Hirdetés

2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1284) Kaci84 válasza edward2 (#1276) üzenetére


Kaci84
őstag

Sylex1:Valóban egészen jól sikerült, azért megy a marketing is. A GaminX is olyxan jó hanem jobb és talán többször olcsóbban is. FTW-t ritkábban találni, de azoos áron talán az is jobb választás. Továbbá ha csak a hűtést nézzük bátrabbaknak jó megoldás egy naghyon olcsó VGA-t venni aki nem matricáz és venni rá egy Arctic Accelero hűtsét 20-ért. 2080Ti-n próbáltam és kb Strixel megegyező hűtési teljesítménye van, de sok szhempontból még jobb is.

Igen az Radeon nem tökéletes, de azóta van újabb driver is. Na meg kinek mennyit ér a pár apróság. Mostanában divat mindeféle mikrolaggot meg hasnolókat nézni, régebben 10+éve amikor kis hülyék voltunk az volt a mértékegység, hog fut a játék a gépemen és nem akad. Aztán bejött a Fraps néztük az fps-t. Most már 25 féle mérőszám van arra, hogy jól fut e játék.
Fogalma sincs mitől van elvileg jó a gép SSD-ről megy és a RAM is sok, Intel CPU magas órajellel 8 fizikai maggal. Lehet a rögzítés, renderelés, YT feldolgozás környékén keresnedő némi hiba. Meg AMD-nél talán nincs külön chip amir rögzíti a felvételt.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.