- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Gondoltam megnézem már hogyan van kedvenc hirdetőm a nyugati melletti zugboltjával, akinél szép halmokban pörgött ki a nem gyengén lopott gépkupac, kamu adatlapos hirdetésekkel, brutálisan alulárazva, vásárlót hülyének nézve, minősíthetetlen hozzáállással stb.
Kalandorral elég rendesen össze is vesztünk priviben, őt nem nagyon érdekelte a dolog, hiába soroltam a gyanús elemeket meg mondtam konkrétat, jó az úgy, kedvenc szórakozásom a vádaskodás légből amúgy is.Örömmel látom a felfüggesztettet, meg, hogy bekapott 2 tucat negatívot is azért, kíváncsi vagyok hány noti ment ki így az emberekhez és mennyi pénz lett így bemosva feketén ismét. 4 ilyen esetre is időben figyelmeztettem az oldalt, hogy gáz lesz. Semmi. Kedvencem volt a több százas negatív után kivágott eladó akit miután már a vatera sem bírt el, átjött ide, befizetett és egészen addig amíg nem lett átverve egy szép kupac ember, nem érdekelt senkit, hogy milyen előélete volt az embernek.
Azért remélem idén sikerül kinőni ezt a magyarosh hozzáállást, hogy addig nem kell szabályt módosítani és torokra menni amíg nem történik kellően nagy baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Motoros topic
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- iPhone topik
- Könyvajánló
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- Precision 7560 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Nintendo Switch OLED 64 + 512GB (kiegészítőkkel)
- Samsung S25 Ultra 12/512 GB titánszürke 3 év Alza garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest