Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz hcl #67410 üzenetére

Ilyen szempontból nekem nem nagyon volt még gondom a postával, viszont egyszer valami iszonyat nagy baromságot csináltak: az ország túlsó végébe küldött csomagomat kivitték a tőlünk kb 5 percre lévő helyi börtönbe!
    Aki várta tőlem a számítógépalkatrészt, ő írt rám, hogy valami nem stimmel, mert dohányárut, meg édességet kapott alaplap és processzor helyett, biztos összekevertem a csomagokat. Egyből jeleztem neki, hogy az lehetetlen, egyrészt nem szoktam összekeverni dolgokat, másrészt meg a dohányárut nagyon nem szívlelem a környezetemben, szóval tőlem azt biztosan nem kaphatott. Aztán küldött képet a dobozról, tökig tele volt tölteni való dohánnyal, meg csokival. Amit én feladtam csomagot, azon rajta volt az én tollal írt helyes címzésem, viszont a postán egy másik csomag csomagcímkéjét ragasztották rá a kb 10-szer akkora betűkkel, tollal ráírt helyes cím ellenére. (Mindig is gyanús volt a helybeli postán amit csináltak, mert korábban eddig bárhol adtam fel csomagot, a csomagcímkét ott azonnal egyből rá is ragasztották. Ezen a postán meg csak gyűjtögették a csomagcímkéket az asztalon, és gondolom csak a nap végén ragasztgatták föl a csomagokra. Most éppen sikerült nekik rossz csomagra fölragasztani.)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés