Új hozzászólás Aktív témák

• paolinho

őstag

Szia Cappa!
    Ne haragudj, de átjöttem ide a problémámmal, mert még mindig nem sikerült révbe érnem a masinával. Pedig esküszöm, nem túlzottak az igényeim. szeretném, ha root-olt lenne a teló, és Raqueia fórumtársnak köszönhetően (örök hála a küldött ROM-ért) le tudnám magyarítani.
    Odáig már nagy nehezen sikerült eljutnom, hogy egy "Motochopper_Auto_Root" segítségével egy kis időre root-olt lett a készülék, ezt kihasználva rá tudtam tenni az általad fejlesztett CWM-et (és itt kérek elnézést Raqueia-tól, de elbénáztam a gyári recovery lementését), valamint lementettem a fent lévő ROM-ot.
    Ezt követően csináltam egy újraindítást, és ettől áll égnek a hajam, a teló újra unroot lett. Ugyan most már be tudok lépni a CWM-be, de nem tudom se Raqueia küldött ROM-ját feltelepíteni, se a mentett ROM-ot újratelepíteni. Gondolom, mert nem root-olt a gép.
    Ezzel a felállással, na meg arra tekintettel, hogy USB kompatibilitási gond van a teló és a PC között (kikapcsolt állapotban), tehát nem a Flash Tools-os alternatívával élve, van esetleg öleted, hogy miként lehetne a nagyon szerény igényeimet megvalósítani?
    Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés