- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
válasz
eziskamu #105 üzenetére
Delphi... én írtam benne egy két alkalmazást régen. Akkortájt nagyon ütős volt (mai cuccokhoz képest nem tudom már hol állna), de miért is? Nem a nyelv miatt (ami egy erősen továbbfejlesztett Pascal), hanem mert rendelkezésedre állt egy nagy tudású de mégsem feleslegesen nehezen használható programozói könyvtár hozzá, és mert hatékonyan össze lehetett dobálni és be lehetett paraméterezni a főbb komponenseket grafikus felületen (mert minek szívni azzal, van baja az embernek anélkül is elég). Rapid Application Development. Hasonló a helyzet a C#-al meg a Java-val is... erejük javarészben onnan jön, hogy van hozzájuk egy nagy és viszonylag jól megtervezett és jól dokumentált programozói könyvtár. Aztán persze ennek eredményeként van körülöttük egy növekvő, aktív közösség, ami aztán még több programozói könyvtárat ír hozzájuk... öngerjesztő folyamat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Jövedelem
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest