- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Megoldások IBS/IBD-re
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Durrogtass
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ot93
senior tag
Üdv, lenne egy kis kérdésem a szállítási idővel kapcsolatban.
Nektek így ünnepek előtt hogyan alakultak a száll. idők? Nőttek/csökkentek/ugyanolyan volt?
Nekem személy szerint talán még gyorsabban jöttek meg a csomagok mint korábban (november közepe/vége után rendelt csomagok)
egyik fb csoportban jutott eszembe a téma, ott írtam is erről picit."érdekes ez, hogy majdnem mindenki szidja a postát, mert nekem nincsenek ilyen tapasztalataim... már 74 csomagom érkezett az évek során (nyilvántartom őket majdnem a kezdetek óta), de csak 1 nem jött meg. illetve volt még egy másik is, ami 60nap alatt nem jött meg, küldtek is helyette másikat, de végül az eredeti is megjött váratlanul. 108 nap múltán
de a postára visszatérve: átlagosan 20 nap alatt jön meg a cucc, de a mostani ünnepek előtt pozitívan csalódtam.. nem növekedett meg a november közepe óta rendelt cuccok szállítási ideje, sőt volt több olyan csomag ami november legvégén rendeltem és 10-11 nap alatt itt volt... azt hittem az már ünnepek előtt nem jön meg, hanem majd most jan. elején és mégis megjött... ritka nálam a 14 nap előtti, de most karácsony előtt 3 is volt... szerintem valamit már ünnepekre is beújítottak
meg aztán sok függ attól, hogy honnan rendelünk. Személyes statisztikám van arról, hogy az Ali eléggé szór, de többségében 25-35 nap között jön meg. Ebay csak egy picivel jobb... Aztán a gearbest már láthatóan jobb (kb. 18 napos szállítási átlaggal) és a banggood a legjobb, ami nálam átlagosan 13 nap alatt itt van. Azt tenném még hozzá, hogy az esetek 98%-ban ingyen postával jönnek és még annyi, hogy Ali-ról eddig még "csak" 7 cucc jött (arról csak néhány hónapja rendeltem először)... Más helyről pedig még nem rendeltem. Tehát valami van, hogy pl. ebay, Ali rendelések később jönnek meg, ennyi rendelés után már nemhiszem, hogy a posta lenne a hibás, valószínűleg ott kínában is sumákolnak és lehet ami feladottnak minősített az ebay-es eladó, az még korántsem lett feladva."[ Szerkesztve ]
CRF300L
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- OLVASS! Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes 825GB Konzol! 2 Joystick
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest