Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
addikt
válasz
vegyszer
üzenetére
Ha jól értem, akkor először vissza kell tennem az eredeti ROM-ot, majd onnan kimásolni a system mappából a bootanimációt és a sutanimációt, majd vissza az újROM, és a kimásolt fájlokkal felülírom a az aktuális könyvtár tartalmát?!
Közben sikerült rootolnom újra a telót, és bár lehet nem a hagyományos módon (hang fel+power, hanem a ROM Manager segítségével) belépek a CWM-be, azonban a Restore-ból nem lehet visszaállítani a korábbi mentést, mert valami "MD5 mismatch!"-t ír üzenetül, és visszadob a Backup and Restore menübe. Lehet az a probléma, hogy az új ROM 4.2.2-es, míg a korábbi mentések 4.2.1 voltak? -
paolinho
addikt
-
paolinho
addikt
válasz
vegyszer
üzenetére
Hát nem tudom, hogy milyen feltételek mentén megy fel a CWM, de én csak akkor tudtam a MobileUncleTools-szal feltenni, amikor rövid ideig root volt a készülék. De pl. most, hogy unroot, nem hajlandó telepíteni a kiválasztott ROM-ot. Most a PdaNet-tel kínlódok, az legalább csuklás nélkül lája a telót, de még mindig nem rootolt a telcsi. Ha ezt a MTK6577-ROOT-eu-v2.zip-et teszem fel és telepítem (már, ha egyáltalán elindul a telepítés) a 6589-es Amoira CWM-ből, abból lehet galiba?
-
Hát, mivel mobilról elég zagyvának tűnt a hsz-em...
partíciók helyzetét, méretét a scatter file definiálja?
Gyakorlatilag igen, de a csatolási pontokat nem adja meg.ki lehessen egy megfelelően módosított file segedelmével a belső SD-t gyomlálni a ZTE V970 esetéhez hasonlatosan
Ha minden igaz, akkor igen. De benne van a veszély, hogy nem.
Nem nagyon akaródzik seninek nyilatkozni az A820-ról, sajnos.
Az átparticionálásra itt a blog amit említettem.
Ez működik V970-es és V889m ZTE telefonok esetén is, a program fejlesztője MTK657x-et említett támoagtott platformként.
Ha kezembe kerül egy A820, úgyis kipróbálom...
(Lehet, hogy érkezik hozzám egy, úgymond "otpimalizálásra")
Sokmindenre kell előtte odafigyelni. Pl leginkább a partíciók kiosztására. Amit eddig láttam scatter, abból az derül ki, hogy bizony picit más. No majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- Egérpad topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hardcore café
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest