- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PHM
addikt
válasz
koby11h #95488 üzenetére
És meg sem kérdezte, hogy elbír-e egy postást?
Tényleg, ki kellett volna próbálni, és levideózni, hogy leeresztve hány kilót bír a labda!
Mert mi van, ha ráül egy 150 kilós postás?
Ejj, ebből még akár garanciális probléma is lehet.
Amúgy örülök, hogy túl vagy rajta, ugyanakkor sajnálom is, mert ebből hasonló saga
kerekedhetett volna, mint anno a "Legó ember lapáttal" című hirdetésből a Vakerán. -
BiP
nagyúr
Nekem mindegy.
Csak fura, hogy sok agyhalott után jött egy trollgyanús valaki, aki mégsem sima troll volt, mert csak megvette.mpo: És én is ezen agyaltam, hogy mókából vette, hogy ő kezdje el árulni és ő maga szivathassa az agyhalott érdeklődőket.
Megirigyelte a mókát kobytól -
koby11h
őstag
Hát kérem szépen a hányatott sorsú sárga labda elkelt, a vevő elutalta az árát.
Így, ha csak nem lesz bármi gond a postával, akkor véget ér a történet...
Sajnálok minden kedves sárga labda rajongót, de ne adjátok még fel! Tervezek még eladni pár hasonló gyermekjátékot, így még van remény újabb, néhol humorosnak, néhol inkább szomorúnak nevezhető párbeszéd belinkelésére.
Köszönöm a türelmet és az együttérző, de még inkább a beszólogatós hozzászólásokat! -
HoaryFox
őstag
válasz
koby11h #95483 üzenetére
Van már Sad ending is
-
SZIGMA
aktív tag
Ez még csak egy labda, ezzel még nem tudja leforgatni a "balls deep" videót az onlyfans csatornájára...ahhoz minimum 2 kell.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Atomantiii #95427 üzenetére
És ebben az a legdurvább, hogy ezután lehet h elsírja az ismerőseinek, hogy ma is egy micsoda olvasni sem tudó barom írt rá... és egy pillanatig sem érzi a felelősségét a dolgokban.
ha helyben van és nincs messze, szerintem menj oda személyesen, Legfeljebb a végén, illedelmesen megjegyezheted építőjellegű kritikának az észrevételeidet. Mikor már a kocsiban ülsz ... -
KROK640
nagyúr
Én az ilyen egy likejellel kommunikáló arcokat sosem bírtam, és általában olyan (távolabbi)ismerőseim voltak, akik nem az eszükről híresek. Erre mostanában barátnőm is rászokott
Kikapcsolt szám is príma tud lenni, de másféle hete hívogatok a legkülönfélébb ídőkben egy számot, és mindig kicsöng, de soha nem veszi fel.
Ha holnap sem veszi el, akkor megpróbálom majd éjfél után is -
-
megott
aktív tag
-
BiP
nagyúr
Engem már csak egy dolog érdekel, nem hagy nyugodni:
Egy felnőtt embert elbír-e ? -
koby11h
őstag
válasz
Trailblazer #95450 üzenetére
Örökbe lett fogadva, nem tehet róla, hogy ilyen vézna szegény...
-
koby11h
őstag
A legközelebbinek küldök egy családi fotót, hogy "x"elje be a képen melyikünk üljön rá a labdára!
-
hcl
titán
válasz
fatpingvin #95440 üzenetére
Koby11h eladási stratégiája működik
-
koby11h
őstag
Azon gondolkozom, hogy létre kellene hozni egy sargalabda.hu domaint és ott folytatni.
Aztán mehetnek a clickbait linkek a legnagyobb bulvároldalaknak mint bors, blikk, nlc, origo...A sárga labda titka!
Kik akarják valójában megszerezni a sárga labdát? Ufók, sátánista szekták, szomáliai kalózok?
Kattintson és megtudhatja!
Személyes beszámolók azoktól, akik már megpróbálták! Eredeti chat részletek!
Vajon elbír-e egy felnőtt embert? - Cikkünkből megtudhatja a választ minden kérdésre!Szerintem előbb-utóbb megélnék belőle... hisz annyi hülye van kis hazánkban és egy sárga labda bárkinek jól jöhet
-
cof
veterán
válasz
Ki van írva, hogy szilva, alma, kajszibarack fák vannak.
...
Erre visszaírja, hogy meggy az nincs...Dehát nincs is.
-
hcl
titán
válasz
Szerintem ők nem tudják, hogy adott gyümölcsön belül vannak eltérések
-
Atomantiii
addikt
Én is feladom lassan.
Láttam marketplacen helyben hirdetnek gyümölcsfákat akkor minek menjek másfele, telefonszám elrejtve így csak írni lehet a hírdetőnek. Ki van írva, hogy szilva, alma, kajszibarack fák vannak. Erre ráírok, hogy mégis milyen fajták vannak.
Első válasz, ki van írva a hirdetésbe. Mondom oké, erre írok egy példát, hogy én úgy értettem, hogy az adott gyömölcstípuson belül milyen fajta, pl meggy / kántorjánosi. Erre visszaírja, hogy meggy az nincs... Hú bakker inkább hagyjuk akkor.
-
BiP
nagyúr
válasz
koby11h #95414 üzenetére
Ha már ilyen, a felesége nem tudna ráülni?
Egy kép meg egy rövid onlyfans videó erejéigDe nem hiszem el, hogy ennyi korlátolt ember van. (na jó, ha a politikát nézem, de, van).
És újratermelődnek. De hogy mindenkit ugyanaz érdekel, és ugyanazzal próbálkozik be, hihetetlen. Fekete macska a mátrixban. -
hcl
titán
válasz
koby11h #95409 üzenetére
Teljesen kész
Amúgy nem tudom, ezek mit gondolnak
Nekem most ilyen 1-1 szavakkal meg like-okkal kommunikáló arcok vannak.
Meg ír egy telefonszámot.
Visszakérdezek, hogy ezzel azt szeretné mondani, hogy hívjam fel?
Jön egy like.
Hát jó. A cégesről ingyen van.
A telefonszám ki van kapcsolva
...gratulálok -
szebe
addikt
válasz
Trailblazer #95415 üzenetére
Én akár egy-két ovit is megkérdeznék.
-
koby11h
őstag
Remélem nem közületek szórakozik valaki!
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400