Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz tzimash #22961 üzenetére
Legalább ne írta volna oda, hogy komoly érdeklődő..
Egyből utána, hogy mennyit enged a "felének a negyedéből".. Rohadt komoly érdeklődő.Én az ilyennek azt írom, hogy a kiírt ár már a lealkudott ár szóval, ha alkudozik akkor csak drágább lesz.
Ha magamból indulok ki akkor, ha komolyan kell valami akkor ráírok az emberre, kérek egy számlaszámot, utalok, ott a pénz még aznap és másnap feladja postán..Ez az ember minden csak nem komoly vásárló.
[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
Szeretem az ilyeneket! "csak én olyan vagyok"
Én meg "olyan" vagyok, hogy alkudozásra reflexből emelem az árat tehát innentől neked 26 a következő próbálkozásnál meg már 27. Üdv!Erről jut eszembe a "kedvenc" privát üzenet fajtám amit itt HA-n kaptam már nem is egyszer mikor árultam valamit.
Tegyük föl árulok valamit 10K-ért és jön egy privát az első napon valami ilyesmi formában:cső
6K-ért még ma átveszem az örsön(#22964) stp1dh:
Az ilyenek miatt írom bele mindig az ilyen alap dolgokat mint posta, utalás, átvétel helye a hirdetéseimbe.[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
wolfman
veterán
utolsó ár, amiből még lehet alkudni
Tehát mondasz neki egy árat és ő abból még fog alkudni, mert te csak egy olyan alacsony árat mondtál neki amit még alkudhat. Rafkós, rafkós.
(#22963) rup1u5: Én meg olyan vagyok, hogy ha az eladó nem írja ki, hogy az ár fix, akkor fogok alkudni a legtöbb esetben. Úgy vagyok vele, hogy 'online piactér', a piacon meg alkudni ér, szóval fogok is. Ha fix az ár, azon zsörtölődöm, de tiszteletben tartom.
Ellenben, ha már alkudozom, megtisztelem az eladót szép magyar nyelvtani fogalmazással, köszönök illedelmesen az üzenetem elején és végén is, 'csáá, csőőő, szevasz' haveri szintű üdvözléseket mellőzöm ahogyan a vigyorgó és egyéb smileykat is.„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
-
Laraxior
titán
válasz tzimash #27038 üzenetére
Engem a 4 állítható légSZák érdekelne meg az a kormáGY
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
mekker
őstag
válasz tzimash #33142 üzenetére
Az ilyeneknek jó az ékezet nélküli billentyűzet. Legalább 25%-kal javítja a hejesírásukat.
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest