- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jófejsrác
senior tag
válasz
Roland861010 #9887 üzenetére
Winen chromet használok, telefonom safarit. Tökéletesen szinkronban vannak egymással.
-
kisferi
tag
Sziasztok. Érdeklődni szeretnék, hogy a fekete Iphone X-nek kopik a széle?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
tboldi
nagyúr
-
Fryskitt
addikt
válasz
Áhh.. akkor üdvözlet az iOS-on.
-
dud998
őstag
válasz
-
Trolee
aktív tag
Sziasztok!
Született megoldás a jobb felső sarok (kamerák környéke) melegedésének megoldására?
Sajnos nem találtam a fórumban választ erre.
Ill. érdekelne hogy a Face ID hiba is lehet-e az új ios-al kapcsolatos?
Köszi mindenkinek. -
Fryskitt
addikt
válasz
Roland861010 #9885 üzenetére
Nem kötözködésből... de miért használ valaki Chrome-ot egy iPhone-on?
-
dud998
őstag
Tegnap este kijött az 5. 12.1 béta.
-
csabiks
senior tag
válasz
Roland861010 #9880 üzenetére
azt a funkciot mar a 11-es is tudta, ezert nem ertem mite gondol a kedves kerdezo
-
törölt tag
Sziasztok!
iOS 12-re való frissítés után Nálatok is megváltoztak a színek? -
-
jófejsrác
senior tag
Nektek nem pofátlanul lassú az AppStore? 350ft most a 3 double fine kaland játék . Megvettem őket , töltenem de valami iszonyat lassan jönnek .
-
dud998
őstag
válasz
TheBikerider #9846 üzenetére
+1
Tegnap Pesten jártam és bementem a Remax Árkádba. Nekem a X-re 6 ezer volt a Baseus. Csajok fel is tették szépen, nekem is az UV-s megoldás. A gyári bőrtokkal szépen megvan. Meguntam ezt a rendelek, hetekig várok aztán sz@r, vagy eltöröm kategóriát.
-
fcc
aktív tag
A windows iTunes-nak hol lehet beállítani, hogy ne nyitogassa a cd tálcát?
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010 #9864 üzenetére
Na most át mentettem safariba a könyvjelzőket és a jelszokat is mind macen mind telefonon és mégis ki lép a safariból is.. érdekes
-
Roland861010
veterán
válasz
univerzita #9863 üzenetére
Nem tudom nekem miért csinálja ! :S
Azon is gondolkodtam át kellene költözni safariba csak nem vágom ,hogy kellene minden infót jelszót át vinni safariba ! :S
-
univerzita
addikt
válasz
Roland861010 #9862 üzenetére
Ének Safarit használok, ritkán Chrome de most próbáltam és nekem nem lép ki( pl. most a mobilarena)
-
Roland861010
veterán
válasz
univerzita #9861 üzenetére
Igen !
Androidrol jöttem és ez nekem marha fura !
Ott nem volt ilyen! -
univerzita
addikt
válasz
Roland861010 #9859 üzenetére
Jelszavak mentése be van kapcsolva?
-
tboldi
nagyúr
válasz
Roland861010 #9858 üzenetére
Van Apple notebookok topik is.
Egyébként nem kell semmi driver, automatikusan átvált, ha úgy érzi, szüksége van rá. A RAM-ot is menedzseli magának, de tudtommal az integrált GPU nem tud annál a 1,5 GB-nál többet használni, ami el van különítve neki.
-
Roland861010
veterán
Olyan problémám lenne , hogy a Chrome minden oldalról kidob minden bezárás után és újra meg újra be kell jelentkezni minden hová.
Erre valami ötlet ?
-
Roland861010
veterán
Aki használ MacBook Prot kell külön driver feltenni hogy váltson a két vga között
Igen régi a gép de a 3D-és alkalmazások nem mindig váltanak automatikusan +van a gépben 16Gb Ram valahogy át kellene állítani hogy több ramot használjon az integrált vga !
-
Lall
veterán
válasz
Fryskitt #9854 üzenetére
Nem látom ennyire drámaian. Bemegyek Debrecenben a "sarki" gsm boltba és van. Mivel haverom a tulaj még kedvezmény is van. Szerintem Pesten is fellelhető sok helyen. Hegyre, halomra vannak a gsm boltok.
De zárjuk le szerintem. Parttalan lett.
Inkább örüljetek, hogy megjött a hátlap fóliám a slickwraps-től és lett egy retro X-em.
-
Fryskitt
addikt
Az a tapasztalatom, hogy semmi sem lehet kapni a kampány időszakokon és a kiárusításokon kívül. Nem rendelik be mert ki tudja mikor lehet eladni, aztán meg azért nem, mert ha itthon is heteket kell várni rá, akkor meg megveszem olcsóbban, és nem tőlük, ekkor meg ezért nem rendelik be. Én is kifizetnék egy ezrest pluszban, de általában ez történik. És ennek két oka van: az egyik, hogy kis ország, kis piac, a másik meg, hogy hazugság az, hogy jobban teljesít az ország, itt Pesten ez egy mikroklima, a celebek meg a drogkereskedők, ügyesekedők itt élnek, azt látjuk, amúgy meg mindneki szegény mint a templom egere, nincs igény széles választékra.
-
Lall
veterán
3D-s, teljes kijelzős (fentebb linkeltem), öt az eredeti ára, én négyért kapom. Ilyet használtam a 8-on is, ilyen van ezen is, bevált, "olcsó", jó. Szerintem túlragoztuk. Mint írtam mindenki azt és onnan rendel amilyet akar. Szerk: pl. link
Fryskitt: Haha. Ne süllyedjünk már le óvodás szintre. Beraktam egy random linket, nem néztem a készletet. Speedshop, gigatel hasonló nagykerek is forgalmaznak Nillkin és sok más egyéb fóliát, üveget. Rendelj aliról vagy ahonnan jól esik.
-
atirag
őstag
-
Lall
veterán
Tessék random Nillkin 4800-ért, itthon. Azt mondod 3 körül van kintről. Egy törötten jön és már meg sem érte megrendelni, nembeszélve arról, hogy vár rá az ember 3 hetet vagy többet. De persze mindenkinek szíve joga onnan és azt rendelni amit szeretne. Én csak leírtam, hogy már elengedtem ezt a dolgot, mert itthon is van minőség fólia 4-5 körül, azonnal, felrakva.
Jelentem a 4000 forintos xprotector nem vágja a fülem.
-
atirag
őstag
Hidd el ,hogy a az itthon 4-5k az is max 1k kintről . És már volt hozza szerencsém szükséges esetben .
A jó minőség sztem 8k minimum . És gondolok itt a használtat és nem arra mennyire véd.
Milyen az üveg finomsága ahogy csusztatod az ujjad vagy mennyire karcolodik.
De nincs ebben semmi különös . A minőséget meg kell fizetni és mindenkinek mást jelent természetesen .Természetesen olyan fóliáról beszélek ami a teljes kijelzőt fedi.
Nilkint például nem veszek már többet mert hosszú beszélgetésnél “vágja “ a fülem -
-
Lall
veterán
válasz
TheBikerider #9844 üzenetére
Persze, értem én csak vicceskedtem.
Szerintem az xprotector is "rendes". Évek óta használom. i8-at mentette meg mikor az ágy széléről a pofára esett a csempére. A szar minőség a filléres kínai lehet, ezekkel az ismert márkákkal szerintem nem lehet nagyon mellé lőni. A lényeg, hogy itthon is találni hasonló minőséget 4-5ezerért.
-
-
Fryskitt
addikt
Srácok, nem tudom, ki hogy van vele, de én még így, ennyi idő után is oda meg vissza vagyok ettől a telefontól.
-
atirag
őstag
4k egy rendes xpro fólia? Mert ha rendes fóliát akarok az 8-10k alatt nincs . A nilkin 3k ebay-ről.
Ettől függetlenül most én is itthon veszek mert törötten jött a nilkin
Az iglass-on gondolkozom mert azt elvileg cserélik ha törik. És egy nilkin már tört. igaz a széle,de pont annyira,hogy cserélni kelljen. -
Lall
veterán
válasz
FIREBLADE78 #9838 üzenetére
Ebay-ről rendelt fólia nem ért ide, szóltam, küldtek újat, természetesen törött volt. Mindez lezajlott röpke 2 hónap alatt. Rendeltem fóliát az egész családnak (5S, SE), vártam rá 1 hónapot egyik törött volt. Inkább nem fillérbaszóskodom. Bemegyek a boltba, azonnal van, megveszem négyezerért az Xprotector 3D-t, felrakják, örülök. Mennyi a Nilkin 3D kintről? 400 Ft? Nem hinném.
-
Lall
veterán
Ezt a külföldről fólia rendelést én már rég elengedtem. Kétséges, hogy ideér, ha meg nagynehezen ideér, akkor 50%, hogy törött, esetleg én töröm el felrakásnál.
A Nilkin is elég sok helyen kapható Magyarországon, de én pl. Xprotectort szoktam rárakni, mert haver azt tart a boltban. Abból is van 3D, jó minőség. Többet buksz rajta, mintha itt megvennéd és egy normális boltban még fel is rakják neked. Szerintem nem ér meg ezer forint különbség ennyi vesződést, várakozást.
-
Roland861010
veterán
válasz
MasterMark #9834 üzenetére
Ezer köszönet !
-
jófejsrác
senior tag
válasz
MasterMark #9834 üzenetére
2 hete rendeltem ugyanilyet, remelem jövő héten már nálam lesz.
-
MasterMark
titán
válasz
Roland861010 #9833 üzenetére
-
Roland861010
veterán
Gyors töltőt háznál valaki ?
Markát esetleg tudtok ajánlani ? -
dud998
őstag
Na akkor lehet röhögni.
Ma hozta meg a postás a Nillkin CP Max-ot. Amikor szedem lefele a fehér hordozó papírról, eltört.
Na így még én sem jártam sohasem. Most feltettem egy egyszerű fóliát, mert csak ez volt itthon.
Egy kicsit most elment a kedvemMajd 3 hetet vártam a semmiért.
-
Roland861010
veterán
Sziasztok
Ki milyen alkalmazást használ éjszakai fotózás hoz ?!
-
atirag
őstag
Rendeltem egy fóliát az ebay-ről ami törötten érkezett. Lehet valamit csinálni ilyenkor?
Ráadásul egy nilkin 3d max ami elég drága ahhoz,hogy csak annyiban hagyjam. -
jófejsrác
senior tag
válasz
univerzita #9823 üzenetére
a DCIM mappában nincs benne, de syncios-el sikerült lemásolni - nem túl felhasználó barát, de legalább megoldható.
-
jófejsrác
senior tag
válasz
MasterMark #9821 üzenetére
Sima gyári appal, nem látja a windows.
-
jófejsrác
senior tag
Vettem fel egy videót ami 1 óra hosszúságú és kb 10 gb. Rádugom a PC-re és nem látja a videót.
Miért?
-
8kati
csendes tag
Sziasztok! Gondolkodok Iphone X -en, és egy "buta" kérdésem lenne, hogy aki sokat repül és nézni szokta a repülési adatokat a telefonján, annak mennyire jól kapja el a gépen a műhold jelet ? Pl a Mapsme alkalmazásnál
-
-
jófejsrác
senior tag
Nekem kb 2 hete a facebook app nem mutat "piros 1-es" jelzéseket a főképernyőn. Ha pedig belépek az appba akkor meg ott van. Letöröltem már újra tettem, nem segített. iOS 12 alatt kezdte ezt csinálni, aztán felfrissítettem a beta 12.1-re de ez sem segített.
Valaki más találkozott ilyen hibával?
(töröld le ne használd és hasonlóak nem játszik)
-
matyi19
őstag
válasz
TheBikerider #9805 üzenetére
Igen arra, hogy standard EU vagy US, UK töltő van benne...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- E-roller topik
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- ELADÓ Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB - Space Black!
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA