Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• makoss

veterán

válasz GoodSpeed #7003 üzenetére

Nem olvasom végig az írásod mert úgy baromság ahogy van.
    Az a toronyház meg nálad jobban igaz barátom mert vagy 1000x leírtam már mi a gondom, ha te nem érted meg, a problémát szerintem nálad kellene keresni!
    A helyesírással meg ne nagyon villogjál mert nálad is vannak gondok, csak vedd észre! :U
    Az meg, hogy miket trollkodok szerintem hagyjuk mert nálad is volt rendesen + off is bőven! :U Nem szóltam érte! (!!)
    Az meg, hogy hol nincsen még optika még az országban (én az én településem miatt vagyok itt) az nem az én gondom, nem én csinálom a fejlesztéseket!
    Az meg, hogy nálunk nincs még optika de a környező településeken van az már messze nem a költségvetésben kellene keresni, csak már fárasztó mindent újraírni! :U

#7013 KROK640 Látod most is a polgármesterről beszélsz, kezdel gyanus lenni nekem :DDD Beszéltél vele mi? Valld be :DDD

Amúgy gondoltam ránézek a Telekom honlapjára, szépen ki van írva a Január, de valahogy ez sem tud meghatni és még mielőtt a GoodSpeed haverod megforgatná bennem a kést, jelezném, hogy Tiszadobon tavasszal bekötött optikán még mindig nem megy a net! hmm :U Tudod nem azzal van a gond, hogy rendszeresen véleményt alkottok rólam de legalább ne lenne igazam, de sajnos van! :(((
    Rendesek vagytok de nem rátok haragszom, meg nem engem kellene toronyházazni mert semmi alapja nincs, ahhoz hogy igazam bebízonyítsam figyelj! Nem ma, hanem 1 hét múlva is kimehetnék arra az utcára amelyikre te mondod, és képet csinálhatnék a "fejlesztésről" a nagy semmiről!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés