Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
válasz
eziskamu
üzenetére
Delphi... én írtam benne egy két alkalmazást régen. Akkortájt nagyon ütős volt (mai cuccokhoz képest nem tudom már hol állna), de miért is? Nem a nyelv miatt (ami egy erősen továbbfejlesztett Pascal), hanem mert rendelkezésedre állt egy nagy tudású de mégsem feleslegesen nehezen használható programozói könyvtár hozzá, és mert hatékonyan össze lehetett dobálni és be lehetett paraméterezni a főbb komponenseket grafikus felületen (mert minek szívni azzal, van baja az embernek anélkül is elég). Rapid Application Development. Hasonló a helyzet a C#-al meg a Java-val is... erejük javarészben onnan jön, hogy van hozzájuk egy nagy és viszonylag jól megtervezett és jól dokumentált programozói könyvtár. Aztán persze ennek eredményeként van körülöttük egy növekvő, aktív közösség, ami aztán még több programozói könyvtárat ír hozzájuk... öngerjesztő folyamat.
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest