Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz qqcqqc #124381 üzenetére

Elvihetném valóban. De adott helyzetben nekem nem éri meg várakozni amíg átmegy az ár a rendszeres és úgy viszi a gép. Azaz mire a technikai átárazás megtörténik. Előszedik az üzletvezetőt odajön megnézni majd hátrabattyog géphez ül átírja, átmegy a rendszeren sokadjára... Csináltam már ezt az utat is. Ez mondjuk egy drágább terméknél lenne jó út de egy tejnél 20ft-ért per darab annyira nem. Egyszerűbb ilyenkor hogy otthagyom és másnap megveszem a kiírt akciós áron, márha addig átírják mert volt hogy nem írták át 3. napra sem sőt egy hét után sem. Gyanútlan vásárlók meg megvették kartonszám drágábban....
    Az is önmagában sok perces művelet amikor már lehúzták a terméket és ki is fizettem...akkor jegyzőkönyv meg mindenféle papírt kell aláírni hogy kifizetik. Ezt az utat is megjártam.
    Már beszéltem ott eladóval egy ilyennél és túlterheltek, nem jut idő rá hogy akcióknál reggel átírják az árakat.. Rendszerint 8-9 között megyek, de ez nem mentség mert tényleg sokszor van hogy több napig rosszul viszi az árat a gép.

Új hozzászólás Aktív témák