- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
A Törökbálinti tüdőintézetes sztorival tisztában vagyok, jártam ott az utóbbi időben nem is egyszer. Megjegyzem, kint van a dohányozni tilos tábla...
Nekem meg az egyik ismerősömnek levágták a lábát motorbaleset miatt, egy volt kolléganőm vőlegénye meg meg is halt. -> tiltsuk be a motort.
Már mitől lenne fontosabb az agy, vagy a tüdő, mint más szervek? Tehát, ha valaki májrában hal meg, az kevésbé szívta meg, mint aki tüdőrákban?
Továbbra is ott tartunk, hogy azért mert neked valami nem szimpatikus, be kell tiltani, mindössze azzal a mondvacsinált indokkal, hogy szennyezi a Te egészséged, holott biztos vagyok benne, hogy a Te életed során tucatnyi olyan példát tudnék mondani, amivel legalább annyira szennyezted mások egészségét, mint egy dohányos. De az nem számít, mert azok "szükséges és/vagy elfogadott" dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Kerékpársportok
- Projektor topic
- Formula-1
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB, akku: 100% (35 ciklus), garancia: 2026.10.12.
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar - Garancia - 0 ciklus
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest