Hirdetés
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is 120 kg voltam és kb. 1 év alatt 85 környékére fogytam, aztán most ezt tartom fél éve már. Kaján változtattam, több mozgás... és kb. fél éve mondhatom, hogy sportolok is. Előtte csak mozgásnak említeném

Mindenek előtt komoly elhatározás kell és eleinte kitartás... aztán megy magától

-
SUPREME7
őstag
Akkor ezzel te nem fogytál, hanem sorvadtál. Sokan azt hiszik, hogy a nem evés a megoldás. Ha nem eszel, nem táplálod a szervezeted, ami pánikba esik és a legkönnyebben lebontható részedet emészti fel, és ez nem a zsír, hanem az izom. Lehet enni, persze módjával, de ha megvan a kellő mozgás akkor bármit. A lényeg a kalóriadeficit. (Magyarul az elfogyasztottnál több kalória elégetése)
Mozgás nélkül nem fog senki lefogyni. Aki ennek az ellenkezőjét állítja az hazudik!
-
-
deicide
veterán
Én pl semmit nem változtattam, tavaly áprilisban kezdtem sportolni (bringa, futás, gyaloglás), 127-ről 101-re fogytam 11 hónap alatt és még többet is eszem, mint előtte. Ehhez persze extrémnek mondható mennyiségű mozgás társul, havi 60-70 óra, azaz minimum 2 óra/nap átlagban. Persze hétvégén több (5-5 óra szombat és vasárnap), de nyáron előfordult 13.5 órás bringázás is (301km
) -
Def26
félisten
Én Norbi update ételfutár készételt kajálok, fél éve. És tényleg fogyok tőle.

-
fesii
aktív tag
Írd le légyszíves majd, hogy milyen erőfeszítéseket tettél annak érdekében, hogy sikerüljön a fogyás.
Főleg az étrendedre lennék kíváncsi... -
EczkE
veterán
Kitartás, kelleni fog!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nintendo Switch 2
- Mobil flották
- World of Warships
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro Max 128GB graphite
- Logitech MX Keys S billentyűzet WIN/MAC
- Komplett PC Szett i5 / R9 380 / 1TB Samsung SSD / Monitor + Perifériák
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)