-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem szerencsére az előző lakhelyemen is, meg a mostanin is sok posta csomagautomata volt/van, de egyébként igen, országosan nézve kb 3-szor annyi a Foxpost csomagautomaták száma. A posta csomagautomatákat amiatt is szeretem, mert nem kell a postán sem sorban állni, berakom az automatába, aztán kész. A címzett attól még kérheti házhoz is a csomagot, postán maradóként is, nem muszáj feltétlenül automatába kérnie, ha nem úgy szeretné. Meg aztán így nem fogják többet más csomagnak sem a csomagcímkéjét az enyémre ragasztani, és nem kell megint a börtönbe beosonnom a csomagom ügyében, ahogy arról itt már korábban is írtam.
A másik nagyon nagy előny számomra a posta csomagautomaták esetében, hogy kültériek, így ha éppen éjfél után végzek pár órával a csomagokkal, akkor egész nyugodtan elvihetem akkor is föladni. (Bevett szokásom, mivel éjjeli bagoly vagyok.) A Foxpost csomagautomaták beltériek, így azoknál nem mindegy, hogy mikor mész az adott helyre (pl. Pláza, Árkád, InterSpar, stb. bezárnak estére, és csak reggel nyitnak ki).
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest