Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ukornel
aktív tag
"Ha a kommunkáció arról szólna, hogy a legnagyobb felvevő piacot célozzák meg, őszintébb és pozitívabb lenne, legalábbis számomra."
Márpedig rögtön az első kép ezt mutatja. A dia szerint az emberek döntő többsége 100-300$-os ársávban költ kártyára.
Ez igaz marad továbbra is attól, hogy a többi dián a VR-t nyomják ezerrel. De miért is nem nyomná a marketing? A VR egy hívószó ma, amin lehet sokat csámcsogni, mert különlegesség. Azt , hogy egy kártya olcsó néptermék, az is lényeges, de azt egy mondatban el lehet intézni.Amit a VR cuccok áráról írsz, természetesen igaz. De ezek a kártyák 2-3 évig simán időtállók lesznek, és nem lepődnék meg, ha addigra feltűnne a láthatáron az olcsó kínai VR szettek rohama is!
-
arn
félisten
jah, csak a mostani topkartyak nem 500 dollarba kerulnek
lassan ez a kozepkategoria lesz.az 1080nal kidobtak a founder editiont, aztan a gyartok meg szepen ehhez kotottek a custom kartyaik arat. igy az 550 eur kornyeki ar helyett 750-800 kornyeken jarunk. mikozben elvileg hasonlo arszintrol beszeltek. ezutan meglepodnek, ha 350 eur konyeken jonne az 1070.
-
SylverR
senior tag
Egy 100 watttal üzemelő, Fury teljesítményű kártya, alig 200$-ért?

(#107) Fiery: Ez a te bajod. Én a Capsaicin event óta tisztában vagyok vele, hogy egy-egy architektúra mostantól csak 1-1 chipet, és kevés kártyát fog hozni. Azaz a P11 megy alulra (450-460, esetleg 470), a P10 megy középre (470, 480, vagy esetleg 490), és a Vega10 megy csúcsra. Pletyka szinten meg lehet, hogy jön a Vega11.
-
unrealnoise
senior tag
Amúgy azért ez az ellentmondás, mert:
nem tudni milyen új konzolok jönnek, és igen, nem biztos, hogy nem az Xbox Scorpio lesz nyerő hosszú távon.Arról nem beszélve, hogy ebben a hónapban veszek majd egy Wii U-t a Nintendo exek miatt, szóval igen, még magam sem tudom mit akarok, vagy fogok csinálni PC-n.
Meglátjuk. Az sem mindegy számomra, hogy a Microsoft mennyire jól adja majd ki a Forza Horizon 3-at PC-re, meg ilyen "apróságok."
Amúgy meg mi a gond ezzel?!
"az AMD egy 200$-os árrégióban érkező kártyát promózik azzal, hogy márpedig a VR-hez ez fog jó lenni."
Mert az Nvidia a GTX 970-el nem tette meg ugyanezt mi?
Kezdetben, bizonyos címekhez és indie gyöngyszemekhez simán elég lehet ez a 200$-os vas is, plusz az olyan alapfunkciók kihasználására, minthogy VR-ben virtuális szobában, hatalmas vászon előtt FIFA-zhatsz, stb. is szintén bőven elég lehet. Új AAA címekhez, kevés lehet, bár egy két csúszka lentebb tolásával még elég is lehet.
Egyszerűen az van, ami: Ennél az RX 480-nál nincs jelenleg jobb alternatíva az igazi belépőre VR-ba. Értem én, hogy érkezik majd az nVidia válasza is, de most az van, hogy tetszik ez a kártya, és majd a többit meglátjuk.
Viszont csúcs atom PC-t lehet nem építenék, ellenben egy csúcs konzol sokkal vonzóbb is lehetne számomra - bizonyos okok miatt. (a konzol exek pl kihasználják általában az az erőt amivel a gép rendelkezik, egy HC gamer PC meg max arra jó, hogy a gyakori optimalizálatlanságon segítsen.)
De még képlékeny az egész, viszont az NX és a Wii U tuti nyerő eddig nálam.
Megj.: nem célom itt PC vs konzol vitát indítani, mind a kettőnek megvan a maga előnye, erőssége, meglátjuk majd, ki mit mutat fel, és akkor döntök.

-
unrealnoise
senior tag
Ez azért hülyeség. Én sem vagyok milliomos, de nem mindegy, hogy saccra 300-ból, vagy 400+-ból lesz VR képes gépem.
Mert bár sok az a 300 is, de üsse kő, összejön rá valamikor, ha igazán akarja az ember. 400+-ra már kevésbé. Ez olyan, mintha az mondanád, hogy ha már vane gy Opelja az embernek, nehogy már gondot okozzon neki egy családi ház, meg egy saját nyaraló... Hagyjuk már...
Én pl simán vennék emellé egy OR-et, de megvárom azt a 300 dolláros AMD kártyát is.
Eddig nagyon szimpi ez a 480-as.
-
nubreed
veterán
De tudod, a marketing az marketing. Teljesen igazad van az AOS és a többi játék kapcsolatával, de azért hoznak ilyen példákat, hogy a leghülyébbek szintjére is levigyék, hogy ez egy tuti kártya, jó lesz az mindenkinek. Ami igaz is lehet, hogy jó kártya, csak ez így ebben a formában túl kevés infó volt. Nem világos az sem számomra, hogy ettől lesz még egy erősebb változat, ami RX 480x néven fog futni, vagy az RX 480 mondjuk egyenlő a régi elnevezési metódus szerint az R9 480X -el.
Abban is teljes homálny érzek, hogy most akkor egyáltalán lesz e RX 490 Polaris vagy ha lesz is, az már Vega lesz hbm2 -vel? Viszont akkor gddr5x változat nem lesz? Ejj mennyi kérdés, ezeket miért nem tisztázza az AMD...
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Társasjáték topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
lassan ez a kozepkategoria lesz.