Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
qqcqqc #124381 üzenetére
Elvihetném valóban. De adott helyzetben nekem nem éri meg várakozni amíg átmegy az ár a rendszeres és úgy viszi a gép. Azaz mire a technikai átárazás megtörténik. Előszedik az üzletvezetőt odajön megnézni majd hátrabattyog géphez ül átírja, átmegy a rendszeren sokadjára... Csináltam már ezt az utat is. Ez mondjuk egy drágább terméknél lenne jó út de egy tejnél 20ft-ért per darab annyira nem. Egyszerűbb ilyenkor hogy otthagyom és másnap megveszem a kiírt akciós áron, márha addig átírják mert volt hogy nem írták át 3. napra sem sőt egy hét után sem. Gyanútlan vásárlók meg megvették kartonszám drágábban....
Az is önmagában sok perces művelet amikor már lehúzták a terméket és ki is fizettem...akkor jegyzőkönyv meg mindenféle papírt kell aláírni hogy kifizetik. Ezt az utat is megjártam.
Már beszéltem ott eladóval egy ilyennél és túlterheltek, nem jut idő rá hogy akcióknál reggel átírják az árakat.. Rendszerint 8-9 között megyek, de ez nem mentség mert tényleg sokszor van hogy több napig rosszul viszi az árat a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen notebookot vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest