Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
válasz
eziskamu #105 üzenetére
Delphi... én írtam benne egy két alkalmazást régen. Akkortájt nagyon ütős volt (mai cuccokhoz képest nem tudom már hol állna), de miért is? Nem a nyelv miatt (ami egy erősen továbbfejlesztett Pascal), hanem mert rendelkezésedre állt egy nagy tudású de mégsem feleslegesen nehezen használható programozói könyvtár hozzá, és mert hatékonyan össze lehetett dobálni és be lehetett paraméterezni a főbb komponenseket grafikus felületen (mert minek szívni azzal, van baja az embernek anélkül is elég). Rapid Application Development. Hasonló a helyzet a C#-al meg a Java-val is... erejük javarészben onnan jön, hogy van hozzájuk egy nagy és viszonylag jól megtervezett és jól dokumentált programozói könyvtár. Aztán persze ennek eredményeként van körülöttük egy növekvő, aktív közösség, ami aztán még több programozói könyvtárat ír hozzájuk... öngerjesztő folyamat.
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Playstation 5 lemezes kiadás, kiterjesztett garancia 3 év
- Apple Watch Series 9 45mm GPS !97 százalékos akkumulátor!
- TUF FX505DT 15.6" FHD IPS Ryzen 5 3550H GTX 1650 16GB 500GB NVMe +1TB magyar vbill gar
- i5 12400F dobozában, még 2 hónap Aqua garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkalll
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest