Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.E.K..
senior tag
válasz Silverboy #77362 üzenetére
Nálunk az az alap hogy amint felállsz a géptől zárolod is, a file rendszer pedig titkosítva van. Jó, ez IT üzemeltetés.
(egyik kolléga egyszer elfelejtette, a trollkodás az volt hogy másnap a gépén futott egy konzol folyamatosan változó színekkel azzal a felirattal hogy "mindig lezárom a gépem!" )
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
tserrof77
őstag
válasz Silverboy #79073 üzenetére
Csak a röhej, hogy az ilyen sz@rok is tízszeres árban mennek. Vetekszik az áruk a korábbi működőképes árakkal...
[ Szerkesztve ]
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
-
-
BiP
nagyúr
válasz Silverboy #83150 üzenetére
Persze, ilyenkor számolásnál érdemes fölélőni, ki tudja, milyen feltételekkel tud élni valaki.
De ha mondjuk meg kell húzni a nadrágszíjat, akkor pont az ilyen felesleges szarságokon (mint pl. tv meg kütyürészlet) lehet sokat spórolni.Itthon 3300Ft a digi net+vonalas telefon. Tévé nincs, mert minek?!
mobil meg céges flotta, cég fizeti, így könnyen ugrálok. Ezért kellett megnéznem, mennyi ma egy mobil előfizu. Hát tényleg nem kevés.
Viszont ilyen családi flotta vagy önszerveződő flottákba elég könnyű bekerülni, talán itt a PH-n is van fóruma, és akkor máris 10e alá vihető, ha valaki sokat dumál. -
BiP
nagyúr
válasz Silverboy #83157 üzenetére
A legjobb, ha nem kell hitelre venni
Áruhitel is csak akkor, ahogy Te mondod, ha 0-s. Hogy olyat veszel, amit amúgy ki tudnál fizetni, de így nem kell azonnal odaadni. (bár én tartozni sem szeretek, szóval inkább előre rendezem).Ami luxus: Na igen, napi 2-3e, az máris havi 40-60e. Szóval akinek épp nadrágszíjat kell összehúzni, akkor ezekből hamar vissza lehet vágni, és hamar lehet spórolni. Persze, ha valaki megmagyarázza, hogy "de ennyi miért ne férne bele, hiszen csak 200Ft, hiszen csak 400Ft, stb","meg ha ennyi nincs, akkor miért élünk, ha nem élvezzük", stb. akkor megette a fene a spórolást.
Egyébként aki diétába kezd, annak is az ilyeneket kell visszavenni elsőnek. Kis croissant, kis süti, kis cukros kávé, kis sörike. Szóval nem csak anyagilag, hanem kalória szempontból is veszélyesek ezek a kicsike tételek, mert hiába kicsi, általában rendszeres, és sok van belőle. -
-
-
KROK640
nagyúr
válasz Silverboy #83146 üzenetére
Nekem is valahogy így jött ki a matek, és akkor jól gondoltam.
Mondjuk nem hiszem, hogy 10K nekik a net, meg a telefon, ellenben van közös költség.
Feribátyó hitelei pedig a moratóriumra hivatkozva ki vannak tolva "falig", és már előre borítékolom, hogy ebből még hatalmas sírás lesz.
(Majd amikor a 4 millából már 6-ot visszaadott és még mindig hét számjegyű lesz a tartozás, akkor rájön. Ez ugyanis sajnos egyáltalán nem lehetetlen. )Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz Silverboy #85733 üzenetére
kedves Sándor!
Én a youtubenál dolgozom, és emiatt megtehetem, hogy az ön által kért videókat pendriveon kihozom önnek. Az ár videónként 1000ft, ami nyilvánvalóan elenyésző összeg ahhoz képest, hogy az állásomat kockáztatom. A Covid 19-re való tekinetttel kérem, hogy előre utaljon a következő bankszámlára : XXXXX
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
-
Chaser
legenda
válasz Silverboy #87886 üzenetére
olyanra nem volt még szükségem, de jó tudni
anno az otp-től megszabadulni is külön mutatvány volt :d
én ebben a minimum csomagban vagyok egy ideje, ha legalább a minimálbér összege havonta megy a számlára akkor 383 ft havonta, és lett egy éves kártyadíj ~7e ft, ez talán tavalytól - tőlem nem vonták még -
havi két utalás, két kp felvét és két csoportos blabla benne van az árban_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
válasz Silverboy #88061 üzenetére
Volt részem abban is, igaz csak mint tolmács, havernak. Nem volt semmi gáz, nyilván megpróbálták maradásra bírni, ilyen olyan ajánlatokkal, de amúgy teljesen normális, udvarias, mosolygós volt a hangnem, ment minden pikkpakk, bementünk, volt online csiholt időpont, onnantól kb 20-30p volt és kint is voltunk.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Top cat
addikt
-
válasz Silverboy #88494 üzenetére
"Azt a többi: cancel culture, nárcisztikusság nyílt előre törése és normalizálódása illetve társai szerintem nap estig lehetne sorolni, hogy cukorhegy monopóliuma mekkora fertőt hozott létre."
Szerinted anélkül nem lenne?BTW a Fb. nem monopol, sok egyéb közösségi oldal is van.
42? A telefonmosós cucc az azutáni könyvben van
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
válasz Silverboy #88497 üzenetére
Baidu, MyViP, ezek is léteznek. OK, egyik sem olyan fejlett, de közösségi oldalak ezek is. A Reddit meg fórum.
Meg még csomó kisebb van." hülyeséget nem lehet bezárni, akkor van baj, ha a hülyeség elkezd normalizálódni."
Ez pedig végbemegy máshol is. Nézz történelmi példákat, nem is egy van olyan időkből, amikor nem volt még net.Mutogatni való hater díszpinty
-
Chaser
legenda
válasz Silverboy #89578 üzenetére
de akkor melyik az ajánlott?
szerk:
gyulaszu
semmi ilyen móka, 60gr-os ajánlott levél ajánlott+elsőbbségivel mennyi a táblázat alapján szerintetek? ez érdekel
már postán van, de én kurtára nem annyit számoltam amit fizetni kellett
de ezen a sz@ron nem tudok elmenni
ha ezeket veszem alapul:
LEVÉL 500 g-ig elsőbbségi 570ft
LEVÉLKÜLDEMÉNYEKHEZ IGÉNYBE VEHETŐ SZOLGÁLTATÁSOK
Ajánlott elektronikus feladójegyzékkel 445ft
1,015,- ftszerk2:
meg is lett :d
az elektronikus feladójegyzék nyilván valami online móka
Ajánlott papíralapú okirattal 485ft - ez takarja amatekuk alapján a feladószelvényt, ki se volt rakva, külön kérni kellett..lol -
1,055,- ft - ennyit fizettem -
nincs több ajánlott levelezés ( :[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest