- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
válasz
paolinho #161 üzenetére
Szia Cappa72! Tudnál segíteni?
Kipróbáltam az első módszert, amit az előbb paolinho ajánlott, de az sem rootolta telefonom.
Elindítottam az exe-t, és követtem az utasításokat. Kiválasztottam az 1-et, majd megcsinálta a mentést, aztán a visszaállítást, és a végén rebootolta a telót.Nem tudom mennyit kellett volna utána várni, de a telefon nem kapcsolt be magától, csak ha kivettem az akksit, és visszakapcsoltam. A Mobile Uncle Tools pedig kiírja, hogy nincs rootolva a teló.
Van valami ötleted? Köszi!
-
weinmaker
őstag
válasz
paolinho #159 üzenetére
Szia! Én egy evolve fx420-at szeretnék rootolni. Próbáltam letölteni az általad linkelt droidmktolls-ból kétfélét is, de mindkettőre trójait jelez a vírusirtó, és nem menti el (forrásfájl nem olvasható hibával).
Amúgy szerinted ezzel a megoldással lehet rootolni a telefont?
Sajnos alig van infó erről a készülékről. Amit találtam az SP Flash toll-os megoldás volt. Le is szedtem mindent hozzá, de nem tudtam megcsinálni. -
válasz
paolinho #127 üzenetére
Amit tudok javasolni root és CWM ügyben, hogy először tegyél fel egy CWM-met flashtool-lal, utána a root-zip-et engedd rá, majd ezek után a kínaszoft eltávolítót.
Utána nem fogja felülírni a cwm-met, nem lesz boot-hang.
A bootanimációkat meg feltehetsz sajátot (ahogy vegyszer kolléga is mondotta).Sajnos a hibás md5 ellenőrzés az problémás mentésre utal, nekem is volt ilyen...
Ha jól tudom, akkor a twrp esetén ki lehet kapcsolni az md5 ellenőrzést, de olyat még nem használtam. Kosturica fórumtárs viszont igen. -
vegyszer
addikt
válasz
paolinho #127 üzenetére
A /system/media könyvtár, tartalmazza a bootamimációt, és külön a hangját, valamint a sutanimációt, és hangját.
az eredeti romot kitömörítve ugyanezen mappába, megtalálod ezeket ugyanott. csak át kell másolnod ROOT jogosultság mellett. és (az első pillanatban megjelenő bootlogót nem számítva) ugyanazt látod, mint régen) -
válasz
paolinho #106 üzenetére
Ha ezt a MTK6577-ROOT-eu-v2.zip-et teszem fel és telepítem (már, ha egyáltalán elindul a telepítés) a 6589-es Amoira CWM-ből, abból lehet galiba?
Valószinüleg nem fog menni, más gondot nem okoz.A 6589-hez egy másik jobban működik: a superSu-s verzió. Ez szintén CWM-ből telepíthető, amikor az A820-hoz felraktam néhány állítólagos root-olt ROM-ot, akkor nem volt root, ráeresztettem ez, és volt root jog.
Ha pedig ezek után elindítod a telefont, bekapcsolod az usb debug -ot, akkor az MTKDroidTools 2.4.4 változata szólni fog, hogy talált superuser-t, ideiglenesen tudja használni.
Természetesen használd, am után már aktív lesz a backup gomb az MTKDroidtools-ban. Ekkor le tudod menteni a komplett rendszert - cakkumappk.Vegyszer 107-es nagybetűs részét pedig igencsak érdemes megszívlelni. Votl már pár ember, akinek ez miatt lett levélnehezék a telefonjából.
-
-
vegyszer
addikt
válasz
paolinho #106 üzenetére
Ha egy trendi levél nehezéket szeretnél csinálni, akkor nem gond.
Ha gond, hogy jó eséllyel soha nem fog többet működni, akkor gond.
SOHA SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NE TEGYÉL NEM TIPZSAZONOS RECOVERYT, ROMOT FEL! Szerintem a root jog kikényszerítésére ez éppúgy igaz.
Beláthatatlan következménye lehet (mármint ami a funkcionalitást illeti )
-
vegyszer
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest