Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Mihez képest?
A natívan gépen futtatotthoz képest? Csak virtuálgépben próbáltam, így nincs valós összehasonlítási alapom. De a vmware elég jól gazdálkodik az erőforrásokkal. (ennek ellenére natívan futtatva biztosan még gyorsabb)Vagy a sima win8-hoz képest? Erről rengeteg cikk/fórum értekezik, milyen változások vannak a 8.1-ben.
Én meg nem használtam olyan komolyan, hogy erről érdemben nyilatkozzak, főleg, hogy addig is start menü programmal "kiiktattam" a Start screen-t, ill. a charm barokat, és az újítások többsége pont a Metro felületen történt. -
BiP
nagyúr
Én is hiányolom az Aero Glass-t.
Múlt héten végre megjelent a Win8-hoz való Windowblinds, de annyira kiirtotta az MS, hogy még a Stardocknak is 1 évükbe telt, mire valami összeeszkábáltak. (és sajnos így sem lett tökéletes).
Tudnám miért nem lehetett volna opcionálisan hagyni? Kit zavart ez???
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi PC építés Neked, stílusra és teljesítményre szabva
- Apple iPhone 13 Pro 128GB Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- Samsung Galaxy Z Fold7 Silver Shadow-karcmentes 100% akku / 34 ciklus Garancia 2028.09. 27-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)