Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
cappa72
üzenetére
Szia,
köszi a választ,
lehet, hogy nem fogalmaztam rendesen. Szóval eleve custom rommal kértem/kaptam a telefont, egy Coolpad F1-et vettem pont a nagy közösség miatt, első MTK-s telefonom, és igazából szeretnék mentést csinálni róla, amit mindig javasolsz Te is, meg mások is.
Szóval akkor nekem igazából ebben az esetben elég lenne egy TWRP mentés, vagy tegyek fel egy gyári romot, és abból csináljak mentést? TWRP-ből nem tudtam csak a system/data-t lementeni, de gondolom jó lenne egy nv ram mentés is. -
Cyborg
őstag
Sziasztok,
ezzel custom romot is tudok menteni, amin eleve twrp van fent, és rootolt?
Ha twrp-ben indítom, és úgy dugom rá, akkor aktív a backup, de errorral megáll a végén, persze csinált egy 7GB-os backupot, ha normál módban indul a teló, akkor a Root gomb az aktív, de megkérdezi, hogy akarom-e rootolni, holott van rajta SU.Hopp, közben a telóban az SD kártyát is telerakta, nem volt rajta csak olyan 4GB hely, lehet azért állt le.
Mekkora mentést csinál ez a progi?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos Otthon / Smart Home
- Robotporszívók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- LEGO klub
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Vivobook X411UA - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest