- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csoffadalom
tag
Én nem várom a milliókat, nekem sem fizet senki semmit. Csak per pillanat nincs munkám és pénzem sem, anyám 82 ezres nyugdíjából meg nehéz lesz kibekkelni a jogsira valót. És a tartozásokról meg egyebekről még nem is beszéltem. De majd lesz valahogy, eddig is túléltük. Ez a harmadik eset. Eddig mindig túléltük valahogy, most sem lesz másképp.
-
Keeperv85
nagyúr
Közben volt munkahelyed, aki elengedett az oktatásra, elnézte hogy te éppen vizsgára mész... blablabla... ismerős történet:
Most gondold át légszíves újra és magadban válaszolj a következőkre:
- Magad fizeted a saját lakásodra a rezsit?
- A kocsid hitelre van? Ha igen, a részleteket te fizeted rá?
- Ha elvesztenéd a munkahelyed a kurzus közben, akkor is lenne annyi pénzed, hogyha mindez rád szakad, akkor tudd folytatni?Ha abban az álomvilágban élsz, hogy "igen", akkor nem kívánom, hogy felébredj belőle. Addig örülj, még azt el tudod hinni!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Már megint munkanélküli lettem, már megint kicseszett velem az élet. Már megint itt maradtam pénz nélkül,...
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- Megújult a PROHARDVER!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Notebook hibák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest