Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• unrealnoise

senior tag

válasz Cifu #41 üzenetére

Amúgy azért ez az ellentmondás, mert:
    nem tudni milyen új konzolok jönnek, és igen, nem biztos, hogy nem az Xbox Scorpio lesz nyerő hosszú távon.

Arról nem beszélve, hogy ebben a hónapban veszek majd egy Wii U-t a Nintendo exek miatt, szóval igen, még magam sem tudom mit akarok, vagy fogok csinálni PC-n.

Meglátjuk. Az sem mindegy számomra, hogy a Microsoft mennyire jól adja majd ki a Forza Horizon 3-at PC-re, meg ilyen "apróságok."

Amúgy meg mi a gond ezzel?!
    "az AMD egy 200$-os árrégióban érkező kártyát promózik azzal, hogy márpedig a VR-hez ez fog jó lenni."
    Mert az Nvidia a GTX 970-el nem tette meg ugyanezt mi? :)

Kezdetben, bizonyos címekhez és indie gyöngyszemekhez simán elég lehet ez a 200$-os vas is, plusz az olyan alapfunkciók kihasználására, minthogy VR-ben virtuális szobában, hatalmas vászon előtt FIFA-zhatsz, stb. is szintén bőven elég lehet. Új AAA címekhez, kevés lehet, bár egy két csúszka lentebb tolásával még elég is lehet.

Egyszerűen az van, ami: Ennél az RX 480-nál nincs jelenleg jobb alternatíva az igazi belépőre VR-ba. Értem én, hogy érkezik majd az nVidia válasza is, de most az van, hogy tetszik ez a kártya, és majd a többit meglátjuk.

Viszont csúcs atom PC-t lehet nem építenék, ellenben egy csúcs konzol sokkal vonzóbb is lehetne számomra - bizonyos okok miatt. (a konzol exek pl kihasználják általában az az erőt amivel a gép rendelkezik, egy HC gamer PC meg max arra jó, hogy a gyakori optimalizálatlanságon segítsen.)

De még képlékeny az egész, viszont az NX és a Wii U tuti nyerő eddig nálam.

Megj.: nem célom itt PC vs konzol vitát indítani, mind a kettőnek megvan a maga előnye, erőssége, meglátjuk majd, ki mit mutat fel, és akkor döntök. :)

• unrealnoise

senior tag

válasz Cifu #36 üzenetére

Ez azért hülyeség. Én sem vagyok milliomos, de nem mindegy, hogy saccra 300-ból, vagy 400+-ból lesz VR képes gépem.

Mert bár sok az a 300 is, de üsse kő, összejön rá valamikor, ha igazán akarja az ember. 400+-ra már kevésbé. Ez olyan, mintha az mondanád, hogy ha már vane gy Opelja az embernek, nehogy már gondot okozzon neki egy családi ház, meg egy saját nyaraló... Hagyjuk már...

Én pl simán vennék emellé egy OR-et, de megvárom azt a 300 dolláros AMD kártyát is.
    Eddig nagyon szimpi ez a 480-as. :)

Új hozzászólás Aktív témák