- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MasterMark #12076 üzenetére
Köszönöm szépen
-
törölt tag
válasz
MasterMark #12070 üzenetére
Majd pár nap múlva megírod a tapasztalataid?
-
törölt tag
válasz
MasterMark #12068 üzenetére
Jobb lett, mint az iOS 15?
Lassult a telefon, milyen az akkumulátoridő az eddigi tapasztalataid alapján? -
Richie86
senior tag
válasz
MasterMark #12058 üzenetére
XR-re próbáltam rábeszélni, nekem is volt, nagyon jó telefon. De nem tetszik neki
Tini...
Az X, XS tetszik neki, a 11 még annyira nem került szóba. Újabbat meg 1000% hogy nem. -
törölt tag
válasz
MasterMark #12035 üzenetére
Köszönöm szépen
A telefonáláson kívül Facebook, Messenger, YouTube és néha egy kis játék. -
törölt tag
válasz
MasterMark #12031 üzenetére
Köszönöm szépen
iPhone 12 minire vagy 13 minire érdemes váltani? Sajnos a Pro nem fér most bele a költségvetésembe. -
FIREBLADE78
addikt
válasz
MasterMark #11990 üzenetére
Előbb írta a csávó,hogy gagyi kijelzővel is működik. Csak tudni kell összerakni. Marad csíkos míg le nem jár az előfizetésem
-
O.CS
aktív tag
válasz
MasterMark #11990 üzenetére
Köszi a választ
-
half333
őstag
válasz
MasterMark #11960 üzenetére
Értem,és köszi szépen!
-
törölt tag
válasz
MasterMark #11947 üzenetére
Van valamilyen szoftver, amivel lehetne ellenőrizni?
-
törölt tag
válasz
MasterMark #11943 üzenetére
Az lehet, hogy kémprogram vagy vírus csinálja?
-
törölt tag
válasz
MasterMark #11940 üzenetére
Nincs sok app:
Facebook, Messenger, Instagram, BKK Futár, MySPAR, Kifli és SkypeFrissítés mostanában nem volt. (Amikor kijött az iOS 15.0.2 másnap le is lett frissítve)
-
tuzpenge
őstag
válasz
MasterMark #11923 üzenetére
Jééé, és tényleg!
Lezárt képernyőnél valóban, annyi hogy nálam nem indul újra csak kikapcsol és nekem kell manuálisan a gombbal újraindítani!
Pfff mik vannak... -
Norbi887
aktív tag
válasz
MasterMark #11923 üzenetére
Hát vagy egy gyorsabb megoldás forced restart-hoz, ami nincs külön leírva. Vagy nem tudom.
Mindenesetre véletlenül bukkantam rá, először azt hittem véletlenül indult újra, aztán rájöttem hogy ez kb. akárhányszor is ismételhető, tehát a rendszer része.
-
tuzpenge
őstag
válasz
MasterMark #11921 üzenetére
Pontosan így van nálam is. Nem normális / üzemszerű, ha rövid bekapcsoló gomb nyomásra is újraindul.
-
Norbi887
aktív tag
válasz
MasterMark #11921 üzenetére
Akkor is, ha előtte egy percig nem nyúlsz hozzá?
-
Norbi887
aktív tag
válasz
MasterMark #11919 üzenetére
Viszont fura, hogy ha úgy csinálod ahogy írtam, akkor tartani sem kell.
Jó, nem azt mondom hogy nem kell 'megdolgozni' érte, hogy újrainduljon, elvégre 3 gomb, csak nekem pl. tok visszarakás után nem egyszer indult már emiatt újra véletlenül -
Norbi887
aktív tag
válasz
MasterMark #11917 üzenetére
Nem.
Nincsen semmiféle ilyen gondom.
Akárhányszor újra tudom idézni ezt, várok egy fél percet ugy hogy nem nyúlok hozzá (tehát kikapcsolt képernyő).Aztán a Reprodukáláshoz:
Hangerő fel aztán le egymás után, aztán power gombot egyszer megnyomom és kész. Azonnal kikapcsol és újra indul.
Biztos hogy csak restartol, mert ilyenkor SIM Pint sem kér.Próbáld ki. Szerintem simán nem egyedi a dolog.
-
Pistike1985
aktív tag
válasz
MasterMark #11899 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Dehogy, abszolút nem érdekel a csengőhangom, csak nem tudtam hogy ez normális-e. 87%-os akkuval vettem és beparáztam hogy amiatt kezdett el rendetlenkedni.
-
depence
tag
válasz
MasterMark #11787 üzenetére
Csak a kényelem, semmi más miatt.
-
depence
tag
válasz
MasterMark #11783 üzenetére
A lényeg, mindenképp hozzá kell érnem a képrnyőhöz.
-
C.Brigante
veterán
válasz
MasterMark #11779 üzenetére
Közben meg is lett a kiválasztott. [link]
-
C.Brigante
veterán
válasz
MasterMark #11779 üzenetére
Nincs gyari? Ezt nem is gondoltam volna. Koszi, megnezem amit irtal.
-
marsu.
senior tag
válasz
MasterMark #11730 üzenetére
Asszem pl. alza és istyle is akciózva adta őket egy időben.
Vagy visszagyűjtötték őket és kaptak egy XS dobozt a tokok. -
marsu.
senior tag
válasz
MasterMark #11728 üzenetére
Gyári Apple?
Én kerestem pár hónapja, de nem találtam sehol se. Esetleg használtan ki lehet fogni jó állapotút. -
fcc
aktív tag
válasz
MasterMark #11713 üzenetére
Ugyan az van mindkettőn beállítva.
-
fcc
aktív tag
válasz
MasterMark #11711 üzenetére
Mit és hol?
-
PACSA75
őstag
válasz
MasterMark #11635 üzenetére
Kipróbáltam másik hálózatra csatlakozni, ugyanaz az eredmény. Az alaphelyzet visszaállítások megvoltak. Valószínűleg kicseréltetem benne a wifi modult vagy az antennát.
-
PACSA75
őstag
válasz
MasterMark #11629 üzenetére
Tehát csere. Irónia nélkül világosabb lett volna, de így is át jött. Köszönöm a konstruktív hozzászólást. 👍
-
-Ben-
veterán
válasz
MasterMark #11629 üzenetére
-
wolruf
őstag
válasz
MasterMark #11448 üzenetére
Jójezatelefony még mindig no
Amúgy +1, nekem is gyorsult mindenBeállítottam sötét stílusre, kíváncsi leszek, tapasztalok-e tápban bármit is akár.
-
jófejsrác
senior tag
válasz
MasterMark #11445 üzenetére
Szerintem úgy érti, hogy a face id kívül meg ezek is gyorsultak 😊.
Egyébként engem egy dolog bosszant de ez szeritnem a 3GB ram miatt van. Safari böngészőben ha visszalépek egyet az oldalon akkor van egy 2-3 mp hatásszünet mire újra aktív az ablak.
-
sztanozs
veterán
válasz
MasterMark #11413 üzenetére
Semmit nem csinált a terminál, mintha oda se tartottam volna.
Munkahelyen meg a kv kapszulás gép (nespresso) nem szereti az órámat, csak telóval tudok fizetni rajta. -
MNBT
tag
válasz
MasterMark #11409 üzenetére
Az az érdekes hogy amikor a terminálhoz tartom a telefont, akkor pittyen egyet a terminál mint amikor elfogadja a kártyát is, és a telefon is kiírja hogy "KÉSZ", de utána a terminál pittyegni kezd hogy elutasítva.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #11372 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors segítséget!
Akkor vírus és malware sincs iOS-en?Közel másfél év alatt az 1% romlás jónak számít?
-
garami87
tag
válasz
MasterMark #11335 üzenetére
Sajnos nagyon! Imádom ezt a telefont lassan két éve, de ezzel valahogy nem tudok megbarátkozni...! De akkor nem foglalok a szervízbe időpontot ha ez tipus sajátossag.
-
garami87
tag
válasz
MasterMark #11333 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ! Akkor ezek szerint sajnos minden X rendelkezik ezzel az ugymond hibával?!:/ Javitja persze, de van az a helyzet, amikor pacát csinál a szem mellé, vagy olyan lesz mint egy fekete fehér poker zseton!
://
-
markknight
veterán
válasz
MasterMark #11314 üzenetére
Sajna nem működik. Nekem se iPaden, se a céges telefonon, se a sajátomon
Hab a tortán, hogy a céges telefon még automatikus mentést sem képes csinálni, csak nyöszörög, hogy 2 hete nem volt csinálva, közben természetesen minden beállítás jó, van wifin is etc.
Azt sem értem, hogy miért kell az appstore-ba belépés után húzogatni lefele a frissíthető dolgokat, hogy frissüljön a lista? Nem tudom milyen technológiával történik a frissítések behúzása, de valami tákolmány lehet ha hetente 2x megnézi, ám egyébként mindig manuálisan kell cseszegetni-
-
csab2
veterán
válasz
MasterMark #11316 üzenetére
Nekem sem volt ez szokásom. De néha előfordult, hogy App Store-ban éppen voltak frissítések, akkor szépen rányomtam az "összes frissítése" gombra és szépen frissült az összes alkalmazás. Mostanában hiába nyomok rá erre a gombra, nem frissülnek az alkalmazások.
[link] -
csab2
veterán
válasz
MasterMark #11314 üzenetére
Be van kapcsolva.
-
csab2
veterán
válasz
MasterMark #11308 üzenetére
Az eredeti kérdést én tettem fel. [link]
Tehát az eredeti kérdésben nem volt szó wattokról, csak gyors(abb) töltésről.
De értem, mit írsz, és köszönöm a válaszaidat. -
csab2
veterán
válasz
MasterMark #11306 üzenetére
Rendben.
De gyorsabb, mint a gyári töltő, ami 5 w.
Az eredeti kérdésem is erre vonatkozott. -
csab2
veterán
válasz
MasterMark #11298 üzenetére
Itt azt írják, hogy tud.
https://rendeljkinait.hu/tesztek/power-bank/szamitastechnika/blitzwolf-bw-p6-10-000-mah-power-bank-teszt/Közben látom, hogy már írták.
-
oszy
veterán
válasz
MasterMark #11303 üzenetére
Csak azt írtam, hogy valószínű onnan az infó. Vagy ahonnan rendelte.
-
oszy
veterán
válasz
MasterMark #11298 üzenetére
Biztos, mert a rendeljkínait oldalon azt írják: "A gyorstöltős port a Qualcomm Quick Charge 3 (QC 3.0) protokollon kívül ismeri a Samsung és az Apple gyorstöltési megoldását is."
-
huan
őstag
válasz
MasterMark #11267 üzenetére
Jó a kérdés. A "hirdetésekből" sajnos nem derül ki, hogy ezek javítottak-e vagy sem.
-
YosheeLocote
csendes tag
válasz
MasterMark #11232 üzenetére
Ok, köszi, erre voltam kiváncsi
-
lalika740
aktív tag
válasz
MasterMark #11195 üzenetére
-
huan
őstag
válasz
MasterMark #5294 üzenetére
Sziasztok!
Új X-tulajdonosként kérdezem, hogy még nincs megoldás az akku %-os kijelzésére? -
huan
őstag
válasz
MasterMark #11147 üzenetére
-
half333
őstag
válasz
MasterMark #11120 üzenetére
Minden ki van kapcsolva. Nem rég vettem rá szilikon tokot és mintha jobban melegedett volna,erre gondoltam,de ugye aki meg valami hatalmas ütésalló tokban használja pl UAG ☺️ Szoval nem értem.
-
half333
őstag
válasz
MasterMark #11094 üzenetére
Most ajánlotta fel először ezt., csak tanul a kicsike 😄 kösz!
-
Syl
nagyúr
válasz
MasterMark #11078 üzenetére
> Az se az Apple-n múlott.
Mert én ilyet állítottam volna?
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
MasterMark #11072 üzenetére
Majd 10 év múlva,mint az apple pay
-
oszy
veterán
válasz
MasterMark #11051 üzenetére
Kösz az infót! Hívom őket.
-
oszy
veterán
válasz
MasterMark #11048 üzenetére
Jaja! Én sem értem miért.
Beállítások > Mobiltelefon > Mobiladat-lehetőségek > Hang (4G,3G,2G)
-
oszy
veterán
válasz
MasterMark #11046 üzenetére
Nekem ott csak hang van.
-
tboldi
nagyúr
válasz
MasterMark #11041 üzenetére
Igen, több lépés, mire eljutsz a fizetésig, de a végeredmény ugyanaz lesz.
Lényeg a lényeg: tuzpengének tudtam ezzel valamelyest segíteni.
-
markknight
veterán
válasz
MasterMark #11036 üzenetére
Dehogy, kb nekem is annyit. Csak megszoktuk a jót, aztán sír a szánk
-
markknight
veterán
válasz
MasterMark #11031 üzenetére
Igen. Abba bele se merek gondolni, hogy minden lezáráskor aktiválja/ná az nfc-t.
-
markknight
veterán
válasz
MasterMark #11016 üzenetére
Elég gáz ha így van megírva.
-
half333
őstag
válasz
MasterMark #11028 üzenetére
Mnden ugy van ahogy gyárilag be lett állitva,nem nyúltam semmihez. Ritka jelenség,de akkor is furcsállom!
-
tuzpenge
őstag
válasz
MasterMark #11021 üzenetére
A kérdés hogy valóban így van e és tényleg elindul vagy csak elméletileg? Illetve hogy ilyenkor mi a process? Odatartani majd elvenni és az arcodat beolvastatni hogy feloldjon és újra odatartani? Mert ez így marha mnagy macera nem mellesleg tök hülyén is nézne ki. Vagy hogy működik ha kikapcsolom az oldalsó gomb dupla kattintást (engem marhára zavar ez a késedelem képernyő záráskor)?
-
marsu.
senior tag
válasz
Igen, így belegondolva tényleg logikus. Nekem akkor tűnt fel, amikor zeneválasztás után tettem vissza a telefont a zsebembe és hozzáértem véletlen a kijelzőhöz, mert már azt hittem nem aktív. Így aztán hangosítottam, halkítottam, éppen mit.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Persze, csak nem foglalkoztatott annyira, hogy belegondoljak.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #10877 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
half333
őstag
válasz
MasterMark #10872 üzenetére
Persze. Az lenne a gond? De nincs beállitva a Face id.
-
Joker_5x
tag
válasz
MasterMark #10664 üzenetére
Úristen az analfabéta fejem.....
A szélétöl tényleg működik. Én meg a közepén próbálgattam, mint a hülye. Keresgéltem össze vissza a beállításokban, erre csak ennyi.Köszönöm a segítséget
-
csab2
veterán
válasz
MasterMark #10593 üzenetére
-
dud998
őstag
válasz
MasterMark #10576 üzenetére
Való igaz, hogy annyira nem szoktam odafigyelni, hogy közel tartsam a számhoz, de egyébként az Iphone 7-nél is ez volt. Nekem a Zajkioltás kikapcsolása teljesen megoldotta a dolgot, azóta senki se panaszkodik.
-
sztanozs
veterán
válasz
MasterMark #10507 üzenetére
Nekem úgy rémlett, hogy a gyári is 2A-es. Annál többet nem vesz fel az iphone, ha nem ismeri a töltő a megfelelő handshake-et.
De amikor írtad, rájöttem, hogy az ipad töltőre gondoltam (12W), ami tud 2A-rel tölteni (USB teljesítménymérővel néztük még 1-2 éve melyik töltővel és milyen kábellel mit tud).
Mondjuk az még egy 7S és egy 5C teló volt... Ráadásul volt különbség az iPhone-hoz és iPadhez adott kábel között is. Míg az iPad kábellel ment a 2A, addig az iPhone kábellel 1.5 A volt a max áramfelvétel. -
jófejsrác
senior tag
válasz
MasterMark #10501 üzenetére
Ennyire én nem voltam képben a beégéssel és a pixelek működésével kapcsolatban. Viszont mivel ez volt az első OLED-es Iphone, lehet nem ártana ezt az infót "know how-t" felvenni a topik összefoglalójába.
-
N-vidi-A
őstag
válasz
MasterMark #10496 üzenetére
Rendben, köszi, ha nem javul majd beviszem, hátha.
-
N-vidi-A
őstag
válasz
MasterMark #10492 üzenetére
Volt már ezzel (beégés) innen a fórumról negatív tapasztalata valakinek, vagy csak tipp?
-
MNBT
tag
válasz
MasterMark #10472 üzenetére
igen így is állítottam be, és mégis mozog ha mozgatom a telefont balra jobbra
szerk: pontosítok, mégsem a háttérkép mozog, hanem a három pötty alul ami jelzi a home képernyő oldalait
-
raven24
tag
válasz
MasterMark #10385 üzenetére
Nem ír semmi appot. Megpróbálom köszönöm.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
MasterMark #10380 üzenetére
Lehet vmi app. De az a mód arra is való,hogy elvileg jobb legyen.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
MasterMark #10374 üzenetére
Nálam semmi baj. Egy napot bőven bírja.
-
Syl
nagyúr
válasz
MasterMark #10374 üzenetére
Húha! Akkor én nem frissítek 12.1.1-ről
[kép]
-
válasz
MasterMark #10352 üzenetére
Szerintem nem egyről beszélünk, én nem arra a képre mondtam, amit beillesztett, hanem arra, amit linkelt. A linkelt képen jobb oldalt a kép aljától a tetejéig kb 40% távolságra van egy érdekes lens flare jelenség.
-
mike710
aktív tag
válasz
MasterMark #10336 üzenetére
Tényleg basszus, ezt nem gondoltam akkor vegyük innentől tárgytalannak! Köszönöm az infót!
-
Fryskitt
addikt
válasz
MasterMark #10336 üzenetére
Na ezek miatt van annyi állat az utakon is... mert ezt tekintik példának.
-
mike710
aktív tag
válasz
MasterMark #10333 üzenetére
Oké viszont attól függ mennyi és milyen minőségű lencsét parkolnak egymás mögé nem?
-
mike710
aktív tag
válasz
MasterMark #10324 üzenetére
Hm, egy iPhone SE is csinálja meg egy 7-es is. Akkor tényleg lens flare lesz.
-
mike710
aktív tag
válasz
MasterMark #10322 üzenetére
Biztos lehet csak az a bajom hogy nekem ez egy biztosítón keresztül cserélt refurb telefon ,amit úgy küldtek le nekem először hogy nem működött a kijelző egy részen, a frissen csomagolt refurb készüléknek érted. Vissza küldtem h adjanak egy újat mi a szar ez, erre közlik hogy nem adnak újat (refurbot) hanem kijelző csere és amúgy is a szerviz szerint meg volt nyomódva a kijelző mikor ahogy hozta a futár rá fél órára már jeleztem hogy hibasat kaptam.. De azt se értem hogy lehet úgy meg nyomni a kijelzőt hogy rajta van a fólia amit ők tettek rá nincs berepedve meg karcolva semmi csak nem működik egy fél cm-en a kijelző.. Aztán most másodjára megkapom kamera hibásként.
-
mike710
aktív tag
válasz
MasterMark #10320 üzenetére
Nem. Ezt a telefont Írországban javították mert oda küldte el a győri almarium kijelző csere miatt és így kaptam vissza. Teljes körű tesztet végeztek rajta bla bla persze. És ez egy hónapos hercehurca volt, most megint 1 hónap lesz a javítás magyarul nekem csak 10 hónap garancia járt a telefonra mert januárban le is jár a garanciám. Nehéz vissza fognom magam az Apple-el kapcsolatban.
Igen mindkét lencsével ilyen ha éjszaka valami fényforrást fotózik mondjuk egy kivilágított karácsonyfát 10m-ről vagy éjszaka az utcát ahol a lámpa fénye világít.
-
mike710
aktív tag
válasz
MasterMark #10318 üzenetére
De ez neked is ilyen? Nem tudtam éjszaka videót meg képet csinálni a városról mert ott van benne ez a sz***r
-
válasz
MasterMark #10295 üzenetére
Igen, igazad van, én tudtam rosszul, ez megváltozott. Korábban volt az, hogy a face id fekvő telefonnál nem oldott fel, de az egyik frissítés (ios 12?) ezt megváltoztatta és most már tényleg felold fekvő telefonnál, úgy ahogy írod, tehát ha az arc vízszintesen van, akkor a telefon is úgy legyen, és felold.
-
Syl
nagyúr
válasz
MasterMark #10295 üzenetére
>...rá kell nézni a telefonra...
Hmm, nem értem, az emberek miért szoktak ezen csodálkozni. Eleve azért vesszük kézbe a telefont, hogy valamit csináljunk vele/rajta, ahhoz meg rá kell nézni. Olyat én még nem láttam, például hogy valaki háttal ülve olvassa a PH-t
-
Lall
veterán
válasz
MasterMark #10291 üzenetére
Én sem értem. Állva vagy fekve csukott szemmel nem old fel. Ahogy kinyitom a szemem (figyelem van) azonnal felold mindkét esetben.
-
válasz
MasterMark #10288 üzenetére
De az fekvő állapotban nem old fel face id-re.
-
Fryskitt
addikt
válasz
MasterMark #10288 üzenetére
Fekvő képnél nem old fel. Vsz épp emiatt.
-
SidCorky
őstag
válasz
MasterMark #10276 üzenetére
Megerősítem, szemüvegben mindig felold, napszemüvegben már emelgetni kell. Ha erős napfényben vagy és tükröződik a sima szemüveg, akkor sem ismer fel.
-
Dinasti
senior tag
válasz
MasterMark #10209 üzenetére
Arra sem reagál...
-
matyi19
őstag
válasz
MasterMark #10205 üzenetére
Igen teljesen igazat adok, én is így gondolom!
Nem volt meg ilyen típusú tokom, elsőre ezt fogom kipróbálni:
Look what I found on AliExpress
https://s.click.aliexpress.com/e/DrrTSxq -
matyi19
őstag
válasz
MasterMark #10200 üzenetére
Igazából mondhatni soha sem ejtem el a telefonom, de egy esetleges esésnél abban a tokban nincs teljesen védve a telefon alsó része...
Kérdés aki eredeti Apple bőr tokot használ, nem lett karcos a keret?#Roland861010
Ezzel most mit akarsz mondani!? -
Roland861010
veterán
válasz
MasterMark #10200 üzenetére
A hülyeségétől !
-
tomyka74
senior tag
válasz
MasterMark #10194 üzenetére
na meg is csináltam a lossless pl.-t töröltem ,a foobarnak sokkal jobb a hangja.
-
tomyka74
senior tag
válasz
MasterMark #10194 üzenetére
most már én is azt hiszem,hogy igen!
mindig tanul az ember!
-
tomyka74
senior tag
válasz
MasterMark #10192 üzenetére
köszi de időközben rájöttem!
felraktam a lossless plus playert és itunes-al beletoltam a könyvtárába és már játsza is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OTP Bank topic
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Temu
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged