Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tranceplanet
addikt
válasz dethroner #166212 üzenetére
Szia! Az én véleményem, a douk audio cuccok már bizonyítottak. Két típus is volt nálam, mindkettő megbízható, minőségi termék és igen jó hangminőséget képviselnek:
[link]
[link]
Részemről ajánlott a gyártó:
[link]
LC szűrő is építhető hozzá, itt a fórumon is sok írás van róla (Bkercso tollából)." Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
gyapo11
őstag
válasz dethroner #166047 üzenetére
Fej-/fülhallgatóra nem gondoltatok még? Nekem bevált, zajszűrős teljes fület takaró fejhallgató, csökkenti a konyhai zajokat, és állandó hangerőt ad, kiváló érthetőséget (beszéd), ráadásul másokat sem zavar.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
Teplic
tag
válasz dethroner #165998 üzenetére
Konyhában ilyet használunk:
[link]
erre régi music center hangfala. Van rajta BT, usb, távirányító stb. 12V 2A táp érdemes hozzá minimum, 1A-el nem olyan a hangja. Szerintem ár/értékben nagyon jó. Próbáltam hasonlóakból több típust is, de ez az ami nekem bejött. LP812, stb alapzajjal volt vagy bekapcsoláskor brummogot és nem volt túl egyenes a hangja. -
kurtuzov
senior tag
Ez a kabaré hallgatás is nagy valószínűséggel onnan jön, ki hogyan nőtt fel.
Én is pont a konyhában hallgatom, erre használom a táblagépet, mert két jó prüntyögője van.
Van JBL Flip is, de azt valahogy nem akarom a konyhába bevinni, mert zsírok-gőzök.
De egy olcsóbb, vízálló, törölgethető BT hangszóró megoldás lehet. -
dugesz77
őstag
válasz dethroner #165986 üzenetére
Ha már költesz rá akkor ott a direkt autóba kitalált Ugreen. Tényleg jó a hangminősége, tudod kihangosítónak is használni, vannak rajta vezérlő gombok és ami nagy előnye nincs benne akku ,mert autóban felesleges csak tönkremegy hamarabb. Nem dumál feleslegesen( "Dö blúcsúsz divájsz iz redí tú peáá" meg a haverjai.. falra tudok tőle mászni). A vezetékét szépen el lehet rejteni főleg ha hátlapi bemenetre kötöd a fejegységnél.
-
CHIPman
nagyúr
Nekem egy [link] ilyenem van, 5-6 éves lehet, az állásban tökrement az akksija, de egy kicsit töltőn hagyva kitűnően működik, nem vagyok egy vájtfülű, de szerintem teljesen jó.
Annyi, hogy töltőn hagyva folyamatos búgást ad ki, ha nem kap jelet, lehet hogy ennek köze van az akksi állapotához is. Ezt úgy szoktam kiküszöbölni, hogy elindítok a háttérben valami nagyon hosszú youtube videót teljesen lehalkítva.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
batagy
őstag
válasz dethroner #165986 üzenetére
Nem olcsó Ebay-jes, de én ezt a típust használom, és nagyon ajánlom is:
TP-Link HA100 Bluetooth Music Receiver
Én teljesen elégedett vagyok vele. A kimenete 3.5"-es jack, és adnak hozzá jack-jack kábelt is.
Bluetooth v4-es verzióját használja. Kissé halk a kimenete, az erősítőn kell erősíteni rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest