Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipszikutya
senior tag
Hat ha azt vesszuk 10 ev mulva 25 eves lesz es lassan johet az ot rendszam es azutan mar csak felfele fog menni az erteke
na jo poen offIgen igazad van, a tobbieknek is igaza van es nem vitatkozok vele egy szot sem, mert igy van. De akkor is, egy almom kb.
Van lejjebb par bejegyzessel az elozo (meg csalade volt) kocsi. Kb ugya ez mitn az alhambra csak ford galaxy es benzines. Azt akartam 7-8 evig volt nalunk es azt akartam koppra megcsinalni, de mennie kellett. Talan annak az emlekere vagy nem tudom.A masik pedig mai tortenes. Miskolcon tortent, 3as 330 bmw kb 10 eves kabrio. Csavo csaj lehuzva veretik neki. Nalam ablak lehuzva, cigizek, alan walker faded megy. Csavo atnez ilyen flegman es pffogott egyet. Hat kovi lampa megfogott, 80nal elengedtem a csavot (kivezeto 60as tablanal). Beall mellem "tesokam te beteg vagy mibol van ez a seat?" xd
na en birom az.ilyeneket.
Szeretek kitunni a tomegbol, de nem mondjuk 911 Porscheval
Es ez motival, hogy ilyen Alhambra meg nem lesz 1 europaba szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
na jo poen off