Hirdetés
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
Szia Cappa!
Ne haragudj, de átjöttem ide a problémámmal, mert még mindig nem sikerült révbe érnem a masinával. Pedig esküszöm, nem túlzottak az igényeim. szeretném, ha root-olt lenne a teló, és Raqueia fórumtársnak köszönhetően (örök hála a küldött ROM-ért) le tudnám magyarítani.
Odáig már nagy nehezen sikerült eljutnom, hogy egy "Motochopper_Auto_Root" segítségével egy kis időre root-olt lett a készülék, ezt kihasználva rá tudtam tenni az általad fejlesztett CWM-et (és itt kérek elnézést Raqueia-tól, de elbénáztam a gyári recovery lementését), valamint lementettem a fent lévő ROM-ot.
Ezt követően csináltam egy újraindítást, és ettől áll égnek a hajam, a teló újra unroot lett. Ugyan most már be tudok lépni a CWM-be, de nem tudom se Raqueia küldött ROM-ját feltelepíteni, se a mentett ROM-ot újratelepíteni. Gondolom, mert nem root-olt a gép.
Ezzel a felállással, na meg arra tekintettel, hogy USB kompatibilitási gond van a teló és a PC között (kikapcsolt állapotban), tehát nem a Flash Tools-os alternatívával élve, van esetleg öleted, hogy miként lehetne a nagyon szerény igényeimet megvalósítani?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Építő/felújító topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Legion RTX 5090-es gép kerestetik
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest