Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
KROK640 #119260 üzenetére
szerintem az 2003-ban volt.
emlékszem be akartam jutni VP-be busszal, de nem jártak a buszok, mert a hóátfúvás és az emelkedők miatt a kamionok a királyszentistváni dombnál elakadtak. néha kimentünk a buszmegállóba, egyszer aztán ott állt egy busz, mondta hogy délben indul és megpróbál eljutni Veszprémbe kerülőúton. Pétfürdőnél ment ki a 8-asra, alig volt az is járható az átfúvások miatt. Jött szemből egy furgon, amit elkapott az oldalszél, az amúgy is havas-jeges úton elment a tapadása, és konkrétan befújta az árokba.használt német bringákat lehet venni most 100-150 között felszerelve mindennel: KTM, Pegasus, Hercules, Kalkhoff ilyesmiket. de persze van drágábban is.
-
válasz
Egyszerűen szerelhető(mai viszonylatban), alkatrész is van hozzá még mindig. Ő gyakorlatilag villany/háztartásigép szerelő és simán nekiállt az automata váltóban cserélgetni alkatrészeket. (Prága váltós) Nem egyszer rendeltem neki csehetől mindenféle alkatrészt, nagyrészt az ottani teherautókkal kompatiblisakat az jó bele.
Ez az egyik, a másik meg egy sárga.
Azzal is gond van hogy készen volt több telephely felszerelve mindennel az Ikaruszokhoz és ugye az újak meg totál más szervízt igényelnek.
Veszprémben meg ugye nem kis botrány volt az átállás során.koby11h
Nem egy elakadásban volt részem, ilyenkor a tömeg kiszállt és tolta a buszt ha el akart jutni valahová. Volt annak is varázsa -
Cs1csó
titán
válasz
Az "új" buszok nem feltétlen "csak" gyengébbek, hanem mivel alacsonypadlósak, plusz a motor is sokszor speciális helyen van, hogy az alacsony padlós megoldás kialakítható legyen, ennek ez is az ára. Szerintem még így is jobb mint amikor 2-3 magas lépcsőt kellett megmászni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest