- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
koby11h #92374 üzenetére
pedig Copperhez retrozni a 600-as már nem rossz. Tuningban nem gondolkodtatok? Igaz a teljes P3-ak élehetőségeit annyira nem ismerem, de a 667-es Cerkák pl szinte mind mentek 1GHZ körül..
SDből érdemes 256-ot tenni bele legalább, viszont 512 felé menni meg nem érdemes, mert loew driver nélkül problémás lesz. Ezenfelül csak a VIA chipset tud 512+ -t.
A Tulatin már más liga azért. Nem akarok már még több gépet itthonra, de egy 1200-1400 körüli Tualatint 512 SDvel meg GeF2MX400/GeF3Ti -vel azért nagyon bezsákolnék -
cof
veterán
Hát akkor minden generációból össze lehetne dobni egy gépet aztán mindig az évnek megfelelőt veszed elő játékra.
De egyébként tényleg nem értem, hogy minek. Ha egy S775-ös vas mindent lefed virtualboxban, semmivel sem lesz több az FPS vagy jobb a grafika egy retró gépen. Annyi, hogy a telepítés az hozza a feelinget mert az tényleg lassú, de más nem. Bár már a retro gépbe is SSD-t pakolnak az meg úgy már nem is retro, totál értelmetlen.
Ez a vonal inkább csak annak újdonság akinek nem volt régebbi gépe. Nekem elég volt köszi a lassúságból, emlékszem mikor haver DX386-osára hegesztettük fel a Win95-öt floppy-ról majd 1 éjszakán keresztül.
-
KROK640
nagyúr
bennem is felmerült, hogy a hirdetés feladó az konkrétan vak lehet, legalábbis ahogy ez a kép sikerült másra aligha tudok gondolni. A mekegő szendvicssütőnek konkrétan kb a fele van benne a képben, valamint egy doboz fele, mindezt homályosan, vagy rosszul fókuszált, vagy lekente disznózsírral az optikát, és habnak a tortán mindezt elforgatva. Jobban jártunk volna, ha inkább leírja, hogy mi a hibája?
-
DJGABI
addikt
válasz
fatpingvin #92311 üzenetére
Részben igazad van.
De amennyire tudom ilyen tinisuhancok már kifejlesztették a technikát, hogy szétszedjék meg újra töltsék a benne lévő akksit, folyadékot. [link]
+ ahogy írták nem ezzel van valójában problémájuk
-
koby11h
őstag
válasz
fatpingvin #92311 üzenetére
Nekünk! Az államnak tényleg az adózatlansága a baja. Tojnak Ők arra ki veszi, ki lesz beteg (az állami egészségügy úgyis leépítés alatt) és mi lesz a hulladékkal (az NHKV-val a hulladékszállítást már elintézték)...
A gond velünk emberekkel van. Mert megvesszük, mert menő, vagy egy kicsit ilyenkor kevésbé szar ízű a szar, amiben egész nap úszunk. Meg úgyis meghalunk, akkor meg miért ne?
Én a csokoládéval vagyok így, nehéz ellenállni és az sem egészségesebb... -
F.E.K..
senior tag
válasz
fatpingvin #92276 üzenetére
"vissza-visszatérő tévképzetem hogy ha előkerül egy téma amiről lehet tartalmasan is eszmét cserélni akkor nem lesz széttrollkodva
"
Tessék mondani, újnak tetszik itten lenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Dell E6530 laptop (15,6FHD/I5-G3/8GB/500HDD) - Kis hibák
- Dell E6430 laptop (14/i5-G3/4GB/128SSD/AkkuX)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Xbox Ultimate előfizetések
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló