Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
...avagy baj van a toronyban
Ezt én már hónapokkal ezelőtt megmondtam, és már akkor is hónapok óta tudtam.#7000makoss: Abban neked mi a "tályog nem világos" -ly-nal írandó -, hogy:
1. te hisztizel itt, hogy mikróhullámú a neted, hogy emiatt magas a villanyszámlád (lol), hogy lassú, és te zagyválsz összevissza, hogy ez diszkrimináció stb...
2. Krok-nak van ED3.0- internete, ami akár 10x gyorsabb mint a tied, tehát őt miért zavarná, hogy Tiszapalkonyára nem ért el a fény?!
3. Nekem van DIGI FTTH-m, ami meg 20% gyorsabb le irányba ténylegesen is, mint a tied, tehát pont nem izgat engem sem a nyomorod.
3. Rajtunk kívül is vannak itt topic lakók, akiknek meg tele van mindene is az érthetetlenségeddel, a hisztizéseddel, és a diszkriminációs hülyeségeddel, meg azzal, ha adnak valami tanácsot, akkor sem fogadod meg, csak önfejűen nyomod itt a hülyeségeket.Nagyjából ennyi.
[ Szerkesztve ]
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest