Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
Szerintem a cikk kategóriájában nem sok. Viszont egy nagyobb TDP-jű cpu-nál ez az 1-2 fok is számítani fog. Most Phenom X4-gyel lesz tesztelve, ezzel tuti kiderül mit bír.
A keretes felfogatással a felhasználóbarátság javult. Nekem tulajdonképpen csak ennyi bajom volt ezzel a coolerrel, így ezzel a lépéssel (és a talán 1-2 fokkal jobb hűtési teljesítménnyel) a CM biztossá tette szvsz a kategóriában eddig is best buy pozícióját.
Annyit beszéltünk róla, hogy szerintem holnap meg is rendelem.
Kérdezem a kedves fórumitáktól, hogy nincs esetleg a teszt erejéig kölcsönbe egy 212 plus-uk?
-
aleister
veterán
Egész biztos lehetsz benne.

Szerintem kiegészítem majd a cikket a tapasztalatokkal. Mivel a régi tesztkonfigomnak már más a tulaja, ezért nem bizti, hogy beillesztem a táblázatba az eredményeket, de a mostani gépemen TX3 van, így azzal össze tudom hasonlítani. Szóval nagyságrendileg lehet majd hova tenni a dolgot. -
aleister
veterán
-
-
aleister
veterán
Atis707: A passzív módban való teszt tényleg jó ötlet, bővíteni fogom vele a cikket. A Lynnfieldes i7 meg belemegy az LGA1156-tal.

ThaBoss, ToBeY, AXisBOLD, gbors: A grafikon tényleg elég fapados. Ha kiegészül a cikk a 2 ventis és a passzív mérési eredményekkel, akkor kap egy kis optikai tuningot.

sgergi: Köszönöm a pontosítást! Javítva.
-
aleister
veterán
Sziasztok Urak!
Elnézést kell kérnem, mert most értem vissza a nyaralásból, így csak most tudok válaszolni! Köszönöm szépen a dicsérő szavakat, és örülök, hogy tetszett az írás!
A vacsi után átolvasom a hsz-eket, és válaszolgatok rájuk, ha kérdések is voltak köztük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgatós találkozó
- Okos Otthon / Smart Home
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest