- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Pajac: Gigászkalmár
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Budapesten is láttam hasonló dolgokat pár hónapja 150ezer Ft körüli áron (és ki is vették őket!). Pár példa:
- lakás, amin nincs egyetlen ablak sem
- lakás, amin bár van ablak, de az fix, tehát nem nyitható
- konyhában van a WC-csésze
- a WC-helyiségben a WC-csésze fölé tettek egy zuhanyfejet, így ez egyúttal a zuhanyzód is (praktikus, mert miközben ülsz a WC-n, közben le is tudsz zuhanyozni, bár lehet, hogy ilyenkor a WC-csésze valójában zuhanytálcaként funkcionálna, ezt a részét nem teljesen értettem)
- a bejárati ajtó a WC-helyiségbe nyílik, tehát amikor jössz haza, akkor a WC-helyiségen keresztül tudsz hazamenni (szintén praktikus, ha gyorsan rohansz haza, mert hasmenésed van, viszont kevésbé praktikus, ha jössz haza, és valaki éppen ott ül a WC-n)
- láttam olyan albérletet is, aminél amint belépsz a lakásba (alsó szint), ott meg se tudsz mozdulni, de sebaj, mert egy falnak támasztott létrán mászhatsz fölfele 1-et, majd még 1-et is ha akarsz (dupla galériás lakásként volt hirdetve)
- volt olyan lakás, ahol az ágy mellett (közvetlenül a fej résznél) egy PB-gázpalack volt
- volt egy templom padlásterén(?) /nekem valami olyasminek tűnt/ kialakított lakhatásra alkalmas kis kuckó is, ott feltétel volt, hogy a leendő bérlő kifejezetten vallásos beállítottságú legyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- CORSAIR RGB LED Lighting PRO INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm black INGYEN FOXPOST
- Cooler Master Hyper 622 Halo White Edition (Alkatrész/Hiányos) INGYEN FOXPOST
- be quiet! Pure Rock 2 FX 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest