Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
válasz
TazLeacher #53 üzenetére
...húú, még ha mindent leírnék ide amit a témában gondolok. Az tuti, hogy kiakadnál.
Feltételezem, hogy ha vennél egy zsír új BMW-t, vagy Mazdát vagy Suzukit, egy Vespát, egy plazma TV-t, vagy egy zsír monitort, egy tabletet, nem karcolnád bele a kulcscsomóddal, hogy Jerikójé. Márpedig a zsír új tüdőddel anno ezt tetted már az első doboz után. Fogod; más, ha karcolódik a használatban autó vagy tüdő a nagykörúton, vagy Te vésed bele a dukkózásba a neved. Mindegy, a Te életed, csak ne kelljen má' sajnáljalak. Én nem is azt írtam, hogy be kellene bármit is tiltani. Elég annyi, hogy örülnék azér' neki.
A trafiktörvény meg úgy ahogy van fszság. Ebben nincs vita.
wwenigma
...ellenben a gyűlölködők jó srácok, mi?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
TazLeacher #53 üzenetére
Gyűlölöm a nemdohányzókat,. Mocskos bunkó alja nép akik csak köpködni tudnak.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Most olvastam ezt a cikket. Illetve néztem meg a benne szereplő videót. Elég ha a videót megnézitek, mert pont - szinte...
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest