- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Derail Valley
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Új hozzászólás Aktív témák
-
MineFox54
őstag
Jó a gép, de (nem ismerem a szokásaidat, de azért na) elférne benne egy 256-os ssd és/vagy egy 2tb-s vinyó.
-
daneg86
csendes tag
válasz
->Raizen<- #5 üzenetére
"már nem foglalkozom az amd-vel, nekem fontosabb a stabil, hibamentes működés"
Szinte csak AMD/ati videokártyáim voltak, és még sosem volt semmi problémám, ismerős körökben AMD cpu-val sem.. Egyedül egy ismerősömnél vannak problémák, aki mindent felpakol ész nélkül, és össze vissza állítgat mindent.. nvidia/amd ugyan úgy hibákat produkált nála, egyik sem élt 2 évnél tovább ( overclock észnélkül.. )ha ilyeneket olvasok valahogy mindig user error-ra gondolok..
-
->Raizen<-
veterán
Májusi a gép, vga nélkül vettem, úgy volt hogy kivárom az új gent, de még aznap találtam egy kihagyhatatlan ajánlatot, és mentem a 970-ért. Akkor még az rx 480 specifikációját nem tudtam. De nem bántam meg mert én már nem foglalkozom az amd-vel, nekem fontosabb a stabil, hibamentes működés. Szerintem ezért se jelent meg a cimlapos cikkem, hova tovább el is tüntették, aztán mikor szoltam, várakozó állásba tették hetekig. Meguntam, és inkább csináltam egy személyes blog bejegyzést, még egyszer nem csinálok ide címlapost.
-
törölt tag
Kérlek mondd h ezt nem most raktad össze, ~2 héttel a 480 megjelenése előtt.
-
Wesder
titán
válasz
->Raizen<- #2 üzenetére
Mennyi volt az annyi, ha szabad kérdezni?
-
->Raizen<-
veterán
A hang, és a kibocsájtott hőmennyiség, és a fogyasztás is fontos kritérium lett. Én fizetem a vellanyszámlát is. Ez egy erős alap, a vga meg bármikor cserélhető nagyobbra, de az nem mostanában lesz, mert nem indokolt. A füst még egy darabig benne fog maradni, akkor lesz meghajtva, ha egy gtx 1080-nál erősebb vga fog belekerülni valamikor a távoli jövőben.
-
Robert07
aktív tag
Nem rossz gep, de en nem csereltem volna le az FX-8320-at es 290-et.
Grat hozza, es vigyazz a fustre, nehogy megszokjon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest