Hirdetés
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Tökéletes töketlenség
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Gondoltam megnézem már hogyan van kedvenc hirdetőm a nyugati melletti zugboltjával, akinél szép halmokban pörgött ki a nem gyengén lopott gépkupac, kamu adatlapos hirdetésekkel, brutálisan alulárazva, vásárlót hülyének nézve, minősíthetetlen hozzáállással stb.
Kalandorral elég rendesen össze is vesztünk priviben, őt nem nagyon érdekelte a dolog, hiába soroltam a gyanús elemeket meg mondtam konkrétat, jó az úgy, kedvenc szórakozásom a vádaskodás légből amúgy is.Örömmel látom a felfüggesztettet, meg, hogy bekapott 2 tucat negatívot is azért, kíváncsi vagyok hány noti ment ki így az emberekhez és mennyi pénz lett így bemosva feketén ismét. 4 ilyen esetre is időben figyelmeztettem az oldalt, hogy gáz lesz. Semmi. Kedvencem volt a több százas negatív után kivágott eladó akit miután már a vatera sem bírt el, átjött ide, befizetett és egészen addig amíg nem lett átverve egy szép kupac ember, nem érdekelt senkit, hogy milyen előélete volt az embernek.
Azért remélem idén sikerül kinőni ezt a magyarosh hozzáállást, hogy addig nem kell szabályt módosítani és torokra menni amíg nem történik kellően nagy baj.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Tökéletes töketlenség
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Futás, futópályák
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest