Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
válasz
eziskamu
üzenetére
Delphi... én írtam benne egy két alkalmazást régen. Akkortájt nagyon ütős volt (mai cuccokhoz képest nem tudom már hol állna), de miért is? Nem a nyelv miatt (ami egy erősen továbbfejlesztett Pascal), hanem mert rendelkezésedre állt egy nagy tudású de mégsem feleslegesen nehezen használható programozói könyvtár hozzá, és mert hatékonyan össze lehetett dobálni és be lehetett paraméterezni a főbb komponenseket grafikus felületen (mert minek szívni azzal, van baja az embernek anélkül is elég). Rapid Application Development. Hasonló a helyzet a C#-al meg a Java-val is... erejük javarészben onnan jön, hogy van hozzájuk egy nagy és viszonylag jól megtervezett és jól dokumentált programozói könyvtár. Aztán persze ennek eredményeként van körülöttük egy növekvő, aktív közösség, ami aztán még több programozói könyvtárat ír hozzájuk... öngerjesztő folyamat.
-
divrapier
tag
válasz
eziskamu
üzenetére
string connstring = "Provider=MSDAORA;Password=" + tbPassword.Text + ";User ID=" + tbUid.Text + ";Data Source=" + tbOraServiceName.Text;
OleDbConnection oraconnection = new OleDbConnection(connstring);
OleDbCommand command = oraconnection.CreateCommand();
command.CommandText = "SELECT * FROM emp";
oraconnection.Open();
OleDbDataReader reader = command.ExecuteReader();
reader.Read();
//...
reader.Close();
oraconnection.Close();
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Napelem
- iPhone topik
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- Láncfűrész topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Samsung Galaxy S23 128Gb fekete, megkímélt
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U Refurbished
- Ambiano GT-EWM-03 kompresszoros, háztartási jégkockakészítő 150W 1.8L eladó 2 év garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Update 11.10. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Akkor nem szóltam.