Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CPU-im eddig
- Szólánc.
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ilyen szempontból nekem nem nagyon volt még gondom a postával, viszont egyszer valami iszonyat nagy baromságot csináltak: az ország túlsó végébe küldött csomagomat kivitték a tőlünk kb 5 percre lévő helyi börtönbe!
Aki várta tőlem a számítógépalkatrészt, ő írt rám, hogy valami nem stimmel, mert dohányárut, meg édességet kapott alaplap és processzor helyett, biztos összekevertem a csomagokat. Egyből jeleztem neki, hogy az lehetetlen, egyrészt nem szoktam összekeverni dolgokat, másrészt meg a dohányárut nagyon nem szívlelem a környezetemben, szóval tőlem azt biztosan nem kaphatott. Aztán küldött képet a dobozról, tökig tele volt tölteni való dohánnyal, meg csokival. Amit én feladtam csomagot, azon rajta volt az én tollal írt helyes címzésem, viszont a postán egy másik csomag csomagcímkéjét ragasztották rá a kb 10-szer akkora betűkkel, tollal ráírt helyes cím ellenére. (Mindig is gyanús volt a helybeli postán amit csináltak, mert korábban eddig bárhol adtam fel csomagot, a csomagcímkét ott azonnal egyből rá is ragasztották. Ezen a postán meg csak gyűjtögették a csomagcímkéket az asztalon, és gondolom csak a nap végén ragasztgatták föl a csomagokra. Most éppen sikerült nekik rossz csomagra fölragasztani.)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest