- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
...avagy baj van a toronyban
Ezt én már hónapokkal ezelőtt megmondtam, és már akkor is hónapok óta tudtam.#7000makoss: Abban neked mi a "tályog nem világos" -ly-nal írandó -, hogy:
1. te hisztizel itt, hogy mikróhullámú a neted, hogy emiatt magas a villanyszámlád (lol), hogy lassú, és te zagyválsz összevissza, hogy ez diszkrimináció stb...
2. Krok-nak van ED3.0- internete, ami akár 10x gyorsabb mint a tied, tehát őt miért zavarná, hogy Tiszapalkonyára nem ért el a fény?!
3. Nekem van DIGI FTTH-m, ami meg 20% gyorsabb le irányba ténylegesen is, mint a tied, tehát pont nem izgat engem sem a nyomorod.
3. Rajtunk kívül is vannak itt topic lakók, akiknek meg tele van mindene is az érthetetlenségeddel, a hisztizéseddel, és a diszkriminációs hülyeségeddel, meg azzal, ha adnak valami tanácsot, akkor sem fogadod meg, csak önfejűen nyomod itt a hülyeségeket.Nagyjából ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Laptop csatorna inditasa 2023 vegen YouTube-on?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Milyen autót vegyek?
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Google pixel buds pro 2 vezetéknélküli fülhallgató
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Sony Alfa 7 MII. + Objektívek, Kamera állvány stb.
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged