele az a plexi és a fényes műanyag felületek. Azt ha erőből rányomom homályosítja.
-
Vasinger!
nagyúr
Honnan a legolcsóbb venni selfie botot lehetőleg EU raktárból, esetleg kuponnal?
-
MineFox54
őstag
BG pontot lehet küldeni? Megvenném haveromtól kb 300 pontot
-
RBJ
addikt
Próbáltam és tényleg jó. Csak hamar elfogy. Rendelek is vagy 4 pakkot.
-
biliard10
csendes tag
Banggood
[ Szerkesztve ]
DC:biliard10#7567
-
-
Arcképgyáros
Your points is not enough
-
XtremLor
őstag
válasz tibcsi0407 #21139 üzenetére
Az volt a baj hogy a h8-at celoztam meg, holnaptol a cx20-ra repulok ra!
Ma jott meg egy ilyen pcm2704 muse dac, pc melle terveztem kotni, ugy tunik igy elsore nem lesz rossz, negativum hogy a fejhallgatot ha bedugom lekapcsolja az rca-t, jo lett volna ha nem igy menne....igaz a legtobb avr,dac igy csinalja!
[ Szerkesztve ]
"Legen...Wait for it...Dary"
-
Outlander
addikt
válasz tibcsi0407 #21139 üzenetére
Mindig ez a negatívkodás... ott pörgeti a rengeteg emailcímeket akik kvádrókoptert nyertek...
Egyszerűen bénák vagytok...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz tibcsi0407 #21137 üzenetére
Dehogy is.... 99% a winning chance... Csak sajnos mindig abba a fránya 1%-ba esünk bele
-
tibcsi0407
félisten
Azért csodát ne várjatok egy kínai oldaltól Max pár ember nyer valamit és annyi.
utdetailing.hu
-
havri1
félisten
Én is elpörgettem a free-t meg még 1-et. 3x5 pontot adott, de az utolsó meg levont 15-t
Nekem a kuponok kb úgy tűnnek, semmire nem jók..hisz mindig akcióban vásárolok, oda meg kupon már nem jó..
Van olyanom, ami lejárt, meg most is van 2, amit nem tudok ellőni.[ Szerkesztve ]
havri
-
válasz Silent77 #21128 üzenetére
Nekem is csak 5 pontokat adott. Tuti itt van a mágnes alatt. Maradt 80 pontom holnap hajnalba rámegyek megint hát ha akkor szerencsésebb leszek.
Telozott a postás hogy jött két nagy csomagom. Remélem a power bank landol. De ma melozok és csak holnap megyek haza.
[ Szerkesztve ]
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
válasz Silent77 #21124 üzenetére
Felmész a banggood oldara asztali nézetbe (ha mobilról vagy). Közepén lesz egy fekete hirdetés( vagy sárga arra nyomj) majd felül lesz egy fekete sáv 9.9 all in felirat van az elején arra is nyomj rá. Ma kicsit le kell görgetni es ott lesz.
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
Arcképgyáros
Xiaomi Piston 1-es füles hol eredeti és occsó?
-
cris78
őstag
válasz maggi1886076 #21111 üzenetére
Ez rendelsz 99dollért és levon 9-et?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
RBJ
addikt
basz én meg most nézem eljátszottam a pontjaim.
-
MineFox54
őstag
Én mindig 5BG pointot nyertem
-
raziel01
veterán
Original XIAOMI 5.1V 2.1A 10000mAh Power Bank For Smartphone 3491 Ft
Ennyiért megint megéri.
-
maestro87
őstag
válasz lkristóf #21101 üzenetére
3. pörgetés már 15 pontba kerül. De nekem már az első után kiírta, ha újból akarom, akkor az 15BG pontba fog kerülni.
Amúgy meg olyan szemétség az ilyen játék, mert az emberekkel elhitetik, hogy a pörgetéstől függ nyersz-e vagy sem, közben meg már a rendszer előre eldöntötte ki fog nyerni aznap.
[ Szerkesztve ]
-
lkristóf
senior tag
válasz maestro87 #21099 üzenetére
A leírás szerint naponta kettőt lehet pörgetni, pörgettem is 5 pontot aztán megint egy 5 pontot de a pontjaim száma maradt ugyan annyi. Az első pörgetés után láttam, hogy megnőtt a pontjaim száma de a következőnél visszament. Lehet egyik +5 másik -5 pont volt?Hmm előzményekbe háromszor is szerepel, hogy: Points gained by lottery+5
Ja látom, 3x nyertem 5 pontot amit utána állítólag el is költöttem.
Lottery consumed 15 Points
Azért a play gomb átváltozhatna valami play (15 points) vagy valami hasonlóra.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bestbuy játékok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Teclast Tablet Topic
- SSD kibeszélő
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest