Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz MK VII #26627 üzenetére
Istenem, az ilyenek minek vállalna (ja bocs csinálnak) gyereket.
Alap biológiával sincsenek tisztában. Az még hagyján, hogy a leendő apuka (bár ez is rettenetesen gáz), de hogy a leendő anyuka sem...
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Smiley
addikt
válasz MK VII #26706 üzenetére
En nemreg epitettem a GTA V ala egy 775-os gepet... volt egy p35-os lapom es melle osszesen 37e-t koltottem az egeszre. Igaz egy 771-es e5450-es Xeon van benne 3,7-re huzva, rajta egy freezer 7, 8GB DDR2 ram, egy 570-es GTX, meg egy seasonic tap. FullHD-ban high beallitasok mellett a story modban ~45 fps ala nem szokott beesni. (Az online mod engem nem nagyon erdekel, ahanyszor jatszottam vele mindig tele volt csalokkal) Nagyobb lagg persze van benne, szerintem foleg a sectorhibas 10 eves 160gb samsung hdd miatt, szoval oda meg kell egy ssd es szerintem nagyon jo lesz.
Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
quailstorm
nagyúr
-
quailstorm
nagyúr
-
-
törölt tag
válasz MK VII #26984 üzenetére
Ezek jellemzően nem jutnak bírósági szakaszba. Én by default minden hívást rögzítek, baráti társaságban kétszer is jól jött a dashcam, pedig azzal is kitorolheted a bíró előtt. Nem indexeltel... De igen. Fel van véve, nézzük meg a rendőrökkel... hatakkor izé, kp jó vagy biztosító? Fostalicskakkal csak így....
-
Faterkam
addikt
válasz MK VII #27270 üzenetére
Ja bocs, sajnos ez nekem kimaradt :/
(#27271) supreme7: Sajnos a postán szembesültem vele ma, és mindenképp fel kellett adnom, de legközelebb jobban figelek! Modjuk a postán azt mondta a csaj a net csomagra, hogy az se sokkal olcsóbb. (mondjuk a vaterafutárra nem gondolt ő sem)
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Kasya
nagyúr
válasz MK VII #27403 üzenetére
A csalokkal lesz is valami, vagy csak innen kitiltjak oket? Ugy ertem, a rendorsegen vegzodnek az ugyek esetleg? Van barmi, ami elrettentheti a csalokat innen?
Itt mondjuk az emberekbe nagyobb bizalmat tudok fektetni, ha ismerem is oket forumrol (de ehhez az kellett, hogy en is sok idot toltsek itt. Jofogasrol viszont nincs az a penz, hogy vasaroljak...
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz MK VII #27425 üzenetére
A bejelentot vedik,mivel semmilyen torvenyes lehetosege nincs egy csalotol visszaszereznie a penzt a rendorseg kihagyasaval.
Pont azert jonnek allandoan vissza ezek a patkanyok,mert a karosultak jelentos resze lusta feljelentest tenni.
O inkabb egyezkedni,fenyegetni,nyomozni akar.Bizonyos karosszeg felett siman ki kene tiltani azokat,akik csak itt jelentik a csalot,es nem mennek el azonnal rendorsegre, mert lenyegeben falaznak a tolvajnak.
ui: annyit lehetne meg tenni,h ezeket megis mas szoveggel tiltjak ki,mint a flamereket,trollokat.
pl" adas-vetellel kapcsolatos felhasznaloi bejelentesek miatt blabla"
igy mar a ragalmazasi kockazat atszall a bejelentokre.
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
SUPREME7
addikt
válasz MK VII #27425 üzenetére
Ez a versenytársas szöveg mekkora gagyi, kit érdekelnek a versenytársak? Itt pont az volt a jó, hogy a csalókat kibaszták, és a felhasználók tudtak róla. Egy étteremből rendszeresen rendeltem egy bizonyos kaját, 1 év alatt közel egy ezressel drágult, de semmi sem változott rajta. Írtam az étteremnek egy tök kulturált levelet, hogy bár továbbra is meg vagyok elégedve a kajával is és az étteremmel, de mi indokolja ezt a mértékű áremelkedést? Erre kaptam egy flegma választ, aminek a lényege az volt, hogy a környékbeli éttermek áraihoz igazították az áraikat, de még így is jó az ár. Azóta se rendeltem tőlük. Lehet szivatni a normális juzereket, de ha utána csak a trógerek maradnak akkor meg pislogni fognak.
-
kenwood
veterán
válasz MK VII #27432 üzenetére
Lehet,h nem valo ide,aki a rendorseget javasolja a vasviilla helyett,de ha ez igy van,akkor a topicot azonnal be kell zarni.
Van olyan,aki 1 hete varja a kifizetett vgat.
Ha van benne visszafizetesi szandek,akkor azon a feljlentes csak erositeni fog ,nem pedig gyengiteni."Szeretnék mélységes elnézést kérni tőled és a csaló társadalomtól" ez pedig olyan szinten alaptalan,primitiv,gusztustalan mondat,h itt szamomra meg is szuntel letezni.
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
-
-
-
válasz MK VII #27446 üzenetére
Ilyen fejet vágtam, hogy egy bug, ami már javítva lett, megint itt van.
Ez a meme sértő szerinted? Komolyan nem értem.Lehet, hogy kellene egy olyan fejlesztés, hogy ki mit szeretne, hogyan beszéljen vele az ember: közvetlen vagy formális, mert ami az egyik felhasználó igénye az a másiknak vörös posztó.
-
válasz MK VII #27450 üzenetére
Elnézést kérek, hogyha megsértettelek téged egy mémmel, nem állt szándékomban, ezentúl csak szövegesen írok.
felválaszokat és a hozzá társított, lekezelő hangnemet.
Pont erről írtam pár sorral lejjebb Oldani akartam a hangulatot, viccesebbre akartam venni a figurát, amiből azt hittem, hogy esetleg egy ciki-béna szituáció lesz, pedig gondolkodnom kellett volna, hogy rólam csak a legrosszabbat lehet feltételezni. Erre a fogadtatásra nem számoltam, de alkalmazkodom a jövőben.A fejlesztőnk már foglalkozik az ignorálási problémával.
Végzett vele.[ Szerkesztve ]
-
válasz MK VII #27441 üzenetére
Hülye balfékség volt, fordítva volt. Azaz a saját válaszodat nem láttad, míg a rád érkező válaszokat igen. Fordítva jó. Tehát a saját valaszodat látod, de a rád érkező válaszokat nem. Amúgy nem bonyolult a logika, direkt leegyszerűsítettem. Azaz nem látod a hsz-t, ha a felhasználó:
ignorált ÉS nem saját magad ÉS nincsenek emelt jogai
VAGY
ignoráltnak válasz ÉS nem saját magad ÉS nincsenenek emelt jogaiHúdenagyon nehéz logika.
Make Asia Great Again!
-
kenwood
veterán
-
-
veterán
válasz MK VII #27577 üzenetére
Anno 98-ban kaptam 360 telephelyen, 460ft boltba pl.
Személyvédelem 800-1500ft/óra.
Vicc amit most kapnak, mondjuk most már bárkiből lehet vagyonőr, jókat mosolygok ha elmegyek boltba.
Jelenleg egy szórakozóhely védelem 15-30k/ éjszaka. Ez álltalában este 9-től reggel 4-6-ig.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Balinov
titán
válasz MK VII #27639 üzenetére
mi a butort lakassal egyutt bereljuk, szoval ez van kategoria. nemhiszem, hogy konnyen meg lehetne a landlordot gyozni,hogy cserelje ki, nomeg az egeszfalat beborito szekrenysorral alkot egyuttest, szoval a ket kis ejjeliszekreny miatt max oldalankent 10cm-vel szelesebbet lehetne bepattintani a helyere. Inkabb a matrac benne erett meg a cserere
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Mini PC
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 7
- Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest