Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silverboy
aktív tag
válasz envagyok #83201 üzenetére
Amúgy "lesz valami olyan úgysem volt, hogy nem" és mondjuk 200> alatt vannak + albérlet az, hogy tud elmenni kempingezni? Hogy tudnak kaját rendelni? És hogy marad hó végén pénz? (Költői kérdés, ésszel)
"Én azokat nem értem, akik jól keresnek kb 800000+/hó"
Azok a párok akik 600+ átlag pénzből gazdálkodnak, meg fizu előtt egy héttel jön kuncsorogni. Lexus Telekjárót azért venni kellet... Mert büdös az ingyenes BKV bérlet... úgy hogy 3 utcára lakik... Mikor visszajöttem Sárvárról pár nappal ezelőtt(4csillag + jacuzzi az erkélyen)már hétfőn ment a cukkolás, biztooos a jacuzziban fáztááál meg... meg a rosszalló nézés... Az eszükbe se jut, hogy nyáron én 4 hónapig vértpipiltem 20fokos környezetbe végig és taknyom nyálam egybefojt... reggel 7től este7ig, még ő istentudjamilyen szigeten nyaralt éppen, 3 hetente... én meg ősszel elmentem 5 napra . Valahogy a magasabb pénz a fejekbe = magasabb életszínvonallal ami azért szerintem nem igaz, megtehetném, hogy kigördítek egy Alfa Romeot a szalonból, csak azt karban is kell tartani... jó nekem 2006 Lacetti... Klima, elektromos ablak van, filléres az alkatrész... és legalább cuki a formája igaz nem megy úgy meg nem Italdesign... 1.6 szívó az, 1.6 szívó akkor isÁtlag középpolgári szinthez Pöstön legalább 320 kell / kopp. (50nm+ kecó + autó (ami karban van tartva) és nincs hitel, és van megtakarítás). Más városban az országban terméseztessen 200+ / kopp is elég lehet.
[ Szerkesztve ]
„Nem lehet csak úgy hiperűrsebességre váltani. Ha nincsenek pontos koordinátáink, a végén még nekimegyünk egy bolygónak vagy egy szupernóvának! Aztán akkor jóccakát!”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest