- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Van valami kulonbseg a sima watch es a Nike verzio kozott? Csak mert ugye holnap mar beszerezheto ill atveheto(elorendeloknek) a sima verzio. Csak a Nike verzio az meg oktober 5-tol kaphato.
-
válasz
-secret- #9492 üzenetére
Ilyet nem igazán gondolom, hogy lehet hirdetni minden egyes felületen majd nem betartani. Az egyszerű csalás lenne.
Szerencsére nem kellett meg kijelzőt cserélni nekem. Viszont valahogyan bement alá a por és levegős lett. Vissza vittem megnéztek és azonnal cseréltek egy újra ingyen.
Az iGlass Back pedig valahogyan megrepedt arról csak képet küldtem nekik két nap múlva itt volt az új teljesen ingyen.
-
válasz
FIREBLADE78 #9490 üzenetére
Én fóliát csak iGlass-t ajánlom. Biztosíték bármilyen baj esetén és szerintem megéri azt a 15K-t egy 400 ezres telefon esetén.
-
FIREBLADE78
addikt
Aliról vennék újra egy fóliát. Tudom volt erről szó,de nem követem egyálatalán a fóliás diskurzust. Ajánljatok vmit.
-
Én sem rajongok a tokokert és nem is nagyon használtam pedig megvettem az eredeti bőr tokot egyből tavaly novemberben a telefonnal. Volt rajta pár easyskinz is, de végül legtovább elől iGlass hátul pedig uvegfolia vagy egy ideje az iGlass Back volt rajta. Most tettem rá ismét az eredeti tokot, de lehet csak azért, mert akciósan tudtam megvenni a feketét.
-
spawn21
veterán
válasz
TheBikerider #9482 üzenetére
A lényeg hogy drága legyen
Szerintem pitaka és iglass
-
válasz
Ez a kerdes engem is erdekelne! En levettem a pitakat is az X -ro, csak elol van rajta a cp max+ de sokkal szebb igy a telefon, en nem birom valamiert a tokokat viszont jo lenne a hatuljara valami jo folia vagy valami ami azert csak ved valamit legalabb a karcok ellen.
-
Fryskitt
addikt
válasz
Nillkin? Ha van...
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
TheBikerider #9480 üzenetére
-
válasz
FIREBLADE78 #9472 üzenetére
De lehet csak egy fasza tokot és üveget veszek rá. Otterbox-ot néztem toknak, vagy UAG-ot. Edzett üvegben bizonytalan vagyok, fogalmam sincs melyik a legjobb minőség -
belan
addikt
válasz
TheBikerider #9480 üzenetére
😂🧠 mester )))
-
-
belan
addikt
Hello iPhone x van érdemes ios12 frissíteni ? Akkumlátor hogy bírja ?
-
Fryskitt
addikt
válasz
FIREBLADE78 #9474 üzenetére
Csak mert nem találom sehol.
https://www.groupama.hu/hu/Biztositasok.html
-
Fryskitt
addikt
válasz
FIREBLADE78 #9472 üzenetére
Link?
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
TheBikerider #9471 üzenetére
De már biztosítónál is lehet. Pl qroupama
-
Köszi nektek.
-
válasz
TheBikerider #9467 üzenetére
Azt hiszem, főnököm itt szokta intézni.
-
Fryskitt
addikt
válasz
Nem tudsz. Csak a szolgáltató és a premium resellerek. Illetve valahol láttam, hogy ki lehet trükközni az Apple Care-t, de az meg nekem annyira drága volt, hogy nem nagyon érte meg. Kb annyiból kijön egy kijelző csere ha törik.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Ha iStyle, iCentre, akkor náluk lehet. Ha egyéb, akkor passz, gondolom biztosítóknál
?
-
Srácok!
Hol lehet biztosítást kötni telefonra?
Pénteken érkezik az új készülékem, nem szolgáltatós, de hivatalos forgalmazótól van és ott nem lehet rá kötni.
Van valakinek tapasztalata ez ügyben? -
Gomba
senior tag
válasz
FIREBLADE78 #9463 üzenetére
Nekem nullát
Clean install esetleg?
-
Ļantos
aktív tag
válasz
FIREBLADE78 #9463 üzenetére
Valami gond lehet ott. Olvastam miket írnak, de én este 100-on tettem le power nap onnal és reggel is 100 volt. Dinamikus háttérrel.
-
Fryskitt
addikt
Nekem az Instagram borzasztó lassú, és fényképezéskor ket alkalommal úgy kilépett az alkalmazásból, hogy fekete kép, aztán Apple logó, de nem indult újra, csak valamit csinált, mert sem a jel kódot, sem a PIN-t nem kérte.
-
rsanyi20
tag
Két napja használom az iOS 12-t, teljesen jól működik, semmi hiba, semmi bug, az akku is teljesen ugyan úgy bírja ahogy eddig. Végre egy megjelenéskor is stabil iOS
-
jófejsrác
senior tag
Megjött a Blitzwolf QI töltőm. Működik rendesen, kis pofás. Aki szeretne ilyet bátran veheti.
ui.: kicsit most feljebb ment az ára - én 2800ft-ért vettem - de olcsóbban szerintem jó vétel.
-
Mcomp
tag
Sziasztok segítséget szeretnék kérni vettem az Amerikából egy iphone x aminek a jelölése ( A1865 mqa2ll/a ) és függetlenként vásároltam csak hogy itthon a telekomos kártyával nem engedi aktiválni.
Szerintetek mi lehet a probléma? -
kchris78
veterán
válasz
MasterMark #9453 üzenetére
itthon sajnos az is sci-fi hogy műszakilag rendben tartják az autóikat a sofőrök, illetve nem isznak vezetés előtt, emiatt ha szemmel kiválogatnak X autót és annak nagy százalékában nem stimmel valami azzal a többi autóst védik. BTW tegye fel akit az elmúlt években rutin közúti ellenőrzéssel b@szogattak, mert én ilyet nem tapasztaltam. De nem annyira az alkotmány miatt sajnos hanem mert egyszerűen ilyenre nincs kapacitásuk már jó ideje.
-
p3l9uph
tag
válasz
MasterMark #9453 üzenetére
Magyarorszagon vagyunk
-
MasterMark
titán
válasz
p3l9uph #9452 üzenetére
A negyedik alkotmánymódosítás olyan szituációkban védi a polgárokat a hatóságok zaklatása ellen, amikor észszerűen elvárható a személyük és tulajdonuk háborítatlansága. [...] A negyedik alkotmánymódosítás következménye az is, hogy az amerikai autósokat nem állíthatja meg a rendőr rutin közúti ellenőrzésre hivatkozva, bár annak persze nincs alkotmányos akadálya, hogy a szabálysértésen ért vagy azzal gyanúsítható autóst (például egy gyorshajtót) megállítson a rendőr.
Tudom ez itthon scifi.
-
-
Lazika
senior tag
Hali! Apple Care +-t meddig lehet venni iPhonera? Itthon is lehet érvényesíteni? Jól tudom, hogy vásárlástól számított 90 nap? Ha igen, akkor már sajnos nem tudok rá venni. Beírom a telefon sorozatszámát, be is jelentkezek, de már nem ajánlja fel, hogy vegyek.
-
válasz
TheBikerider #9417 üzenetére
En mar kevesbe reszesitem elonyben a Yt-os videokat. MA t szivesebben megnezem tesztek szempontjabol, bar lehet nem kene😆
-
kchris78
veterán
ez oke, de amig nem igy szol a jog addig ezt nem koteles megtenni, ott kell legyen nalad a papir pluszkent. amikor megallitottak tavaly kerestek vkit szerintem, nekem is mondta a rendor hogy latja a rendszam alpjan kie az auto meg minden.. nem tudom mit csinalt volna ha nincs ott a forgalmim mert kerestem de aztan megtalaltam. en inkabb nem kockaztatok parezer ftot ezzel es bizom magam a rendorok joindulatara. (es emiatt masnak sem javaslom a forgalmi otthon hagyasat)
-
Ļantos
aktív tag
válasz
kchris78 #9434 üzenetére
Ha nem működik, beszól rádión és az ügyeletes tiszt lekérdezi a rendszerből. Amíg nem volt a pötyögős módszer, addig így ment.
Ma már egyes szerveknek mint pl. a TEK, olyan táblagépük van amin nemhogy az adataidat tudja lekérni, hanem a komplett jogsid, személyigazolványod szkennelt képét látja szinesben.
-
kchris78
veterán
válasz
Fryskitt #9436 üzenetére
ha idegen/céges autót vezet az ember ahhoz engedély is kell.
BTW ha valakinél ott van a forgalmi sokkal esélyesebb hogy nem lopott az autó mert azt nem szokták az autóban hagyni parkoláskor. Forgalmi nélkül mit csinálsz egy haver auójával? Kijön egy full idegen név az adatbázisból...BTW normális indok nélkül ma már tényleg nem állítanak meg. Engem 10 év alatt talán 2x állítottak meg, indokkal. A vezetési morál meg a béka segge alatt van igaz, ma már a jobbos utcákon ugyanúgy kell balra is kb nézni mert aki tankkal jön azt ma már semmi nem érdekli.
-
Fryskitt
addikt
Azzal igazolni h enyém az autó? És ha a szomszédét vezetem, mert odaadta? Meg a céges autók? Hagyjuk már. Amúgy meg annyi a hozzáfűzni valóm, hogy földhöz ragadtak vagytok, az egyszerűsítésre való törekvés meg faszsag, mi?. Gratulálok. Munka könyvet nem akarjátok visszahozni? Basszus. Amúgy a rendőrökről meg annyit, hogy normális indok nélkül meg se állíthatna. Mert az zaklatás. Mondjuk nem is állít meg. Bemér, te meg perkálsz. Ennyi érdekli. A legtöbb állat meg a drog pénzéből befizeti röhögve. Ezért van annyi halál az utakon.
-
kchris78
veterán
válasz
Fryskitt #9422 üzenetére
és ha épp nem működik a kis számítógép? azért van a forgalmi hogy azzal igazold hogy kié az autó. magadnál kell tartani. pont. Ha nincs nálad megvághatnak teljesen jogosan párezer fortintra. Én nem építenék arra hogy be tud (és főleg AKAR!!) kérdezni a rendőr minden esetben ha ellenőrzés van.
-
Fryskitt
addikt
válasz
p3l9uph #9427 üzenetére
Rendőr vagy vagy csak jó közkatona és nem gondolkodó állampolgár? Hm? Szerintem ha ellenőrizhető a forgalmi engedély anélkül, hogy ténylegesen ott lenne, az azért jó, mert vékonyabb irat tömeggel lehet maszkalni (fejlettebb országokban egy kártyán van minden, nem kell személyi, TAJ, adó meg tudom meg mi szart hurcolni), másrészt nem veszted vagy lopják el, stb. Így meg meg lehet büntetni, ha nincs meg, meg mehetsz az okmányirodába és fizethetsz ha elveszik vagy ellopják. Ennyi. De k off topic, részemről ennyi.
-
válasz
TheBikerider #9429 üzenetére
Bocs, nem ide akartam
-
Nekem hívás bug van.
Harmadszorra sikerülnek a hívások
(6s)
Hívok valakit, kicseng, az illető felveszi, dumál , halózik, de nálam még azt jelzi, hogy kicseng, nem vették fel. Pedig már rég felvették a másik oldalon. -
Nálam néha van olyan az iOS 12 feltelepítése óta, hogy a telefont lezáró lock hang ilyen félbeharapottan hallatszik. Másnál nem jelentkezett?
-
válasz
FIREBLADE78 #9424 üzenetére
Az elmúlt évek legstabilabb rendszerének tűnik. Én instant felraktam, semmi buggal nem találkoztam eddig.
-
FIREBLADE78
addikt
Nah,felraktam a 12-t. Eddig jó,igaz 15 percet ha nyomkodtam
-
-
Fryskitt
addikt
válasz
p3l9uph #9421 üzenetére
A rendőr az itthoni rendszámot bírja a kis számítógépébe és az elvileg kiírja neki h kié az autó, meddig érvényes a forgalmi engedélye, stb, stb. Nyilván kell forgalmi engedély, de magadnak tartani nem kellene feltétlenül emiatt. Az csak szivatás. Épp úgy mint az, hogy garanciahoz kell a garancia papír meg a csomagolás meg meg mi lofasz. Jobb helyeken leolvassák a vonalkódot.
-
Ļantos
aktív tag
válasz
TheBikerider #9417 üzenetére
De minek. Az X-el is csinálok olyan videót, hogy a helyi hírmédia gyorsreagálású egységének milliós online feltöltésre képes kamerájával forgatott kisfilmek elmehetnek a picsába.
-
Valaki aki rendelt esetleg edigitalon akciós tokot van valami fejlemény? Nekem 6 napja semmi.
-
Peterzon94
tag
ios 12ővel milyen sotok jönnek nektek össze? kibírja az egész napot 1 töltéssel, vagy délután már tölteni kell?
-
-
dud998
őstag
-
Probalom magam meggyozni a valtasra😄 video nekem a legfontosabb a gyerek miatt, vegre jon a sztereo... ideje volt mar.
-
jófejsrác
senior tag
Megnéztem pár youtube összehasonlító videót - ezek alapján van fejlődés. Sebességben nem igazán észrevehető. Szvsz X tulajnak, egyáltalán nem éri meg a felárat. De a régebbi telefonokról is inkább egy használt X.
Viszont, mikor csinálnak ilyen teszteket akkor szívesen ott lennék. Mikor én készítek portrémód képet, vagy bármilyen beállításút, akkor úgy is addig "bökdösöm" a kijelzőt, hogy jó legyen - itt az ég/színek kigésére gondolok.
-
Szerintetek lesz emlitesre melto valtozas xs ben az X hez viszonyitva foto, video téren? Vagy ne legyenek illuzioim...
-
tomyka74
senior tag
válasz
MasterMark #9402 üzenetére
persze,hogy jól ezt nem lehet rosszul csinálni!
igen Youtube app! elindítom a videót fektetve fordítom a telót akkor átfordítja a képernyőt vízszintesen fektetve, de nem lesz kitöltve a képernyő ( pontosan ugy ahogy a youtube videókon látom ) ekkor a képernyőt simítva két ujjammal szétfelé húzom/nám a képet de nem csinálja! ezt,hogy lehet rosszul csinálni?!
dupla kattra pedig az előbb leírtam mit csinál. már elkopik a fólia rajta annyit simogatom de semmi.egy kollégának is van a cégnél x-e majd melóba átnézegetem neki a beállításokat vagy mittomén.
-
Danny365
őstag
Nem minden videót lehet fullscreen kitenni a két ujjas dologgal.
-
tomyka74
senior tag
válasz
MasterMark #9400 üzenetére
hát nem műxik sehogy, hiába húzom akár szét akár össze.már a jútubon belüli beállításokat is átnéztem,semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !