- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
konikan
aktív tag
Láttam a csalósban a választ. Pofám leszakad, közben látom kapta a bant.
"Aktuálisan sem a panaszos nem maradt kárban, sem én, és egy fontos tapasztalattal lettünk gazdagabbak."
Remélem az anyja szereti, komolyan ehhez pofa kell.
Ugyanitt általánosságban hülyét kapok a folyamatosan aláalkudó egy ezresen fennakadó embereken
szerk.:
(#59561) Mr.Csizmás
Az eladó helyébe képzeltem magam. Igen, fájt volna, hogy ebből valaki pénz csinált, és az nem az enyém, de le kell nyelni elfogadni, hogy amikor eladtam, akkor megszűnt minden kötődésem a dologhoz. Ez kisstílű gyerekes műsor volt végig, miközben a morális magaslovat mutogatta a csalósban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Diablo IV
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nők, nőügyek (18+)
- Micro Four Thirds
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Adobe Photoshop
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- HP(Játékra is)15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,16-32GB RAM/nVme SSD,Újszerű állapot
- HP 17,3"FullHD IPS,core i5,GT930MX 2/4GB VGA,Vil.bill.16GB RAM,SSD,Szép
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x3Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- XFX Speedster MERC 310 Black AMD Radeon 7900XTX 24GB 3év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest