Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- oriic: Google Translate helyett: DeepL Translator
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Urby66: Elvesztegetett idők, félbehagyott játékok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuzda
aktív tag
Sziasztok!
Támadt egy őrült ötletem
Munkahelyen hűvös van és barátnőm fázik. Jövőhéten lesz Lidl-ben autós ülésfűtés. Arra gondoltam, hogy venni kéne egy olyat, powerbankot, illetve valami átalakítót hozzá pl: egy ilyet.
Mivel új elektronikai dolgot nem kell a műszakkal bevizsgáltatni, és nem is a munkahely áramát használná, ezért ez egy olyan fűtőberendezés lenne ami, amit nyugodtan tudna használni.Számításaim szerint elég nehéz lenne kivitelezni. Az ülésfűtés 24-29Wattot eszik ha minden igaz. Külső akksiból olyan kéne ami tud 5 volton minimum 6 ampert. 6A=6000mAh vagyis egy 30.000mAh-s akksi is csak 5 órán át lenne jó. De egy pici veszteség lenne a 12 voltra való átalakítás miatt. A QuickCharge pedig a fogadó oldal miatt nem működne.
Nézegettem ülőpárnát, esetleg 12 voltos töltőt a megfelelő csatlakozóval. Fűthető kabát talán szóba jöhetne, de ott a powerbankot cipelnie kell magával, illetve lehet akadályozná vagy zavarná munka közben a plusz ruha.
Nekem valahogy nem áll össze, hogy ez ésszerű keretek között megvalósítható lenne.
Valakinek ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung-LG-Philips-Sony TV/MONITOR 40"-49" BAZÁR (Számlával és Garanciával) kb.: 150db
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Harman Kardon AVR 171S erősítő és Harman Kardon HKTS 16BQ/230
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest