- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csoffadalom
tag
Én nyugodt vagyok teljesen. Az Ausztria dolog meggondolandó, épp tegnap mesélte egy barátom hogy keresnek festő/mázolót a sógorékhoz. A képzést, szállást, nyelvoktatást is a cég állja! És a fizetés: havi 2200 euró!!!!! Azért még németül is megtanulok, pedig utálom a nyelvet. Abból a pénzből pikk-pakk megvalósíthatom a céljaim, már ha találok párat.
Vakegérke: Hajráf, állok elébe! Okíts mesterem!
-
Csoffadalom
tag
válasz
Coccolino_O #57 üzenetére
Tudom, a munka ügytől nem várhatok semmit, eddig sem segítettek. Még átképzésre sem tudok jelentkezni mert akkora a túljelentkezés.
Fressnapf az mi? Állat eledel vagy mi?
-
Csoffadalom
tag
válasz
Vakegérke #56 üzenetére
Azért volt nekem sok melóm mert a szeretett kollégám, akivel egy műszakban voltunk korábban,mindent otthagyott nekem. Ő már sokszor volt a főnöknél elbeszélgetésen és mindig kimagyarázta magát azzal hogy nem volt ideje elhordani a cuccost. Volt hogy 46 raklapot hagyott nekem, mondván hogy nincs hova pakolnia a raktárban. Érdekes nekem volt hova pakolni az ő és még a saját műszakomét is.
A próbaidő letelte után egyedül voltam, hét közben ugyan volt egy másik pali is, de az vagy nem segített, vagy csak minimálisan. Hétvégén külön kellemes volt hordani tök egyedül az előző műszak mocskát, bekészíteni a sajátomnak a termeléshez szükséges alapanyagokat és még mellette a többiek munkáját is végezni. Soha nem kértem segítséget senkitől, csak ha nagy gáz volt.
Nézd, te tudod jól, én kerülöm a konfliktusokat. Nem csak azért mert nem akarok balhézni, hanem mert tudom, hogy úgysem érek el vele semmit ha állandóan jártatom a pofám.
-
Csoffadalom
tag
válasz
Vakegérke #49 üzenetére
" Pár szó csevegés itt, meg ott, hogy emlékezzenek rám, és "bocs, szorít a meló, mennem kell" dumával targoncáztam volna tovább.
Logikus, hogy felszaporodott volna a meló, és ha a górék érdeklődnek, hamar rájöhettek volna, hogy kik is a lógósok."Na ezzel csak az a bajom hogy a főnököknek mind1 volt, mert leszarták. Ha csak egy raklap volt a csarnokban azért ordítoztak, ha 30-40 azért is. Mindegy csak ordíthassanak. Magasról leszarták ki a lógós és ki nem.
-
Csoffadalom
tag
válasz
Coccolino_O #46 üzenetére
Pontosan, ha meg azt mondod hogy nem csinálod még te vagy a köcsög, vagy ki is rúgnak.
-
Csoffadalom
tag
Én nem várom a milliókat, nekem sem fizet senki semmit. Csak per pillanat nincs munkám és pénzem sem, anyám 82 ezres nyugdíjából meg nehéz lesz kibekkelni a jogsira valót. És a tartozásokról meg egyebekről még nem is beszéltem. De majd lesz valahogy, eddig is túléltük. Ez a harmadik eset. Eddig mindig túléltük valahogy, most sem lesz másképp.
-
Csoffadalom
tag
válasz
Keeperv85 #18 üzenetére
Vigyenek b...ák meg vigyenek! Letojom. Elhiszed nekem hogy már semmi sem érdekel?
Amit meg leírtál az undorító dolog, ha nem teszed meg lenyomják a torkodon, vagy te repülsz. Ez ma magyar ország 2013-ban. Siralmas.
Lauda: 8 általánosom van meg a targoncás jogsi kilenc éve.
-
Csoffadalom
tag
válasz
Keeperv85 #15 üzenetére
Igen tudom igazad van mindenben. A közmunkát úgy értettem hogy nem akarok menni és értelmét se látom.
Ó a drága otp. 2022-ig van időm vissza fizetni másfél milliót, vagy jönnek foglalni, csak azt nem tudom mit visznek el? A házra nem tudják terhelni, mert négy tulajdonosa van, a cuccaim meg anyám nevén vannak és tudtommal csak azt vihetik el ami az én nevem van.
-
Csoffadalom
tag
Azért volt álom meló mert nagyon jó volt a fizetés, és ezért költhettem nyugodtan az úri passziómra. A tartozások is rendben voltak kifizetve, sőt már előre is volt pár fizetve. Hát most nem lesz, legalábbis három hónap múlva biztosan. Nincs se lelki furkám se egyéb bajom, tudom hogy ennél jobban nem dolgozhattam volna. De ezzel az országgal és rendszerrel már tele a tököm.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Már megint munkanélküli lettem, már megint kicseszett velem az élet. Már megint itt maradtam pénz nélkül,...
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- Gyári ergonomikus monitor karral 31,5" 4K UHD HDR10 monitor 32UN880-B
- Kedvező ár! Lenovo X1 Yoga laptop-tablet (14FHD/I7-G7/16GB/256SSD) + ceruza
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest