Hirdetés

2024. június 25., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-09-20 15:28:38

LOGOUT.hu

"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27128) Tikakukac


Tikakukac
titán

Gondoltam megnézem már hogyan van kedvenc hirdetőm a nyugati melletti zugboltjával, akinél szép halmokban pörgött ki a nem gyengén lopott gépkupac, kamu adatlapos hirdetésekkel, brutálisan alulárazva, vásárlót hülyének nézve, minősíthetetlen hozzáállással stb.
Kalandorral elég rendesen össze is vesztünk priviben, őt nem nagyon érdekelte a dolog, hiába soroltam a gyanús elemeket meg mondtam konkrétat, jó az úgy, kedvenc szórakozásom a vádaskodás légből amúgy is.

Örömmel látom a felfüggesztettet, meg, hogy bekapott 2 tucat negatívot is azért, kíváncsi vagyok hány noti ment ki így az emberekhez és mennyi pénz lett így bemosva feketén ismét. 4 ilyen esetre is időben figyelmeztettem az oldalt, hogy gáz lesz. Semmi. Kedvencem volt a több százas negatív után kivágott eladó akit miután már a vatera sem bírt el, átjött ide, befizetett és egészen addig amíg nem lett átverve egy szép kupac ember, nem érdekelt senkit, hogy milyen előélete volt az embernek.

Azért remélem idén sikerül kinőni ezt a magyarosh hozzáállást, hogy addig nem kell szabályt módosítani és torokra menni amíg nem történik kellően nagy baj.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.