Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csipszikutya #10 üzenetére
OT-t csak gyári autóra kapod meg. Amibe már mókolva lett kiesik, onnantól meg nem fog felfelé menni az ára, szóval, amit most beleölsz pénzt, az olyan, mintha az ablakon kiszórtad volna. Ha belekezdesz +1, ha nem akkor meg arra +1. Én biztos nem csinálnám.
+ gondolom azt Te is tudod, hogy ha egy autó szét lett szedve már az sosem lesz olyan, mint a gyári. Kimaradnak csavarok, stb... Bár ahogy olvastam Te nem félsz a modolástól. Én személy szerint a gyári autókat szeretem, a széttuningolt autóknak a lelkük is ki van hajtva.
Egyik közeli ismerősnek volt nagy szája, hogy ő vesz egy 2-es Golf Cabrio-t és majd megcsináltatja és nagy haszonnal eladja. Jó nagy bukta lett a vége
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz
Én szeretem a szépen karbantartott régi autók látványát, de azért érdemes figyelembe venned azt is, hogy egyre erősödik már magyarországon is, az a törvényhozói szándék, hogy kiszorítsák a régebbi autókat a forgalomból és egy (tippem szerint Euro 3-as) régi Alhambra már kezd belecsúszni ebbe a körbe. Ha meg kitiltják a kocsidat az összes kultúr vidékről csak azért, mert a forgalmi egyik rubrikájába túl alacsony szám van beírva, akkor hiába a tied a legszebb Seat nemcsak, hogy nem látod viszont a beleölt pénzed, de még te sem élvezheted az eredményt. Engem is már egyre többet tiltottak ki Pestről az előző kocsimmal, pedig nem rossz az, csak régi. Egyébként oldtimerként biztos lesz értéke egy Alhambrának is.
-
MineFox54
őstag
válasz
nem tudom, hogy az a része mennyire volt poén, de erre nem kapnál OT-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- iPhone 15 Pro 128GB Silver Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3595
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest