Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
Szia Cappa!
Ne haragudj, de átjöttem ide a problémámmal, mert még mindig nem sikerült révbe érnem a masinával. Pedig esküszöm, nem túlzottak az igényeim. szeretném, ha root-olt lenne a teló, és Raqueia fórumtársnak köszönhetően (örök hála a küldött ROM-ért) le tudnám magyarítani.
Odáig már nagy nehezen sikerült eljutnom, hogy egy "Motochopper_Auto_Root" segítségével egy kis időre root-olt lett a készülék, ezt kihasználva rá tudtam tenni az általad fejlesztett CWM-et (és itt kérek elnézést Raqueia-tól, de elbénáztam a gyári recovery lementését), valamint lementettem a fent lévő ROM-ot.
Ezt követően csináltam egy újraindítást, és ettől áll égnek a hajam, a teló újra unroot lett. Ugyan most már be tudok lépni a CWM-be, de nem tudom se Raqueia küldött ROM-ját feltelepíteni, se a mentett ROM-ot újratelepíteni. Gondolom, mert nem root-olt a gép.
Ezzel a felállással, na meg arra tekintettel, hogy USB kompatibilitási gond van a teló és a PC között (kikapcsolt állapotban), tehát nem a Flash Tools-os alternatívával élve, van esetleg öleted, hogy miként lehetne a nagyon szerény igényeimet megvalósítani?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen processzort vegyek?
- Synology NAS
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- TCL LCD és LED TV-k
- Valami baja van a tápomnak
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Jackson elektromos gitár
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest