- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
válasz
vegyszer #128 üzenetére
Ha jól értem, akkor először vissza kell tennem az eredeti ROM-ot, majd onnan kimásolni a system mappából a bootanimációt és a sutanimációt, majd vissza az újROM, és a kimásolt fájlokkal felülírom a az aktuális könyvtár tartalmát?!
Közben sikerült rootolnom újra a telót, és bár lehet nem a hagyományos módon (hang fel+power, hanem a ROM Manager segítségével) belépek a CWM-be, azonban a Restore-ból nem lehet visszaállítani a korábbi mentést, mert valami "MD5 mismatch!"-t ír üzenetül, és visszadob a Backup and Restore menübe. Lehet az a probléma, hogy az új ROM 4.2.2-es, míg a korábbi mentések 4.2.1 voltak? -
paolinho
őstag
-
paolinho
őstag
válasz
vegyszer #105 üzenetére
Hát nem tudom, hogy milyen feltételek mentén megy fel a CWM, de én csak akkor tudtam a MobileUncleTools-szal feltenni, amikor rövid ideig root volt a készülék. De pl. most, hogy unroot, nem hajlandó telepíteni a kiválasztott ROM-ot. Most a PdaNet-tel kínlódok, az legalább csuklás nélkül lája a telót, de még mindig nem rootolt a telcsi. Ha ezt a MTK6577-ROOT-eu-v2.zip-et teszem fel és telepítem (már, ha egyáltalán elindul a telepítés) a 6589-es Amoira CWM-ből, abból lehet galiba?
-
Hát, mivel mobilról elég zagyvának tűnt a hsz-em...
partíciók helyzetét, méretét a scatter file definiálja?
Gyakorlatilag igen, de a csatolási pontokat nem adja meg.ki lehessen egy megfelelően módosított file segedelmével a belső SD-t gyomlálni a ZTE V970 esetéhez hasonlatosan
Ha minden igaz, akkor igen. De benne van a veszély, hogy nem.
Nem nagyon akaródzik seninek nyilatkozni az A820-ról, sajnos.
Az átparticionálásra itt a blog amit említettem.
Ez működik V970-es és V889m ZTE telefonok esetén is, a program fejlesztője MTK657x-et említett támoagtott platformként.
Ha kezembe kerül egy A820, úgyis kipróbálom...
(Lehet, hogy érkezik hozzám egy, úgymond "otpimalizálásra")
Sokmindenre kell előtte odafigyelni. Pl leginkább a partíciók kiosztására. Amit eddig láttam scatter, abból az derül ki, hogy bizony picit más. No majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen házat vegyek?
- Viccrovat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Filmvilág
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hardcore café
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Windows 11
- További aktív témák...
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Xiaomi Redmi 10A 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest