- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
Persze, tudom hogy megy, csak még ÉN nem tudom hogyan
.
ddekany: Igaz, mást is, de nem forgok olyan körökben, vagy ha néha igen akkor nem arról kérdezem. Amúgy több ismerősöm is esküszik a Delphi-re, de azon a vonalon is a Turbo Pascal-nál közelebb nem kerültem ahoz sem
. Na jó, egyszer módosítottam egy delphi progit, de ahoz nem kellett mélyreható ismeret, mert emlékeim szerint egy-két függvény paramétereit buzeráltam, ami nem nagy érdem
-
godga
csendes tag
Minden nyelvnek és környezetnek meg van az a célterülete amin a legjobban használható, és ott érdemes is őt/azt/stb. használni. Windowsra általános desktop alkalmazásra C#, cross-platform fejlesztésre Java, hardverközeli, sebesség intenzív programokhoz C++. Ugyanígy Windows, Linux vonulaton is megvannak mindkettőnek az erősségei. Én Linux mellett tettem le a voksom, de ettől függetlenül nem egy számítógépemen van Windows is, az más kérdés, hogy játékra... Egy számítógép analfabétának semmivel sem nehezebb megtanulni grafikus felületen kattintgatni Linux alatt, mint Windows alatt.
-
Sanyix
őstag
ott olvastam, hogy a c# nyelvileg szinte egy az egyben java (tény) -> ha a java szar, a c# is
"C#-ban a string.Replace minden előfordulást kezel, javában csak az elsőt. Plusz kódolás."
és ezért szar? még példának is gáz. Érdekes egy függvény alapján megítélni egy nyelvet
(c# re mondhatom hogy szar, mert vindóz függő, és azt nem lehet megszüntetni egy library betöltésével) Ha megírnám olyanra, és odaadnám a sün-nek hogy rakják bele az alap java-ba már nem lenne szar? Tuti meg van írva rá ez a függvény, és letölthető valahol. Egyébként ha mindent beleraknának az alap jre-be akkor gigás lenne. Így is kerülnek bele a "usermade" dolgok, ha azok olyan általánosan használhatóak. Ha nincs meg akkor net letölt, classpathoz hozzáad, semmi nehézség...
-
kokyt
senior tag
Hát ha jól tudom a mono csak egy kölcsönös megegyezés miatt létezhet. Emiatt homályos a jövője, ellentétben a java-val. Na meg ott van a hirdetett platform függetlenség feje felett a majdani "only win" pallos, ami már előfordult korábban is megfelelő elterjedtség esetén. Linuxos berkekben ezek miatt nem terjedt el annyira.
Ahogy egy tanárunk kifejtette (csak a vicc kedvéért): "A C# valóban platform független. Bármilyen platformon tökéletesen működik, ha az a platform Windows."
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elite: Dangerous
- RAM topik
- Elektromos autók - motorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Siguro AC-C140W Cool 9 Mobil klíma, mobilklíma + ajándék
- Lenovo Ideapad3 Ryzen3-3250 MAGYAR Billentyű IPS FHD 12gb ram 256 ssd windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- Lenovo YOGA L13 Gen2 / Intel i7-1165G7 / 16gb ddr5 / 500gb ssd / FHD TOUCH / Ceruza / windows11
- Lenovo ThinkPad L390 / Intel Core i3 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD lcd /Windows 11
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest