- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
"de a ma reggelre időzített felvétel megint nem sikerült."
Ez felettébb érdekes eset, szerintem ne magadnál keresd a hibát.
Mondom miért....
Én Technisat K2 kábeles vevővel (digi) nézem/rögzítem az adásokat. Ez egy német cucc, semmi köze az usb-s stickekhez, sem a kodihoz, semmihez. Értsd: ez egy teljesen más rendszer, ami közös az esetünkben, az ennyi:
-totalcar
-digi
-dvb-c
Na eddig nálam az esetek 99.9%-ában semmi gond nem szokott lenni a felvételekkel semelyik csatiról sem. A totalcarral viszont szenvedek, mióta nyomják az új évadot.
Pontosan ezt csinálja nekem is, mint neked. Igazából felveszi a részt, ott foglalja a helyet, de nem tudom lejátszani. Egyik részt csak 3. ismétlésre tudtam elkapni. Valamelyiket viszont elsőre felvette. Már én is össze vissza szidtam a rendszert, hogy mi a túró van, de minden mást meg felvesz.
Amit le tudtam játszani, ott is volt, hogy x idő után majdnem befagyott, mert hibás lett a felvétel, nem lehetett belepörgetni. Szerintem az van, hogy hibásan jön az adás, és ennyi errorral már nem tud mit kezdeni a cucc. Nem hiszem, hogy valami kódolással nehezítik a felvételt, ilyet nem látok az adásban, plusz a legutóbbit sikerült harmadikra gond nélkül felvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Update 08.19. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest